Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 215
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Ирина Костадинова - водещата на новините по bTV -

с мъжа й и детето на детска площадка. Тя и мъжът й са много интересна и симпатична двойка, с ненатрапчиво присъствие, харесаха ми. Момченцето им - русичък отракан сладур.  Simple Smile
аз ги видях тримата предния ден, в неделя, в зоопарка.
тя беше рошава, с много татуировки, докато я позная, ехе... наистина са, както казваш.

# 586
  • София-Младост
Ето този депутат вчера...всъщност нямам идея дали още е депутат. Павел Чернев, слезе от паркиран неправилно джип до п-ка на В.Левски Simple Smile

# 587
Днес във в. "Телеграф" преразказаха 2 теми от форума, със цитати на ССф... Simple Smile
Рядко чета "Телеграф", но винаги имам чувството, че правят разбор на най - актуалните теми във форума.
Извинете за отклонението от основната тема.

# 588
  • срещу двата комина :)))
вчера Ивайло Захариев в трамвая , голям симпатяга  Grinning малко по-късно и Етиен Леви, него вече по улиците  Mr. Green

# 589
  • София

с мъжа й и детето на детска площадка. Тя и мъжът й са много интересна и симпатична двойка, с ненатрапчиво присъствие, харесаха ми. Момченцето им - русичък отракан сладур.  Simple Smile
тя беше рошава, с много татуировки, докато я позная, ехе... наистина са, както казваш.

Много са симпатични. Почти всеки ден в парка Петър и павел в София ги срещам Simple Smile
+ Елена Паришева пак в този парк разхожда отрочето си

# 590
  • софия

Скрит текст:

с мъжа й и детето на детска площадка. Тя и мъжът й са много интересна и симпатична двойка, с ненатрапчиво присъствие, харесаха ми. Момченцето им - русичък отракан сладур.  Simple Smile

Много са симпатични. Почти всеки ден в парка Петър и павел в София ги срещам Simple Smile
+ Елена Паришева пак в този парк разхожда отрочето си
Ха. И ние почти всеки ден сме там, но не съм я виждала. Виждах я 2 пъти при Двореца на децата и предположих, че ми е съкварталка.
Но в парка видях Игор от "Гласът на България" - дребен, изглежда много спокоен с един малък сладур. Предполагам синът му.

# 591
Аз пък вчера следобяд видях Любен Дилов до СУ. Тъкмо с приятелка разлиствахме един моден каталог и бяхме попаднали на статия с него и той, хоп "цъфна" Simple Smile) Та имаше открийте 10-те разлики ... Симпатяга по 7/8 панталон и гумени джапанки

# 592
pina,тая Антония би могла да добави още-...нямам силикон в устните,в скулите и косата ми е естествена... JoyМен ми е скучна.

# 593
Миналата седмица Митко Щерев в The Moll. Преди близо месец Евгений Дайнов в Царево.

# 594
В "The One" Слънчев бряг (чалга дискотека):

Онази дето спечели Биг Брадър фемили. Много гнусно изглеждаше. Дрехи, прическа, грим, поведение!  Sick

Единия брат Динев (незнам обаче кой от двамата беше  newsm78 ) с руса мацка + несебърската "топ резачка" Ивелина от "Милионер търси съпруга" цяла вечер се буташе на сепарето им. 

п.с. ние си правехме снимки и охраната му дойде да ми направи забележка да не снимам ВИП сепарето  Crazy Викам му: "виж ни каква яка компания сме, какво да му снимам на тоя старец".  А той: "ох, права си!''  Laughing

# 595
Големият Динев от началото на лятото си ходи сериозно с една рускиня..

# 596
  • София
Вчера Вихра от На кафе в мола на Цариградско. Със сина си и мъжа й. Видях и още едно детенце, но то беше доста по-напред от тях и не разбрах с тях ли е или не

# 597
  • Под гъбата
Докато се разхождахме из Албена, видях тази дама http://www.cinefish.bg/new_gallery.php?id=28381&pic_id=167177&type=gиграеща в сериала "7 часа разлика"
 Беше семейно на почивка и мъжът и търпеливо изчакваше снимките с фенове. И после в МОЛ Варна, един участник в Биг Брадър.

# 598
Не ги знам по имена тези,които споменавате,но като видя снимка,сещам се.Бихте ли слагали снимки,ако не ви мързи? Simple SmileМен пък Ивайла никак не ми е по вкуса,лицето и гласът и ми приличат на мъжки.В ''Женени с деца в България'' имаше едно лафче-''...ще ходим на шоуто на човека,който познава Годжи...'' JoyЧе и ние така,ама е забавно. Simple SmileНие веднъж видяхме кмета на Варна/забравих му името/.Стори ми се много смотан.Аз не го познах де,селянче съм. JoyМъжО ми каза,че бил той.

# 599
  • Cyprus, Пловдив
Докато се разхождахме из Албена, видях тази дама http://www.cinefish.bg/new_gallery.php?id=28381&pic_id=167177&type=gиграеща в сериала "7 часа разлика"
 Беше семейно на почивка и мъжът и търпеливо изчакваше снимките с фенове. И после в МОЛ Варна, един участник в Биг Брадър.

Тя всъщност българка ли е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт