Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 209
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Стефка Костадинова- преди време, красива е.
Камен Воденичаров- преди седмица, малко се е състарил, но пък не е надут.

# 661
  • софия
Краси Радков и съпруга в ИКЕА. Жена му остави у мен впечатление за леко позьорско поведение. Прилично бяха понапазарували.

# 662
  • София
Денди в едно кафе на Шишман, с бяла риза разкопчана до пъпа, с обръснати гърди и наболи след това... Sick Кършеше китки и се превземаше както той и може. От какво живее не ми е ясно...

# 663
Шеф Манчев в Манго на Витошка  Flutter

# 664
  • Berlin
Вчера и снощи - Теодор Койчинов на фестивала в Жеравна. Simple Smile Цветан Цветанов също беше там.

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 00:56 от abs

# 665
Краси Радков и съпруга в ИКЕА. Жена му остави у мен впечатление за леко позьорско поведение. Прилично бяха понапазарували.
Тя си е такава, родена за "актриса", но хайде да не пълня жълтата преса Mr. Greenзнам доста интересни неща за разказване, и не са просто клюки, но.........

# 666
Не мислех да го споменавам, но понеже ми изскочи темата - предната вечер - Андреа. Беше с две-три девойки и шофьор. Трудно я познах - небрежно /но приятно/ облечена, и много дребна. Колко е висока всъщност? Аз съм към 160, на два метра от мен ми изглеждаше почти колкото мен. newsm78

# 667
  • Варна
Преди един час Юлиян Константинов с детето си в близкото магазинче  Heart Eyes

# 668
  • Перник
Денди в едно кафе на Шишман, с бяла риза разкопчана до пъпа, с обръснати гърди и наболи след това... Sick Кършеше китки и се превземаше както той и може. От какво живее не ми е ясно...

И аз се чудя от какво живее тоя човек... А го помня още от времето, когато ходеше с турски копринен костюм и се возеше в електричката Перник - София  Laughing

# 669
Астор преди един час Simple Smile

# 670
Преди повече от седмица на Царево - актрисите: Деси Бакърджиева, Таня Димитрова (поотделно).

# 671
Видях себе си преди малко в огледалото, но няма да казвам коя актриса съм Wink

# 672
  • Viena
Тук няма скрито покрито ,агентите от бг мама веднага ще те разконспирират. smile3530 smile3530 smile3530

# 673
вчера- Христо Стоичков
и Руши Виденлиев

# 674
  • софия
Загуби се някъде той. Трябва да питам (в другата тема) какво става с него  Thinking  Още ли е с Таня Илиева ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт