Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 79 262
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
Няма защо. Дано да успееш. Wink

# 31
Silveto_ добре дошла и много на място е инфото за Once upon a time.
Точно за него търсих днес информация, че много ми хареса това, което попрочетох за него. Дори и писах в темата на сериала днес.  Сериалът изглежда наистина чудесен. Надявам се да ми остане време да го изгледам.
Доколкото разбрах,  един сезон е засега и не се знае дали ще има нов сезон.

Сузи, много добре се сети за този "нафталинен" сериал за Марлоу. И аз много харесвах новелите на Реймънд Чандлър и сериите по тях.  

Мириел, благодарности за линка за  Philip Marlowe, Private Eye (1983-1986). Хубавото е, че има и суби. Ако има и сийд - ще  си го припомня с удоволствие.
И няма да се уплашим от "дългия ти списък" на сериали, ще ги поемем всичките  Laughing

# 32
Сега сетиХ се от снимката ти,че някога като бях млад Laughing и гльодах Далас,много ми аресваше тази женътъ на Боби Crazy
Много симпатична и земно излъчване.
Естествено не може да се сравнява с Брук.

# 33

Кимбърлин Браун е американска актриса,родена на 29.06.1961 година в Калифорния.От 1991-а е омъжена и има две деца.Тя е най-популярна със ролята на Шийла Картър,която играе първо във сериала ‘’Младите и неспокойните’’(Богати и жестоки) от 1990 до 1992,когато сценаристите решават да я прехвърлят във другият техен сериал ‘’Дръзките и красивите’’.Там Кимбърлин остава 6 години и през 1998 напуска сериала,за да роди второто си дете.През 1999-а се присъединява към екипа на сериала ‘’Порт чарлс’’ и остава в него до 2002,след което се завръща отново в ‘’ДиК’ за 6 месеца когато героинята и Шийла убива друг важен персонаж(Д-р Тейлър Хейс).По ирония на съдбата по същото време се говори,че двете актриси са били близки приятелки до момента в който Кимбърлин и съпругът и свидетелстват на бракоразводното дело на Хънтър и съпругът и Майкъл Тайло в негова полза,като заявават,че Хънтър не е добра майка.
Година по-късно през 2003-а Кимбърлин отново прави кратко завръщане в ‘’ДиК’’ за 10 епизода. След като през 2005-а става ясно,че Д-р Тейлър Хейс е жива и Шийла не е преследвана за убийството и,от‘’БиЖ’’ по желание на многобройните и фенове я канят отново да се върне в образа на Шийла,която играе от август 2005 до януари 2006 когато по сценарий Шийла си прави пластична операция и ролята се играе от декември 2006 до февруари 2007 от Мишел Стафорд(Филис Нюман).
Кимбърлин Браун е една от актрисите,играла в най-много сериали:
‘’Капитол’’(1987);”Санта Барбара”(1990);’’Друг свят”(1999);”Един живот за живеене”(2004-2005).
През пролетта на 2010-а беше анонсирано завръщането и в ‘’БиЖ’’,но в последствие сценарият се променя и за съжаление това не стана.Феновете и обаче не спират да се надяват,че рано или късно ще видят любимката си отново в ролята на Шийла.
Последната роля за момента на Кимбърлин Браун е в друг хитов сериал – „Всички мои деца”.През октомври 2010-а там изигра ролята на съдия.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 16:22 от Rick Forrester

# 34
Не харесвам "лошата" героиня Шийла, което означава, че добре актрисата е изиграла този отрицателен образ. И актрисата, особено на втората снимка на Рик, е много красива.
Този интересен факт, че Кимбърлин Браун и Хънтър Тайло са си развалили реалното приятелство, заради свидетелските показания, че Хънтър не е добра майка, точно когато Шийла уби Тейлър на екрана е голямо съвпадение hahaha

Сега сетиХ се от снимката ти,че някога като бях млад Laughing и гльодах Далас,много ми аресваше тази женътъ на Боби Crazy
Много симпатична и земно излъчване.
Ф69, Мерси   bouquet, че си ме харесвал като си бил млад и надявам се и СеГа да продължаваш   Laughing
Не съм се и съмнявала, че имаме еднакъв вкус за хубави жени с теб - като се почне от Брук и се стигне до Виктория Принсипал.

# 35
Какво се случи в днешният 77(8977) епизод на   ‘‘Богати и жестоки’’:

Глория чува как Джак казва по телефона, че ще измислият план и го пита за какъв план говори. А той говори по телефона с Адам за отмъщението срещу Виктор.После Глория и Джак коментират как трябва да върнат контролния пакет акции на ‘‘Жабо’’ в семейството. Тя казва,че ще върне компанията каквото и да и струва това.Междувременно в  ‘‘Жабо’’ конфискуват всички документи за разследването, от комисията казват на Кейн, че искат да говорят с Джил. Когато двамата остават сами, той и казва, че е  най-добре тя да напусне компанията докато и се изчисти името, тя не се съгласява.
Джил вижда в кафенето Брад да попълва автобиографията си и му се присмива,че е бил директор в ‘‘Нюман’’ няма и 5 минути.
Амбър си говори с Джана и Кевин за ‘‘приятеля’’ си Лиъм. Джана се прави, че и вярва, за да не я обиди,но Кевин и се подиграва. Всички са в кафето и става конфузно когато Амбър и Колийн се спречкват. Колийн казава на Амбър да не се държи като дете и да порастне, да приеме факта, че Даниел я е оставил и сега е с нея. Амбър и връща като и казва,че ще ходи на изложбата на Даниел, Колийн се ядосва,защото тя не е поканена за сега.
Джак си говори въображаемо с баща си за доброто старо минало. Джон му казва,че с Глория имат една цел и да и се довери.Междувременно и Глория и Джефри имат планове как да вземат акциите на ‘‘Жабо’’, но тайно един от друг. Тя отива при Катрин и се опитва да я убеди да и продаде част от акциите си,тя отказва.
Джил си събира нещата и по молба на Кейн напуска временно, макар и да не и е приятно.Той казва на баба си, че това е правилният ход.
Глория казва на Джак и Джефри, че е взела акцийте.
Джил отива при Хедър и и разказва за мръсните номера на Брад.
Амбър казва на Джана, че би се върнала веднага при Даниел ако той поиска.
Колийн отива при него и му казва, че знае, че е поканил Амбър на изложбата му в Ню Йорк. Иронично му казва, че нейната покана сигурно се е загубила. Той и казва, че ще бъде откровен с нея и и признава, че още не е забравил Амбър.

В следващият епизод:
Арестуват Брад.
Амбър казва на Даниел, че иска да се съберат.

# 36
И аз се записвам в темата. Simple Smile

# 37
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

ИНТЕРВЮ С Шарън Кейс

Премиерата на сериала "Богати и Жестоки" е през далечната 1973 година, но още с появата си на екран, той печели фенове от цял свят, които му остават верни в продължение на близо 40 години след появата му. Действието на сериала, както добре знаят българските зрители, се развива в измисления свят Дженоа сити, а основната интрига е между двете известни богаташки фамилии Нюмън и Абът.

Любопитно е че много по-голяма част от актьорите са в творческия екип на сериала още от самото начало на снимките му, като през годините се присъединяват и други, не малка част от които стават известни именно благодарение на участието си в "Богати и Жестоки".
Една от най-ярките героини е Шарън Нюман. Нейната роля се изпълнява от актрисата Шарън Кейс. Критиците и публиката са еднакво благосклонни към актьорското майсторство на Шарън и само 2 години след като влиза в сериала, тя печели награда "Еми" за поддържаща женска роля. Актрисата се снима и в други легендарни американски сериали като "Докато свят светува" и "Бевърли Хилс 90210".

Шарън Кейс е родена на 9-ти февруари 1971 година в Детройт, но още когато е в основното училище, семейството й се премества в Лос Анджелис. Макар че тогава не е осъзнавала промяната, днес Шарън я определя като щастлива, защото попада в света на киното. Първата й мечта е да танцува.
В началото на атьорската си кариера тя работи и като модел. Ангажиментите й я отвеждат за 5 месеца в Япония. Амерканската актриса остава очарована от самобитната и изящна местна култура.

Колкото до "Богати и Жестоки", Шарън казва че е в близки приятелски отношения с колежката си от сериала Мелъди Томас Скот (Ники), която в сериала играе заклет враг на нейната героиня.

Името на Шарън Кейс нашумява след като тя без колебание отказва участие в популярния филм на НВО "Breast Men'' с Дейвид Шуимър (Рос от сериала "Приятели") - черна комедия за двама доктори, пионери в поставянето на силиконови импланти. Кейс твърдо заявява, че не иска да започва кариерата си с провокации и голота.

Днес, вече популярна телевизионна актриса, Шарън Кейс поглежда и към други поприща за изява. Преди 2 години тя основа собствена бижутиерна линия, която нарича ''Pomp" ("Разкош"). Идеята да прави бижута й хрумва след бурния й развод с бизнесмена Санди Корзин, с когото съжителстват под един покрив за кратко. По думите на актрисата атмосферата около разводът й била допълнително изнервена от медиите, които не спирали да се интересуват от семейството й.

Шарън обяснява, че интересът й към дизайна е отдавна, и преди да се захване с бижута, тя вече се е занимавала с разработването на идеи за мебели и аксесоари за дома и показва различни кътчета от своята къща в стила на средиземноморска вила от 30-те години на миналия век, с елементи на холивудски блясък. Шарън призна, че любимата й стая е всекидневната, чиито светли и неутрални тонове създават усещане за светлина и уют, а огромните френски прозорци - илюзия, че градината се намира няколко крачки по-нататък. Шарън споделя, че пристрастието й към просторни и светли пространства не е каприз, а е породено от факта, че страда от клаустрофобия, поради което пътуването със самолет е невероятно изпитание за нея. В къщата на русокосата красавица винаги има по няколко вази пълни с любимите й цветя - орхидеиите.

Шарън, как реши да се занимаваш с бижута?
- Модните аксесоари са моята тайна страст. Така се случи, че се запознах с правилните хора и те ми дадоха кураж да опитам. Когато моята близка приятелйа Елиф, стилистката на "Богати и Жестоки", видя проектите ми, веднага ми предложи да се включа в обработването на моделите. Ежедневието ми е такова, че имам възможност да виждам много дрехи и бижута край себе си. Когато харесам някой детайл и реша, че той носи определено послание, Елиф се заема да го нарисува. От него се ражда модел, който по-късно изработваме. Иска ми се да създам накит за всяка дреха, който да я подчертава и допълва.

- Получихте много добри отзиви за разработването на вашите бижута - от нежни и деликатни до обемни и крещящи.
- Както казах, искам моите бижута да задоволяват ниждите на всяка жена и всеки повод.

- С твои бижута се появяваш на специални поводи?
- Разбира се! На последната церемония по връчването на наградите "Еми", бях с обеци и гривна от моята колекция. Церемонията се състоя в Лас Вегас, а както знаете, събитията там са доста интензивни. Така че всяка вечер бях с различни бижута от моята линия, което беше много добър начин да ги покажа.

- А как подхождаш към образа на Шарън в "Богати и Жестоки", как успяваш винаги да бъдеш толкова убедителна?
- Опитвам се да пренеса в сериала събития от истинския живот, които съм преживяла лично, или да си представя как бих плакала над мъртвото тяло на Камерън.

- Снимките на "Богати и Жестоки" продължават с години, какви са отношенията ти с останалите актьори?
- Намерих много добри приятели сред хората от екипа, като Мишел Стафорд (Филис) например. Като цяло обичам да прекарвам свободното си време в друго обкръжение, за да не се обвързвам прекалено с "Богати и Жестоки".

Източник: в. "ТВ Сага"

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 00:54 от Charles_Brady

# 38
Благодаря Рик    bouquet за резюмето на днешната серия на "Богати и Жестоки".

Чарли,  Hug чудесно е това интервю с Шарън Кейс и красивите й снимки.

СуперГеорги      bouquet  забави се и ето вече сме на трета страница докато се появиш  Laughing
Относно Интернет секцията за общата информация и новини. Поставена е засега малко неподредено това, което ти бе давал досега в тази тема, в първата тема за американските сериали и една статия от Интернет, с която Сузи те допълни. Като приготвиш още обща информация за сериалите, ще е поставим и нея там и ще я подредим окончателно.

И се очакват още идеи, мнения и забележки от всички относно това как да се подредят по-добре и какво да се добави или махне в Интернет архива и секцията с обща информация - за да станат по-използваеми събраните данни.

А дали има такива семейни дървета и за другите сериали, за да се ориентираме по-лесно за роднинските връзките на героите им както за "Богати и Жестоки". Това дърво на БиЖ е много атрактивно. И за ДиК май имаше на сайта им.

# 39
Много ти благодаря, Сега.  Hug

# 40
Чарли,  bouquet радвам се,че си писал за Шарън Кейс(Шарън),защото тя е една от най-красивите актриси,както и една от главните героини в сериала от 1994-а до сега.Дано ни радва още дълго с присъствието си.

# 41
Много ти благодаря, Рик. И аз много харесвам Шарън и съм съгласен с теб, че тя е една от най-красивите актриси, бих добавил и една от най-талантливите.  Heart Eyes

# 42
Какво ще се случи в днешният 78 (8978) епизод на ‘‘Богати и жестоки”:

Лили казва на Кейн, че след като е научила истината за Клоуи, ще е най-правилно като се роди бебето, той да сложи край на брака си с нея. Той е щастлив да чуе това от нея. Лили му казва, че и той и бебето заслужават повече. Казва му че сега мисли, че има надежда за тях. Идва Клоуи и ги вижда как се държат за ръце. Кейн и казва,че се е видял по работа с Лили, а тя иронично го пита за това ли се държат за ръце. Лили и казва,че с Кейн са само приятели. Клоуи му казва, че публично тя е неговата съпруга.
След като Даниел казва на Колийн, че не е преодолял Амбър, тя му казва, че разбира и се кани да си тръгне, когато той я спира и и казва, че наистина не я е преодолял, но иска да го направи.
Джил дава на федералният документи, уличаващи Брад.
Амбър казава на Даниел колко е била наранена когато той я е напуснал и го моли да я приеме обратно.
Клоуи води в имението на Чанслър някакъв тип на име Роко. Казва на Катрин, че с Кейн са решили да имат отворен брак и понеже той се вижда все още с Лили, и тя ще се вижда с Роко. Катрин издърпва Клоуи на страна да говори с нея,когато Роко остава сам, Кейн се прибира и го пита кой е и какво търси тук. Той му казва, че е с Клоуи.
Колийн казва на Лили, че има страхотна идея,предлага и да да отидат заедно на изложбата в Ню Йорк, но Лили не иска.
Федералният агент отива в ресторанта, където е Брад, показва му документите и му  казва, че е арестуван, докато му слага белезниците, Хедър ги наблюдава скрита зад едно меню.
Катрин е събрала Клоуи, Роко, Кейн, Лили и Джил в имението и казва, че нещата не могат да продължават така и никой няма да напусне стаята докато не решат проблема.
Шарън пише писмо на Ник, в което му казва, че знае колко е важно за него да притежава контрола върху списнаието. Шарън си спомня как казва на Ноа, че Джак е разстроен, защото Ник е откупил списанието с парите, които му е дал баща му Виктор. Ноа разбира, че всъщност Шарън е помолила Виктор да даде парите на Ник.
Шарън и Ноа отиват при Ник с списанието. Шарън го пита как върви,той и казва, че пише за Сабрина, изчиства името и, което Джак е опетнил. Когато Шарън го пита мисли ли, че това е добра идея, той и се сопва, че списанието вече е само негово и тя и Джак да стоят на страна. Той напада Джак пред нея когато Ноа ги чува и му казва да престане. След като Шарън си тръгва, Ноа казва на баща си, че майка му е помолила Виктор да му даде работа в ‘‘Нюман’’, и също така благодарение на нея той е откупил списанието.
Шарън така и не успява да даде писмото на Ник,прибира се вкъщи и плачейки се кани да го скъса когато Ноа влиза заедно с Ник. В бързината тя го пъхва под възглавницата.
След това Ник и се извинява за държанието си и си тръгва.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 18:11 от Rick Forrester

# 43
Рик  Hug
благодаря за резюмето и линковете за епизода на "Богати и жестоки".

Синът на Шарън и Ник -  Ноа (или Нола?) кога порасна? Вече искал да работи за Нюман Shocked
А съвсем наскоро плачеше за татко, беше малко момче и си играеше със сестричката си Самър.

# 44
  • Разпиляна във въображението
Днес "Дързост и красота" ми хареса максимално. Кеф.

Общи условия

Активация на акаунт