Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 261
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Искрен Пецов в магазин в Несебър.

# 556
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 557
  • Cyprus, Пловдив
Една от участничките в "Милионер търси съпруга", Елисавета, работи като сервитьорка, а можеше да е милионерска съпруга  Wink  Laughing

# 558
Памбос с жена си и един по-възрастен мъж, който може и да беше баща му, защото не говореше на български, бяха в едно заведение на Витошка снощи.

# 559
  • Sofia
Стефания Колева на тренировка комбинирана гимнастика на стадиона Васил Левски...Много във форма ми се видя  Peace

# 560
Тони Дачева във фризьорския салон.
Не я познах. След 4-тото вглеждане, че ми напомня на някой се сетих, че е тя. Всъщност не я познах, защото нямаше грим.  Mr. Green. Състарена, годинките си казват думата. Иначе е много готина, и друг път съм попадала на нея, не само там, много добре се държи с всички, усмихната, винаги с добро настроение. Харесвам я.

# 561
Блатечки черен джип в Гърция - много надменен, арогантно надут и за мен определено грозен мъж не го бях виждала от една ръка разстояние и определено мога да кажа сега кой кога и защо го е набедил за секси  Sick не ми е ясно !

# 562
Александра Сърчаджиева в Заимов.

# 563
  • София
Елена Петрова
много свежа
летеше за някъде си

извинявай, ама не се стърпях Simple Smile Като ти гледам местожителството, най-вероятно Елена Петрова е идвала при теб  Laughing

# 564
# 565
Елена Петрова
много свежа
летеше за някъде си

извинявай, ама не се стърпях Simple Smile Като ти гледам местожителството, най-вероятно Елена Петрова е идвала при теб  Laughing
Аз мисля, че съфорумката работеше на летището, затова често вижда бг. звезди!
Ония ден видях Силвестър и Мария Силвестрови с детето си, отиваха към Дъ Мол, много високи и двамата, тя на живо ми се видя по-едра, отколкото по тв-то, иначе усмихната, много са симпатични!

# 566
  • София
Може Simple Smile Но закачката беше с "местожителство : Някъде" и "лети за някъде" Simple Smile

# 567
Блатечки черен джип в Гърция - много надменен, арогантно надут и за мен определено грозен мъж не го бях виждала от една ръка разстояние и определено мога да кажа сега кой кога и защо го е набедил за секси  Sick не ми е ясно !
На мен също ми е интересно по ква категория го изкараха , че е секси .
Та на мен ми е меко казано противен ..  ooooh! Sick
Иначе по темата да кажа че вчера видях Звезди от Ахат . Peace

# 568
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен също ми е интересно по ква категория го изкараха , че е секси .
Та на мен ми е меко казано противен ..  ooooh! Sick
Иначе по темата да кажа че вчера видях Звезди от Ахат . Peace

Блатечки до преди две-три години изглеждаше свеж и беше секси /виждала съм го на живо/, но напоследък определено не изглежда добре, някак състарен.

# 569
  • София
Люси Дякова в The Mall онзи ден, много свежа и усмихната. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт