Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 249
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Пламен от X Factor, целуваше се с някаква блондинка. Мислех, че е гадже със Сани от същия формат, но на тях не можеш да им хванеш края.

# 571
  • Бургас
Део, в центъра на Бургас.Чух само, че изрече :"имах участие тук", та се обърнах да видя кой ще да е човекът, който е имал участие и го съзрях с една капела Simple Smile сладур е!

# 572
  • София
Ирина Костадинова - водещата на новините по bTV -

с мъжа й и детето на детска площадка. Тя и мъжът й са много интересна и симпатична двойка, с ненатрапчиво присъствие, харесаха ми. Момченцето им - русичък отракан сладур.  Simple Smile

# 573
  • София
Пламен от X Factor, целуваше се с някаква блондинка. Мислех, че е гадже със Сани от същия формат, но на тях не можеш да им хванеш края.

Наскоро четох с кой ходи, ама забравих. май с някаква, дето играе в Под прикритие, или нещо подобно. Много съм зле с БГ сериалите Embarassed

# 574
  • срещу двата комина :)))
Милен Цветков вчера по Шишман

# 575

Наскоро четох с кой ходи, ама забравих. май с някаква, дето играе в Под прикритие, или нещо подобно. Много съм зле с БГ сериалите Embarassed

Със Сани били скъсали, защото единият ревнувал другия, ама кой кого не помня  Mr. Green

Днес Юлиан Константинов в едно черно BMW X5.

# 576
Един чалгаджия, не знам дали минава от звездите, сега пуснах гугъла да вида кой е - Крум. В един ресторант във Варна. Дъвчеше клечка за зъби, беше с приятелка с много лоша физика, в което няма нищо лошо, ако роклята по тялото й не стигаше на сантиметри под дупето и не подчертаваше несъвършенствата на фигурата.
И преди малко на един светофар във Варна Борис Солтарийски. Много невзрачен и поне според моя вкус лошо облечен. Аз не бих го забелязала, ако хората след него не се обръщаха.
Като цяло и двама са много дребни, явно камерите и фотоапаратите дават много грешна представа.

# 577
вчера
царя- много, ама много възпитан
Ваня (Цветкова)- играе Таня Стоева- свежарка
и една девойка, която се снима по фолк  клипове

Днес- Ивайла Бакалова- с меден цвят на косата, много добре изглеждаше

всичкото това на терминал 2

# 578
Ох, Ивайла има уникално грациозни китки и пръсти.  Crazy

# 579
  • France
Днес във в. "Телеграф" преразказаха 2 теми от форума, със цитати на ССф... Simple Smile

# 580
Вчера в МОЛ на бул."Стамболийски",Енчо от Комицците-блуждае като муха.
И пак там Снежана Макавеева-актрисата.

# 581
  • Berlin
Днес мисля, че мернах Милен Цветков в болница "Вита".

# 582
Днес в късния следобед Кали в Галерия в Бургас.
Много добре изглежда.Вечеряше в ресторантската част.

# 583
Деси Тенекеджиева и презентираха прахосмукачка Зелмер в Технополис Варна .
Беше с капела с голяма периферия , но все пак успях да я разконспирирам . hahaha Joy

# 584
  • София
Тя пък за кога я купува тая прахосмукачка.... Нали идва краят на света, за който така мечтае.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт