Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 16 965
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Нищо не виждам аз, отваря ми някаква празна страница.  newsm78

buggy , да, и аз разбрах, че е имало плакати, но само един-два. Аз лично съм убедена, че Данчо единствено празна зала ще го съсипе, защотот тогава Бойко ще го побърка и може и да го изрита. Ако няма публика и атмосфера, данчо ще опере пешкира просто. А ако момчетата знаят, че това не е анти тях, а анти Данчо, няма и да се спичат. Иначе не виждам колко плаката трябва да занесем, та да му накривим шапката. Но празни трибуни пред всички медии и чуждестранни и след всички пари на Бойко... Там ще стане сериозно.  Mr. Green Но това е утопия, винаги ще има хора,в залата, с които да си избърше задника за извинение.

# 646
# 647
Залата не може да остане празна. Федерацията раздава много безплатни билети. За този турнир специално дадоха по 4 билета на състезател и 2 на хора от щаба. После разбрах, че са изпращали и на фенове билети, но не разбрах на какъв принцип са ги избирали. Като сложиш и разни "деятели" на волейбола и те стават 200 - 300 човека. Иначе съм абсолютно съгласна, че празна зала ще съсипе Данчо.

# 648
Е, 200-300, дори 1000 човека в 12000 зала нали си представяш как ще изглежда?  Laughing

Такаааа... http://tv7.bg/sport-news/volleyball/9181742.html Пранди се е спекъл без никакво съмнение, само тъпакът Любо не го схваща! Пранди си представя в детайли какво го чака.

# 649
Ганев много е сигурен, че Пранди ще тренира момчетата. От интервюто с треньора останах с друго впечатление. Като слушам Любо и оставам с впечатлението, че мачовете се печелят само с хубавата зала и публиката. Не мога да му гледам мазната, ехидна усмивка.

# 650
И с мнооооооогото пари, които така любииииииимото правителство и миииииииилият премиер отпуснаха.  Sick Не мога да го позная, честно. Любо беше толкова различен преди години... Подлога е станал. Още една.  Sick Дрънка страхотни глупости, но по-лошото е, че е адски нагъл и е прихванал усещането за недосегаемост. Утре ще видим Цеца Божурина дали ще го накваси в сутрешния блок на Бтв.

Според мен Пранди, типично по жабарски, е казал "да" преди, но изобщо не е бил подготвен за драми и публични дрязги, още по-малко да остане евентуално без Матей. И изобщо едва ли е възхитен от цялата истерия, освирквания, залата е скандирала името на Радо... Затова сега държи всички в напрежение и той. Ще изчака на Матей изказването, мисля аз, но ако съм на Матей ще го принудя първи да каже да или не, за да мога да го контрирам.

# 651
 #Cussing outбожееее гледате ли какви глупости ръси пак Любо? Whistling Whistling Whistling
Той нямал нужда от Матей, федерацията нямала нужда ако искал да си ходи.Да дойдел да изиграел 3 мача, да класирал отбора и да си ходел #Crazy #Crazy #Crazy
Пълна лудост

# 652
  • София
Много го харесвах Любо като играч, но сега се е превърнал в нискоморално същество, което даже ме е срам да гледам  ooooh!

# 653
# 654
Добро утро. катрин щях да напиша същото. Любо е малумен и ще зароби и затрие българския волейбол. Аз сега ако съм на Матей, хвърлям шапка. И честно казано няма да погледна назад. аз ужасно много искам да остане, но просто нещо ттрябва да се промени. Другия спортен журналист, а и Цветана казаха, че нещата са на техническа база, че радостин не е толкова виновен, че да напусне, обаче каквото и да му приказваш на тулупа неговата си знае. 4 човека не могат да го надвикат! ooooh!

# 655
Срамна история, хора. Срамна. Матей може да е всякакъв, но много е дал на този отбор. Не може такова отношение. И да, разбира се, че е в пълното си право да им бие шута! БЕЗ АНГАЖИМЕНТ ДА КЛАСИРА КОГОТО И ДА БИЛО! Срам ме е !

# 656
Не Сандро, а Любо имаше нужда от преводач. Или аз съм оглушала, или той боботи като локомотив. Чух обаче най-важното - Матей да изиграе следващите три мача и да си ходи, и това ми беше достатъчно.

# 657
Не, не, според мен моментът е назрял за някакви драстични действия и Любчо всъщност прави услуга, защото налива масло в огъня. Много хора обичат Матей и ще се подразнят.

# 658
Абсолютно си права Тинки, от него думата не могат да вземат, лично аз си мисля че след тези изказвания Матей няма да остане, и ще бъде абсолютно прав

# 659
Пишете и тук, имало е ив БНТ участие, пишете на стената им, отляво е малко надолу: https://www.facebook.com/start.BNT  Tired

Общи условия

Активация на акаунт