Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 16 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
ДА, факт е матей е прав ОК, обаче според мен само матей няма да разреши проблемите с махането си. Трябва революция както се казва. нещата са назрели вече много Crossing Arms Радостин айде той си отиде, ама сега ние сме тези, които можем да пишем мейли да протестираме и ДА НЕ ходим в залата. Много искам, болно ще ми е, но няма да ида ако е необходимо.
http://play.novatv.bg/play/273141/?autostart=true Данчо  #2gunfire

# 661
Симпли мерси за Линка. Напълно подкрепям всички средства и начини тъези да ги свалим и да променим картинката. Трябва да задържим нашите момчета и да им покажем обичта си към тях. Дано и те нни подкрепят когато трябва.

# 662
Ми няма да спираме да пращаме мейли, аз подпуквам и БОК, и така.

# 663
От сутринта ме ядосва тоя плужек Любо. Какво като латерна повтаря едно и също, разбрахме, че си е научил сценария, но като ще даваш толкова много интервюта, вземи кажи нещо друго. Той няма елементарно възпитание. УС на БВФ да излязат от дупката си и да видят, че НИЕ фенове не се чувстваме предадени от отбора, НИЕ ги ПОДКРЕПЯМЕ. Само те имат проблем с квалификацията. Данчо защо не разбере, че 8000 зрители в залата показват подкрепата на всички фенове към Радо.

# 664
НИЕ фенове не се чувстваме предадени от отбора, НИЕ ги ПОДКРЕПЯМЕ. Само те имат проблем с квалификацията. Данчо защо не разбере, че 8000 зрители в залата показват подкрепата на всички фенове към Радо.
Защото са плужеци, затова.Този отбор е единственият който носи положителни емоции на хората, сплотявя хиляди хора.Усещането да си част от всеотдайната подкрепа на 12 000 души е УНИКАЛНО!
И после Любо и сие ще говорят глупости на поразия...... ooooh! ooooh! ooooh!

# 665
Ми с говорене няма да стане. Ние не сме спряли да пускаме мейли от сутринта. сега се подготвя подписка, която да се внесе по всички институции. И така. Матей сам не може. Но ние ако сме зад него, може и да може.

На Любчо пиарката му е спретнала пет изречения, като го е застраховала срещу недоволството на премиера, тоест четка го постоянно, да не би Бойко да се разсърди от нагтивните реакции. Но е пропуснала колежката, че първо е смешно да го пратиш с едни същи пет изречения в пет медии; второ, че един Любчо не може да компенсира натиска на хиляди други,а ББ не обича да му се руши имиаджа; и трето, че това са НАШИТЕ пари и той не само че няма право да ми игнорира мнението, но и сега ще му напомним дали от джоба на ББ идват парите или от нашия.

# 666
# 667
Това гледахте ли го? http://bnt.bg/bg/sport/view/76106/trjabvashe_li_da_smenjat_rados … chev#send_comment

Браво на Христо Златанов!!! Като казваме, че без Матей сме гола вода, не го говорим наизуст!!! Кой ще играе на 4????? Пенчев ли? Или Алексиев???? Но сега е моментът да се махне Матей, сега! За да паднем и на втората квалификация и тогава вече, аут!!! всичките! Сега е моментът да ги остави да се правят на интересни сами! И дано Жеката, а защо не и други, да го подкрепят! и кактос ега всичките тия нещастници се оправдават с класиране за Олимпиада, така да не го постигнат и да си тръгнат всички колективно, защото тогава същия този ББ ще ги изрита кат мръсни котки.  Sick

# 668
# 669
Марто Стоев ще ме съсипе с боята за коса...  Joy http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2733153

# 670
http://www.bgvolleyball.com/new.php?id=9786- Браво!!! Точно това заслужава смотаната федерация- тотално излагане пред света!

# 671
Който не е гледал сутринта БТВ Peace

Аз пусках емайли и съобщения на всички медии и извесни личности в фейсбук страниците им Party
Маги Халвджиян,Слави,Бареков;Новатв и др...
Революция #2gunfire

# 672
# 673
Току що ми казаха ново 20. Последните клюки, които се въртят е, че Пранди май е отказал да поема отбора.  ooooh! И като най - вероятно име се спряга Мартин Стоев. Но пак е непотвърдено де. Въпреки че, досега каквото ми казаха, почти на 100% се сбъдна.  Wink

# 674
Основният довод за уволнението на Стойчев се неговите шокиращи на моменти експерименти и то във важни мачове. Не защитавам БФВ, но помните ли мача със Словакия на европейското ? Помните ли при здрави Йосифов и Тодоров как реши да пусне в тайбрека Гаджанов просто ей така да го пробва и от там всичко потъна. Помните ли как упорства до последно да играе с всички титуляри срещу Германия на същото европейско без да е необходимо изобщо. Докато Пранди е хитра лисица и знае кога да мори титулярите и кога да им остави отдих. Понякога имах чувството, че Радо не мисли нормално и в Тренто. Те водят с много точки пред втория и в мач с последните в класирането Радо пуска пак преуморения Казийски титуляр и Щокр за диагонал. А пък Цецо цял сезон резерва. Има нещо в главата на Радо, което не можем да разберем. Той си харесва определени играчи и ги изстисква психически и физически до последно като рядко дава шанс на други или пък пуска млади и неопитни в най-важните моменти. Съжалявам, но не може колкото и слабо да е посрещането на Алексиев да се лишиш от неговата атака за сметка на младия Пенчев, който цял сезон беше резерва в отбора си и за всеки е очевидно, че при първата блокада срещу него налива гипса и се спича. После почва да греши и сервиса, което не ни помага по никакъв начин. Срещу Германия при негативен развой той не прави никакви промени. Жеков ръкомаха отстрани, че може да играе. При пет поредни сервиса на Грьоцер Матей стои на пейката с надеждата все някога Братоев да вдигне на Владо и той да забие. След първата точка може, втората хайде изтърпява се, ама да разчиташ толкова време на сериозността на Братоев и Пенчев е просто непростимо за такъв треньор. Наистина сякаш липсват сегменти на здравата преценка. И да обясняваш преди всеки мач, че не сме фаворити, как действа това на самочувствието. Опитвам се да си обясня с тактика и статистика някой негови ходове и все още не мога да ги проумея.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 13:15 от dido1302

Общи условия

Активация на акаунт