Re: ® Ebay - тема 80

• 41 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
След няколкото отрицателни коментара по повод мошениците  Confused в ebay, аз пък искам специално да похваля тази продавачка http://www.ebay.co.uk/itm/170825544251?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2648. Освен пижамката, в пакета получих и подарък за бебка - първо комплектче за детско хранене - чинийка, чашка с накрайник и виличка и лъжичка. Всъщност, причината е че при публикуването на обявата е объркала размерите и вместо 18-24, пижамката била 12-18 месеца. Писа ми с извинение и предложение да ми върне парите, аз пък й писах да не се притеснява и да праща, че и без друго сме още по-малки  Mr. Green...и така... Вътре в пратката отново имаше собственоръчно написано писмо от нея с извинение. Много мил жест от нейна страна  Heart Eyes.

# 61
Мда, аз също съм много изненадана от жената, която ми прати последната поръчка, вътре имаше мила картичка с поздави Simple Smile

# 62
  • ...край Дунава
Как да търся нещо подобно, при якетата и жакетите няма от този вид Confused

# 63
Спарклинг, гащичките и аз ги пазя и сега мисля да купя, но моята е с много малко дупе - дали 2-3 години няма да и падат  Joy Неличка (desex), ти пробва ли ги вече?

Ани, на Ива размер 2-3г. са й леко големки все още, предполагам и на Кри ще са така. Мисли други на първо време, пък тези за по-нататък.  Peace

# 64
# 65
Опитвам да публикувам в немския ибей,обявата излиза,но снимките не мога да кача  newsm78 Някаква идея защо така се получава?

# 66
  • София
от тези детските гащички на Адамс се опитвам да купя 3 пакета , но различни номера. Защо не ми прави отстъпка в пощенските? Слагам ги в кошницата , нали така трябва?

# 67
от тези детските гащички на Адамс се опитвам да купя 3 пакета , но различни номера. Защо не ми прави отстъпка в пощенските? Слагам ги в кошницата , нали така трябва?

Има бутон Request total price from seller използвай, за да поискаш тотал от продавача.

# 68
  • Бургас
А защо момчешките гащи са с по-скъпа доставка от момичешките?  Laughing

# 69
  • ...край Дунава
krea1   bouquet

# 70
На някой случвало ли се е да купува от продавач, който е от България? Как става сделката, трябва да искам да ми прати инвойс с новата сума ли, за да платя в лева, а не в лири?

# 71
На някой случвало ли се е да купува от продавач, който е от България? Как става сделката, трябва да искам да ми прати инвойс с новата сума ли, за да платя в лева, а не в лири?
Аз се свързах с една, но тя ми каза, че условията са еднакви за всички, независимо от местоположението. Не ме третира по друг начин.... Доставката беше към 4-5 лири за Англия и за България еднаква.

# 72
Момичета,имам питане:забелязали ли сте колко ви хваща паунда при плащане последния месец ?На мен ми направи впечатление,че ми взема по 2.49-2.50 за паунд,но дне беше върхът - 2,54лв.Има ли някой представа на какво се дължи?Пазарувам с мастър карт на алфа банк,от банката ми казаха,че не зависи от тях,а от самите мастър,да проверя в сайта им какъв е курсът на паунда,но там си е 2,39лв.
Благодаря ви предварително!

# 73
Момичета,имам питане:забелязали ли сте колко ви хваща паунда при плащане последния месец ?На мен ми направи впечатление,че ми взема по 2.49-2.50 за паунд,но дне беше върхът - 2,54лв.Има ли някой представа на какво се дължи?Пазарувам с мастър карт на алфа банк,от банката ми казаха,че не зависи от тях,а от самите мастър,да проверя в сайта им какъв е курсът на паунда,но там си е 2,39лв.
Благодаря ви предварително!

Може би плащаш с курса на paypal, ако е така трябва в paypal да промениш- да те таксува по курса на банката ти.
Алекс е обяснила много добре тук  , за което и благодаря  bouquet

# 74
  • Варна
2.42 последно снощи. Виж в темата за пейпал как да си промениш настройките в пейпал за да не ти смята по техния курс а по този на банката.

Общи условия

Активация на акаунт