Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 81 718
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
В Уикипедия редовно качват рейтинга на US сапунките. Ето го най-актуалния такъв, за седмицата 21-25 май:

1. The Young and the Restless 4,288,000 (+33,000/-359,000)
2. The Bold and the Beautiful 3,078,000 (-4,000/+246,000)
3. General Hospital 2,368,000 (+29,000/-80,000)
4. Days of our Lives 2,294,000 (-64,000/-47,000)

Числото преди скобата показва броя гледания, първото число в скобата показва с колко сериалът е дръпнал/изостанал в сравнение с миналата седмица, а второто число в скобата показва колко е дръпнал/изостанал в сравнение с миналата година.
ДиК от край време изглежда най-добре откъм 'дръпване'- забележете колко се е покачил рейтингът му в сравнение с миналата година, и това не важи само за тази седмица. За разлика от БиЖ, който като че доста пада откъм гледаемост... Но все още си е лидер.

Поддържащият онзи канал на General Hospital е излязъл в почивка, така че тези дни май няма да се качват новите епизоди. Но ако някои изгледа предишните няколко серии в канала, може да спомене нещо за тях и да завържем разговор. Wink

# 211
Аз гледах последния качен епизод на General Hospital,но ми е някаква каша:)Ако ме ориентираш малко,ще съм ти благодарен.Две жени родиха,едната навън и нещо стана с бебето и,мъжът,който беше с нея уж отиде да търси помощ,но тази на която попадна май е някаква луда убийца,която е убила някаква си Марго,а в колата си държеше и труп на някакъв старец ooooh!
А пък мъжът,който беше с другата раждаща,него го пребиха някакви мутри.
А коя е изнасилената жена,която роди и кой е изнасилвача?Дай съвет от къде да започна да го гледам горе-долу,гледам,че първият качен клип е на епизод от 15.04.2010.

# 212
Аз гледах последния качен епизод на General Hospital,но ми е някаква каша:)Ако ме ориентираш малко,ще съм ти благодарен.Две жени родиха,едната навън и нещо стана с бебето и,мъжът,който беше с нея уж отиде да търси помощ,но тази на която попадна май е някаква луда убийца,която е убила някаква си Марго,а в колата си държеше и труп на някакъв старец ooooh!
А пък мъжът,който беше с другата раждаща,него го пребиха някакви мутри.
А коя е изнасилената жена,която роди и кой е изнасилвача?Дай съвет от къде да започна да го гледам горе-долу,гледам,че първият качен клип е на епизод от 15.04.2010.

Жената, която роди в апартамента, се казва Сам и е любимата на онзи, който прати мутрите- той се казва Джейсън и от край време е дясна ръка на главния гангстер на сериала. Въпреки това, Джейсън и Сам са много харесвана двойка, една от най-налаганите в последните години. Двамата обаче постоянно нямат късмет във връзката си- последното кофти нещо, което им се случи беше именно изнасилването от един психопат- Франко- който ги 'навести' на медения им месец, но така нагласи нещата, че да не е сигурно дали е изнасилил Сам. В последствие тя се оказа бременна и не знаеше дали не е от изнасилвача. Направиха тест за бащинство и бащата се оказа Джейсън. Мина още известно време и изведнъж изскочи дълго пазената тайна, че Джейсън и психопата Франко всъщност са нееднояйчни близнаци и по някаква логика е възможно тестът за бащинство да е бил подведен. Направен бе нов тест и, за жалост, се оказа, че детето е от Франко. Джейсън се почувства неспособен да приеме детето на ненормалния си брат (който бе убит преди това). Сам го остави на спокойствие да си помисли и така, в епизода, който си гледал, той най-накрая се реши, че иска да е с нея. Междувременно тя се озова в онзи апартамент с Джон Макбейн (герой от завършилия One Live to Live, който отиде в General Hospital след края на другия сериал). И тъй като Джон в последно време малко дразни Джейсън, той се възползва от познатите си мутри, за да ги прати да го посплашат.
Другата родилка и мъжът с нея- Теа и Тод- също са герои от One Live to Live, където са били една от най-горещите двойки, но сега не могат да се понасят, защото тя си мисли, че той е убил брат си, който пък е баща на бебето й (не знам дали наистина Тод е убиецът и дали въобще братът е мъртъв). По стечение на обстоятелствата, в епизода, който си видял, Тод изроди бебето на Теа, но забеляза, че нещо му има. Тръгна да го води към болницата, но случайно попадна на психопатката Хедър, която преди това беше отмъкнала трупа на стареца- Антъни- но без да го е убила тя. Него го уби внука му Джони, който пробута тялото на на едни други- Трейси и Люк- които пък го 'загубиха' Laughing защото Хедър го беше отмъкнала. И в последния епизод, който е качен, Хедър май искаше да разкара тялото, но бе възспряна от Тод с бебето. Сега предполагам, че някак ще отмъкнат детето на Сам, за да дадат него на Теа, за да не страда тя. А и Хедър от край време е набрала на Сам и ще се зарадва да я нарани така...

Сигурно доста те обърках, но като прочетеш 2-3 пъти написаното сигурно ще ти стане по -ясно. Laughing Не мога да ти кажа от кой епизод да започнеш да гледаш, тъй като всички тези работи са се натрупваха във времето.  А има и още сюжети, които не са били показвани в този епизод. Като цяло сериалчето е много разнообразно и сигурно затова го харесвам толкова в последно време, за разлика от ДиК, където ни занимават предимно с Хоуп, Лиъм и Стефи, и отвреме-навреме с нещо друго.

# 213
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за информацията за американския ДиК. Сценаристите много се издават какво предстои по отношение на героите. Съжалявам Стефи. Жалко, че ще разтури Лиъм и Хоуп. Не че Лиъм толкова се дърпа. Ама че пубер. Май най-добре разсъждава дъщерята на Брук. Стефи иначе е същество изпълнено с жажда за мъст, а Лиъм е заблудена птица. Интересно как Тейлър не вижда в дъщеря си това, което най-много мрази в Брук  Joy Joy Joy Ама и тя една психиатърка hahaha

# 214
Много ти благодаря за подробното инфо,да,ще след второто,третото прочитане и ще съм в час Laughing,Именно този Тод,който се е ''прехвърлил'' от 'един живот за живеене'' ми е един от познатите актьори - гледал съм го в ''Докато свят светува''
Ако още нещо не ми е ясно в процеса на гледане,ще те питам ако може Wink
Заинтригувах се определено,обичам такива сапунки с крими и психо нотки,каквито за съжаление липсват в ДиК вече Sad

# 215
Супер Георги и аз благодаря   bouquet за интересната информация за рейтинга на US сапунките и подробното инфо за филма General Hospital.

Все се чудя как ги броят тези гледания на филми-телевизии.
Анкети ли правят в Нета или по къщите персонално ходят да питат Laughing

# 216
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
От 25-ти май по Foxlife всеки петък от 22:05 се излъчва 3-ти сезон на сериала "Сестри по неволя" по два епизода.  Peace

# 217
Супер Георги и аз благодаря   bouquet за интересната информация за рейтинга на US сапунките и подробното инфо за филма General Hospital.

Мисля, че от кабелните оператори правят отчети и после ги дават на телевизията, която излъчва сериала и после към самите сериали.Нещо такова е, поне така съм чувал, а доколко е вярно не знам  Mr. Green

David_Charvet, мисля че съм гледал тоя сериал малко, защото тая отляво много ми е позната и съм я гледал някъде.Как се казва?

# 218
Тъй като онзи канал на GH е временно в почивка, известно време ще давам линкове към епизодите, качени от друг потребител.

http://www.youtube.com/watch?v=H5qUkR8VAx8 - Епизод 12576 от 04.06.2012

# 219
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Tомас, еднатa актриса се казва Фейт Форд,

тя ми е любимка, гледал съм я в сериала "Мърфи Браун". От тогава ми е слабост.  Mr. Green

А другата се казва Кели Рипа,

участвала е в сериала "Всички мои деца", както и в сериала "Братя и Сестри".

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 20:59 от David_Charvet

# 220
Кели Рипа е една от най-красивите актриси за мен!С голямо удоволствие я гледах в сериала ''Всички мои деца'' на времето.А ''Хоуп и Фейт''(Сестри по неволя) съм го гледал,но все от някъде и никога целият Sad Има ли го някъде целият сериал от където да се сваля?
SuperGeorgi,мерси за линка,леле,12576 епизод - доста са напред с материала Laughing
Благодарен съм ти,че пишеш и номера на епизода кой е.

# 221

Още като се продават телевизорите в част от тях се слага чип, с който се изпраща телеметричен сигнал до агенциите, които проучват, като Нилсен.
И оттам нататък се смята статистически.
Рейтингите са доста точни и това е основния инструмент с които работят телевизиите и рекламните партньори.

# 222
Сега ще ви запозная с два прекрасни сериала на FOX и CBS, давали ги някога по БТВ и БТВ Синема :

Представявам ви първият : БЕБЪРЛИ ХИЛС 90210 - Излъчван по БТВ Синема :

Жанр : Тийн Драма
Година :  04.10.1990 - 17.05.2000 год
Сезони :  10
Епизоди :  296
Актьори : Jason Priestley   
      Shannen Doherty   
      Jennie Garth   
      Ian Ziering   
      Gabrielle Carteris   
      Luke Perry   
      Brian Austin Green   
      Douglas Emerson   
      Tori Spelling   
      Carol Potter   
      James Eckhouse   
      Joe E. Tata   
      Jesse Vasquez
      Kathleen Robertson   
      Tiffani-Amber Thiessen   
      Jamie Walters   
      Hilary Swank   
      Vincent Young
      Lindsay Price   
      Daniel Cosgrove   
      Vanessa Marcil
Сюжет : Сюжетът в сериала се завърта около трите поколения на фамилията Милс, която се премества в Калифорния, след като бащата Харисън Милс приема поста на директор на гимназия в Бевърли Хилс.

Поредицата представя живота през погледа на Ани Уилсън (Шъней Граймс, „Деграси: Следващото поколение”) и брат й Диксън Уилсън (Тристън Уайлдс, „Наркомрежа”), чиито първи ден в гимназията на западен Бевърли Хилс не оставя място за съмнение, че вече не са в Канзас.

Семейство Уилсън, включващо и татко Хари (Роб Естес, „Мелроуз плейс”) и мама Деби (Лори Локлин, „Самърланд”), са се преместили в Бевърли хилс, за да наглеждат майката на Хари - Табита (Джесика Уолтър, „Забавено развитие”), жизнена, но вече залязваща телевизионна звезда и постоянен пациент на клиниката „Бети Форд”. За Ани и Дискън неудобството да бъдат новите ученици е още по-голямо, защото баща им е приел да бъде директор на гимназията.

„90210 Бевърли Хилс” е продуциран от CBS Paramount Network Television с изпълнителни продуценти Гейб Саш, Джеф Джуда и Ребека Киршнер. Марк Пизнарски е режисьор и изпълнителен продуцент.

Допълнителна информация : Сериалът първо се е излъчвал по канал FOX (1 сезон) , а след това по CBS. Продължението на сериала след последния 10 сезон е сагата "Мерлоуз Плейс" .

Сайт : http://en.wikipedia.org/wiki/Beverly_Hills,_90210
Пълно описание на епизодите : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Beverly_Hills,_90210_episodes
Клипче : http://www.youtube.com/watch?v=lQH6Qf3hXHM&feature=related

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 15:39 от emiliq.nikolova88

# 223
Друят сериал с който искам да ви запозная е сериалът "Вълк в колежа" - излъчван по БТВ през 2005-2006 година :

Жанр : тийн екшън, романтика, драма
Година :  02.04.1999 - 27.04.2002 год
Сезони :  4
Епизоди : 65
Актьори : Danny Smith
    Brandon Quinn   
    Domenic Di Rosa   
    Aimée Castle   
    Rob deLeeuw   
    Jack Mosshammer
Сюжет : В седмицата преди да се завърне в гимназията в Плийсантвил за последната си година, полулярният там атлет Томи Доукинс е превърнат във върколак. Единственият човек, към който може да се обърне за помощ, е зубърът на училището Мертън Дингъл. Двамата започват да търсят лек за състоянието, в което изпада Томи, и същевременно се изправят в битки срещу мумии, вампири, магьосници и други. Във втория сезон към тях се присъединява Лори Бекстър, която току що е преместена от Католическото училище в града.

Сайт : http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Wolf_on_Campus
Клипче : http://www.youtube.com/watch?v=cou9QRqa87c
Торент към епизоди  : http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … 724a218f22f0d3d84

# 224
''Бевърли Хилс 90210'' е страхотен сериал,преди 7-8 години даваха първите 2 сезона и по Нова и много ми хареса още тогава.Не знаех,че пак го дават.
Еми,само не съм съгласен,че ''Мелроуз Плейс'' е продължение на сериала,и то след края на 10-и сезон - няма как да е така,защото ''Мелроуз Плейс'' си е отделен сериал сниман в периода 1992-1999-а,той си имаше собствено продължение от 1 сезон през 2009-2010-а.Както и ''Бевърли Хилс 90210" си има своето продължение от 2008-а насам.Интересен факт е,че в продължението му се е снимал и Адам Грегъри(Томас Форестър).

Общи условия

Активация на акаунт