Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 79 487
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Разпиляна във въображението
Обърках се от това предстоящо. Стефи за какво продължава да лъже Лиъм?

Донякъде разбирам Рич, че застава на страната на Стефи. Тя му е биологична дъщеря и иска най-доброто за нея. Толкова е нестабилна, че май фикцията й към Лиъм е най-доброто за нея сега. Дори и да не е постъпила правилно както в случая.

Разбирам обаче и отношението на Хоуп към брака на Лиъм и Стефи. Докато вярва, че той е сключен като стечение на обстоятелствата, като знак от съдбата и т.н. тя се примирява. Това просто е станало и нищо не е можело да се направи. Обаче, когато открива, че Стефи наистина е виновна за случката, тя вече обвинява конкретен човек, който й срива живота и който открадва приятелят й след като доста време го следеше и му висеше на главата.

Rick Forrester, наистина се правят паралели между Брук и Стефи. При Брук обаче тя се бори сама, докато при Стефи цялата машина на Бил се е впрегнала да й помага. Прегледах няколко клипчета напред в бъдещето и не ми харесаха опитите на Бил да срине Хоуп психически, за да може Стефи да е при синчето му. Не му прави чест и напълно не го одобрявам.

# 571
Днес реших да пиша за един мой любим сериал, който се излъчваше по Канал 1 - "John Doe" / ''Джон Доу''.                    А сега се излъчва отново всеки делничен ден от 20:00 h. по btv Cinema.

Създател: Брандън Камп и Майк Томпсън
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Мистерия, Трилър, Научно-фантастичен
Година: 2002 - 2003
Сезони: 1
Епизоди: 21
Телевизия: Fox
В ролите: Доминик Пърсел, Джейн Брук, Уилям Форсайт, Спрейг Грейдън, Джон Маршъл Джоунс, Рекха Шарма и други

Сюжет: Млад мъж (Доминик Пърсел) се събужда гол на един остров без да знае кой е и как се е озовал там, но изглежда знае всичко останало. Има много неща, свързани с него, които той не разбира - белега, който има на тялото си, черно-белите картини, които вижда. Човекът, който знае всичко, освен собственото си име, помага на полицията в разкриването на тежки престъпления. И докато дарбата му дава отговори на другите, той не спира да търся своите собствени. Името му е Джон Доу. 

Ето линк към всички епизоди:
http://bgbanana.com/index.php?page=torrent-details&id=0b630b … a159b286e72fe3f1f
Мисля да го гледам този сериал щом е с моя любимец Доминик Пърсел от най-изумителния сериал създаван някога Prison Break. Grinning

# 572
# 573
Знаете ли дали ще дават Престъпления от класа скоро? Много искам да го гледам! Досега търсих из програмата на бтв но не го намерих.

# 574
Знаете ли дали ще дават Престъпления от класа скоро? Много искам да го гледам! Досега търсих из програмата на бтв но не го намерих.

Скоро май никъде няма да го дават.Иначе ако искаш си го изтегли от торент сайтовете там го има.

# 575
Miriel,напълно съм съгласен с теб,факт е,че и Брук е правила грешки в преследването на Ридж,но поне както ти каза сама се е борила за него докато на малката парясница Стефка ако не и помага Бил и цялата му гвардия,тя отдавна щеше да е бита карта и никога нямаше да носи фамилията Спенсър.Но пък и мухльото Лиъм ме дразни - и той май не знае какво иска - ако може да има и двете щеше да е най-доволен.Мисли за Хоуп,но когато тя го моли да се разведе със Стефи той не иска.Аз на Хоуп на мястото нямаше да го погледна повече!

# 576
Miriel,напълно съм съгласен с теб,факт е,че и Брук е правила грешки в преследването на Ридж,но поне както ти каза сама се е борила за него докато на малката парясница Стефка ако не и помага Бил и цялата му гвардия,тя отдавна щеше да е бита карта и никога нямаше да носи фамилията Спенсър.Но пък и мухльото Лиъм ме дразни - и той май не знае какво иска - ако може да има и двете щеше да е най-доволен.Мисли за Хоуп,но когато тя го моли да се разведе със Стефи той не иска.Аз на Хоуп на мястото нямаше да го погледна повече!
Привет Peace,напълно съм съгласна с теб.много ме дразни тая Стефи,а пък тоя женчо Лиъм наистина не знае какво иска.Да вземе да реши какво иска,не да се чуди само.Откъде се появи тая любов на Пам към сина на Джаки.Преди два епизода ,се радваше на сватбеното пътешествие ,а сега преследва Ник newsm78.

# 577
Привет Peace,напълно съм съгласна с теб.много ме дразни тая Стефи,а пък тоя женчо Лиъм наистина не знае какво иска.Да вземе да реши какво иска,не да се чуди само.Откъде се появи тая любов на Пам към сина на Джаки.Преди два епизода ,се радваше на сватбеното пътешествие ,а сега преследва Ник newsm78.

Комедия съфорумци. Комедия. Недоизпипан сценарий. Дори бих казала никакъв. До 6280 епизод е пълна скука. След свадбата на Неда и Лиам (около 6350) пак е тъпотия. Следващите излъчени епизода в Бг трябва да са 6193 и 6194. Тея сватби и разводи се развиват в един епизод. В единят епизод неиска да се жени и е влюбен/а в една/един в следващия епизод в друг/друга. Има сватба, нетрябваше да се женя.  ooooh! Дай ми развод, после неискам развод.

Дона и Джъстин ще се разведат. В новите епизоди ще се съберат. Дадоха Джъстин да се целува с няква и тази умря в небитието там някъде, както повечето им неща.

Случая със появата на Каралайн. Уж се харесваха с Рик пък после с Томас, Рик се изгуби. После пък се целува с Рик. Спират да дават Рик. Дават Каралайн щастлива с Томас. Не дават Каралайн близо 20 епизода, дават Томас дразнещ се от сватбата на Маркъс и недоразумението Дейзи.

Изобщо пълна липса на идеи и изпипване на детайлите. Аз чесно Стефи си я харесвах с Маркъс. Бяха хубава двойка. Така й не се разбра как се разделиха. Ей тъй от нищото.  Sick   ooooh!

В първите 20 години от сериала такова нещо нямаше. Всеки от персонажите знаеше какво иска и как да го постигне. Имаше интриги и екшън....... пък сега няма нищо.  ooooh!

# 578

20.07.2012 г. Епизод 148 "БОГАТИ И ЖЕСТОКИ"

БГ: Богати и жестоки - сериал, с. 37, еп. 95 / САЩ: Сезон 36, Епизод 148 (9048)

Настиналата Амбър подсмърча в леглото. Двамата с Даниел коментират току що публикуваната й книга за г-жа Чанслър. Даниел разглежда един от безплатните екземпляри и харесва нейната снимка на задната корица.

Скрит текст:
Кевин и Джана посещават болната Амбър. Но тя е кисела и обвинява Кевин, че е убил г-жа Чанслър. Бълнува в треска и сънува, че осъждат Кевин за убийството. Оживялата Катрин го обвинява и благодари на Амбър.

Обществено назначения адвокат на Адам му казва, че положението му не е никак розово. Надява се, Адам да има по-лека присъда, защото му е за първи път. Съветва го да си наеме скъпоплатен адвокат, ако не е доволен от него, срещу парите от дневника.

Кейн и "бабите" Джил и Естер съзерцават снимката от ултразвука на бебето в gsm му. Таткото няма търпение да види детето си. Тримата си представят какво ще е след като се роди бебето.

Лили е в книжарницата и чака Сони. Споделя си с Били по телефона, че стомахът й се е свил от притеснение. В книжарницата е пълно с книгата на Амбър за баба му Катрин. Лили бъбри по телефона с Били и започва да се притеснява, че Сони не идва. Докато говорят, се обръща се назад и вижда, че Били е зад нея. Той й признава, че всъщност е Сони. Моли я да му прости, че толкова късно е признал кой е.

Катрин-Мардж и Мърфи си разменят подаръци за Коледа. Отиват до заведението. Кей разказва на Пърл за какво са отишли парите от пръстена. Получава неочакван подарък от собственика. Чудят се как да развеселят малко тъжния Мърфи. Кей излиза навън по предлог да донесе подаръка на Пърл. Навън се подхлъзва, пада й загубва съзнание.

Виктор и Адам преговарят за Джак. Виктор вече не иска неговото свидетелство за Джак, защото когато му го е предлагал, Адам арогантно му е отказал. Адам моли баща си да бъде милостив към сина си за Коледа. Но баща му го съветва да се настрои за дълъг престой в затвора. Скарват се.

[/color]

# 579
Комедия съфорумци. Комедия. Недоизпипан сценарий. Дори бих казала никакъв. До 6280 епизод е пълна скука. След свадбата на Неда и Лиам (около 6350) пак е тъпотия. Следващите излъчени епизода в Бг трябва да са 6193 и 6194. Тея сватби и разводи се развиват в един епизод. В единят епизод неиска да се жени и е влюбен/а в една/един в следващия епизод в друг/друга. Има сватба, нетрябваше да се женя.  ooooh! Дай ми развод, после неискам развод.

Дона и Джъстин ще се разведат. В новите епизоди ще се съберат. Дадоха Джъстин да се целува с няква и тази умря в небитието там някъде, както повечето им неща.

Случая със появата на Каралайн. Уж се харесваха с Рик пък после с Томас, Рик се изгуби. После пък се целува с Рик. Спират да дават Рик. Дават Каралайн щастлива с Томас. Не дават Каралайн близо 20 епизода, дават Томас дразнещ се от сватбата на Маркъс и недоразумението Дейзи.

Изобщо пълна липса на идеи и изпипване на детайлите. Аз чесно Стефи си я харесвах с Маркъс. Бяха хубава двойка. Така й не се разбра как се разделиха. Ей тъй от нищото.  Sick   ooooh!

В първите 20 години от сериала такова нещо нямаше. Всеки от персонажите знаеше какво иска и как да го постигне. Имаше интриги и екшън....... пък сега няма нищо.  ooooh!
Стефи и Маркъс май се разделиха заради връзката на Стефи с Рик, не съм много сигурен де.
Иначе за сериала е вярно това казваш и актьорите са ми някак безлични, преди бяха интересни и различни като външност.

# 580
# 581
На ДиК му трябва някакъв свеж и стабилен сценарии, но нещо като гледам сценаристите не са тръгнали натам. Все едно всеки сценарист си е написал своя си версия на развитието и накрая за да не се обиди някой смесват всичко в едно, без значение дали е навързано...
Емилия, много съм съгласен с твоя коментар. Положението при Дейзи, Маркъс, Томас, Рик и Каралайн е трагично. ooooh! Не знам на какво настроение да съм- да стискам палци на Томас да победи Рик за Каралайн, да се надявам Томас да се замеси пак с Дейзи (защото мен лично ми харесват като двойка), да се чудя дали Каралайн въобще още помни Рик, с който още от първата им сцена уж ги направиха да се влюбят от пръв поглед... а да не говорим за надеждите ми евентуално Амбър да се бори отново за Рик, което май няма да стане щом вече е епизодична... Пълна ненавързана мешавица.  ooooh! В това отношение Хоуп, Лиъм и Стефи поне са малко по-навързани, но те пък вече съвсем лазят по нервите, и за тях сценарият куца.
Не знам дали да се задълбавам и в темата за това колко досадно е единственият по-често показван биологичен Форестър да е Ерик и горе-долу Рик. Хайде, Кристен се води щастливо женена и може да не я връщат, за да й разбиват живота... но какво става с Торн, Фелиша, Бриджит? Или с Али, на нея й е време да пораства вече, та тя беше почти на възрастта на Хоуп като си играеха заедно като деца...
Да се връщаме ли още по-назад във времето, за да си припомним сина на Рик и Амбър (биологичен син на Дийкън и Беки), който се роди няколко години преди сестричката си Хоуп, но в днешни дни май още е дете?

Такова разнообразие и свежест може да има в този сериал с един малко по-разчупен сценарии... То накрая направо ще се стигне дотам ние тук да напишем един свестен сценарии за следващите 1000 епизода и да го пратим на Брадли Бел. Laughing

# 582
  • Разпиляна във въображението
Напълно съгласна с мнениета ви. По едно време си виках, ако Стефи беше бременна от Лиъм. На Кейти й се влошава здравето от бременността. Става нещо. Стефи губи бебето, обаче не знае. Кейти умира при раждането и дават бебето на Стефи... Абе нещо подобно. Т.е. искам да кажа, че им трябва една хубава драма и по-големи тайни от един секс. Wink

# 583
Джейкъб Янг (Рик Форестър) участва във романтичният филм "Съседка за секс" в ролята на Хънтър. Филмът е от 2004 година.

# 584
Напълно съм съгласен с Еми и с другите коментари.За съжаление любимият сериал май стана пълна пародия Sad .И аз се чудя как Пам от щастливо сгодена тръгна да преследва Ник?!?Разбирам,че Патрик Дъфи трябваше да изостави Стивън Лоугън,за да може Боби Юинг да се върне в ''Далас'',но имаше и други варианти!И друго - разделиха Оуен от Джаки,събраха го с Бриджит и всичкото това точно за 3 епизода,а сега - пак нищо! ooooh! .Еми беше права и за друго - опитаха се да вкарат интрига между Дона и Джъстин когато той целуна лекарката на Кейти,но и там пак дърво!И да питам аз като бяха такава голяма любов,как така сега решиха,че са само приятели и ще се развеждат?!?Разбирам и ,че Ник е сам,но трябваше ли да го забъркат с Дона?Той май само с Бет и Хоуп не е бил от жените Лоугън.Слава Богу,че го махнаха,иначе не се знаеше...И след като Рик разбра как Амбър го излагаше пред Каролайн,защо не се бори сега за нея?!И докторката на Хоуп май вече ''лекува'' някъде другаде,но и по-добре де Praynig .Наистина жалко за Амбър и Дийкън - с тях щеше да е много по-интересно - дано сценаристите го разберат и те и бързо да поправят грешката си и да ги върнат.Мисля,че сериала направо се нуждае от животоспасяващ добър сценарии,идеи и нови герои!Май е по-добре наистина ние да направим един и да го пратим на Бел Wink,Miriel,моля те,само не убивай Кейти,защото обожавам Хедър Том и искам да я г;едам дълго време. Joy

Общи условия

Активация на акаунт