Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 81 718
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Sega, мисля,че има и вече цели епизоди на новите серии на The Young And The Restless,ако искаш мога да проверя и да давам линкове и за тях ако някой освен мен ги гледа и ще му е интересно Wink
Да, ако можеш давай ги. Така ще е по-пълно преставянето на БиЖ
Поне на мен ще ми е интересно. .

# 391
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Рик, и мен ще ми е интересно какво ще се случва в новите епизоди на "БиЖ".  Grinning

# 392
Аз мисля да почвам Далас-а, вижда ми се добър.А да попитам - има ли връзка със старите сезони? Понеже тях не съм ги гледал...И колко епизода ще има горе-долу?
Томас, Рик - няма да сбъркате, ако го гледате. Далас е сред най-великите и гледани сериали, снимани някога. Стартира с едно много силно начало. Отчетена са много голяма гледаемост в САЩ, повече от на някои известни сериали. Гледам и в Замунда първите серии са изтеглени стотици пъти. Значи и в БГ има интерес, по-голям от този към БиЖ и ДиК мисля.

Завързаха много интриги още от първите епизоди и се очертава да е все по-интересно. Най-вероятно ни очаква поредната поредица от сезони, което ще е страхотно.
В момента е един сезон с 10 епизода.

Има известна връзка със старите серии, но не чак дотам. Мисля, че спокойно може да се гледа и без старите серии , центъра на действието си е на новите герои и техните истории са си неизвестни и без връзка със старите сезони. Всеки герой стар и нов - си има някаква скрита история за времето на прекъсването и това го прави още по-вълнуващо.

# 393

Събота, Епизод 21 "БОГАТИ И ЖЕСТОКИ"

БГ: Богати и жестоки - сериал, с. 37, еп. 68 / САЩ: Сезон 36, Епизод 121 (9021)

Париж, Франция: Ашли и Виктор се събуждат доволни и отпочинали в леглото. Бърборят си за закуска от кроасани и кафе. Планират разходка през деня в Париж. Есенният град ги изпълва с радост и изразът "да те погълне пламъка на есента" се изпълва за тях с дълбок смисъл.

Скрит текст:
Виктор предлага на Ашли да остане с него завинаги. Ашли не отговаря и в хотела Виктор повтаря въпроса си. Ашли се умълчава и му показва вестника със заглавията "Милиардер признава убийство" и го моли да оправи това. Не могат да мислят за бъдеще заедно, когато това му виси на главата. Но Виктор отказва да се върне повече в Геноа Сити.

Ник се прибира в хотела и още го държи омаята от целувката с Шарън. Сутринта и двамата са в хотела на Ноа, но научават, че Ноа и Ийдън са напуснали групата с децата още снощи под предлог за среща с родителите си.

Съобщават им, че синът им е арестуван. Ийдън също идва в участъка. Ники и Шарън укоряват Ноа, а Майкъл се накарва по телефона на сестра си Ийдън.

Джак се разстройва от това, че Шарън е заедно с Ник в Париж. Новината за смъртта на Кей го довършва. Били и Лили се срещат на закуска в бара. Били иска да й помогне по икономика. Но новината за смъртта на баба им ги прекъсва и двамата отиват в имението.

Джил, Кейн и Естер тъгуват за Кей в имението Чанслър. Били и Лили също пристигат заедно и заварват Клоуи да прегръща тъжния Кейн. Клоуи прегръща майка си Естер и чувстват, че противоречията им са незначителни пред смъртта на Кей.

Вики утешава разстроената от смъртта на Катрин Ники. Ники плаче за многото загуби на близки хора напоследък, които тежат и на нейната съвест - Дейвид, Сабрина, а сега и Катрин. Джак съобщава в Париж на Шарън за смъртта на Кей. Ники и Вики обсъждат по телефона как да успокоят съсипаната Ники.

Филис се прибира сама при Самър. Гушва детето, но пред погледа й са все прегръщащите се Шарън и съпруга й Ник на парижкия мост. Новината за смъртта на Катрин я извежда от апатията.
[/color]

# 394
Сега, много ти благодаря за резюмето.  Hug   bouquet

# 395
Интересн ми се видя този сериал - "Baby Daddy" / "Татенце"

Създател: Дан Берендзен
Държава: САЩ
Жанр: Комедия
Година: 2012
Сезони: 1
Телевизия: ABC Family
В ролите: Жан-Люк Билоду, Челси Кейн, Тиa Моури, Мелиса Питерман, Дерек Телър

Резюме: Младият Бен разбира, че е баща на малко момиче, едва когато бившата му приятелка оставя детето пред неговия дом. Без да разчита на нейната подкрепа, той решава да отгледа дъщеря си с помощта на своята майка, своя брат Дани и най-добрата си приятелка Пени, която тайно изпитва силни чувства към него.

# 396
Дейвид този актьор го обожавам. Гледала съм го  в "16 желания" . Партнира си с Деби Раян.

Предстои в ДиК в американските епизоди :  http://soapcentral.com/bb/scoop.php

ПП: В крайна сметка май ще се окаже че Стефи е бременна от Лиам...... ще разберем след 1-2 седмици.  Crazy

Току що гледах интрото за 6350 епизод. Май ще се окаже че Лиамчо не иска чак толкова Хоуп, ми май иска да бъде Стефи.  newsm78  Този сериал започва да става като комедиен.

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 14:51 от emiliq.nikolova88

# 397
Еми, и аз съм гледал "16 желания"  Grinning не знам колко пъти и не ми омръзва. Много яко филмче.
А Деби Раян ми е любимка.  Heart Eyes

Много ти благодаря, Еми за резюмето за американските серии на "ДиК". Не мога да повярвам, че Стефи е бременна.  Shocked

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 15:16 от David_Charvet

# 398

''БОГАТИ И ЖЕСТОКИ''(THE YOUNG AND THE RESTLESS) 122(9022)епизод от 13.11.2008

http://www.youtube.com/watch?v=-bdqpq64xKU&feature=relmfu  -  първа част

http://www.youtube.com/watch?v=OWMJhCR4n6I&feature=relmfu - втора част

http://www.youtube.com/watch?v=_7l6ZZRLU2Q&feature=relmfu   - трета част

ето и клипче от същият епизод,но на английски:

http://www.youtube.com/watch?v=RnMHbUksLgg&feature=relmfu

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 18:46 от Rick Forrester

# 399

THE YOUNG AND THE RESTLESS в USA: епизод 9923
За тези,които ще им е интересно какво се случва в най-новите епизоди започвам с публикуването от 9923 епизод,който е от 08.06.2012 - започвам от него,защото е доста интересен и наситен с напрежение.На кратко ще кажа,че това е сватбеният ден на Ник и Филис,които отново са решили да се оженят,освен това тя е бременна,но дали ще се състои сватбата...?Освен това отново застават една срещу друга Ники и Шарън,която има връзка от скоро с Виктор!Ники е сгодена за Джак,но това не и пречи да е все още влюбена във Виктор и да се кара с Шарън за него.Дейзи също крои някакви планове срещу Филис...Интересен факт е,че от този епизод към актьорският състав на сериала се присъединява и вече ''порастналата'' дъщеря на Ник и Филис - Съмър,играна от Линдзи Бушман.

http://www.youtube.com/watch?v=vGFfaqqNcm8

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 19:25 от Rick Forrester

# 400
Рик, много ти благодаря за клипчетата и за преразказа от предстоящото в новите епизоди.  Hug   bouquet   bouquet

# 401

http://www.youtube.com/watch?v=etUfJ5JbIJ8 -  9924 епизод(11.06.2012)

http://www.youtube.com/watch?v=_c9PHCcocc4  -  9925 епизод(12.06.2012)

http://www.youtube.com/watch?v=mYTcsSRJLic  -  9926 епизод(13.06.2012)

http://www.youtube.com/watch?v=0QEgUbDbi5c&feature=relmfu  -  9927 епизод(14.06.2012)

# 402
Рик на теб струва ли ти се по-бавно развитието в биж заради многото герои? От това което пишеш оставам с мнение че в момента в щатите епизодите са по-раздвижени.

# 403

Неделя, Епизод 22 "БОГАТИ И ЖЕСТОКИ"

БГ: Богати и жестоки - сериал, с. 37, еп. 69 / САЩ: Сезон 36, Епизод 122 (9022)

Париж, Франция: Виктор и Ашли обсъждат връщането си в Дженоа сити. Той продължава да отказва да се прибере у дома. Тогава Ашли се сбогува с него и му казва, че тя се връща в Дженоа сити сама. Виктор само й казва нежно "моето скъпо момиче" и не я спира да си тръгне.

Скрит текст:
Джил се прощава с майка си в моргата и се признава за виновна, че не е била добра дъщеря. Ники също се сбогува с приятелката си и й благодари за подкрепата и съжалява, че тя не е могла да й бъде в помощ.

Амбър иска да издаде мемоарите на Катрин. Обажда се на няколко издатели и им предлага ръкописа, ако приемат веднага при нейните условия. Съобщава на Джил, но тя не е съгласна да се показва живота на майка й на показ и й казва да забрави за това и да откаже договора.

Филис говори с Джак за Ник и Шарън. Джак настоява, че между двамата има непреодолимо привличане. Забелязал ги е да се прегръщат, когато се е върнал от Ню Йорк. Съветва Филис да са нащрек със съпрузите си. Филис премълчава пред него за видяното на моста в Париж. Тя отрича пред Джак да има нещо между двамата, вярвала на Ник. Но в къщи изпада в истерия и започва да чупи и хвърля мебелите.

Ник, Шарън и Ноа се прибират в Дженоа Сити. Предупреждават Ноа да не се повтаря случката в Париж. Шарън благодари на Ник, че е направил незабравимо нейното първо посещение в Париж.

Джак е много мил с Шарън и я разпитва за Париж. Шарън премълчава за преживяното с Ник там. Ник също се прибира у дома и Филис го пита добре ли е прекарал в Париж. Той й казва да забравят за Париж и започва да я целува страстно.

Карън не иска да приеме предложението за брак на Нилс, страхувайки се да не се разболее като майка си и да го остави сам. Нилс не приема нейните страхове и не иска да прекара и иска да прекара всеки миг с нея, колкото и малко време да имат. Накрая тя се предава и казва "Да".

Нилс и Карън обсъждат с Тайра, майката на Ана,  за разходката с приятеля й полицай. Ана е във възторг от полицейската сирена. Тревожат се за Тайра. Какво ще стане, ако с тази връзка с полицай, се разкрие тайната, че Ана не е родна дъщеря на Тайра, а Дивън й е роден брат.

Ченгетата разпитват Адам, който разказва за дневника. В полицейския участник, зърва арестувания Франк. Обсъждат ситуацията с Джак. Адам вярва на годеницата си прокурор, но Джак намира това за много опасно. Докато Джак се съмнява в реакцията на жена му Шарън.

Хедър споделя с баща си Пол за годежа си. За нейно изумление - Пол много се радва за нея и поздравява и годеника й.

Виктор звъни на вратата на изненаданата Ашли. Тя го пита само едно: "Кажи ми че си решил да се върнеш в Дженоа Сити?"
[/color]

# 404

THE YOUNG AND THE RESTLESS в USA: епизод 9923
.....
Рик много ти благодаря за интересния преразказ на бъдещето на БиЖ.
За мен вечните двойки в Богати и Жестоки са: Ник и Шарън / Виктор и Ники.
И затова това, което ни чака в епизод 9923 е шокиращо:

Скрит текст:
Филип и Ник пак заедно Shocked
И бебето им Самър вече и то вече ще се бройка с мъжете?   Shocked Shocked
А пък майка му бременна?  newsm78
И от тати Ник ли е бременна Филис?

Че тогава Ноа трябва да е станал "дядо"?
Е то да очакваме и бебето Фейт на Ник скоро на улицата да излезе?

Шарън и Виктор?  Shocked  Shocked  Shocked

Джак и Ники  Shocked Shocked Shocked  Shocked

А коя бе Дейзи? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт