Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 79 253
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Ей Томас за пръв път и ти да ме разочароваш.Неизвестен?? Номер едно в сащ от повече от 20 години с близо 2 милиона повече от дик,и във франция е номер едно. Бтв имат няколко канала и не вярвам много хора да не ги знаят.А за почването 'отникъде',да прав си, но не е невъзможно като прочетеш малко за главните,те другите са пълнеж като в дик,и туй има вечно воюващи,вечно мразещи/обичащи се.
Един от най-любимите ми клипове и сцени въобще,свада между Джак и Виктор,абсолютна класика по всички параграфи:
 http://www.youtube.com/watch?v=KVROaJQb1NA
Виктор гони Джак,казвайки му че той вече е шеф на този офис и иска да седне на стола му(невероятен глас и интонация на героя) ама уви точно стола няма да получи.....
класика

# 646
bbfan,мен Томас няма как да ме разочарова,защото всеки си има мнение,но по-скоро ми звучи смешно и абсурдно репликата ''не го дават никъде в България...'' - аз мисля,че БТВ лейди е канал именно в България...другото нелепо нещо е,че този канал бил неизвестен - да,може да не е разпространен навсякъде все още,но това не го прави неизвестен,при положение,че му правят реклама на всякъде.Колкото до това,че го давът от никъде и са минали хиляди епизоди - факт е,че е така,но човек,който има желание да го гледа не е невъзможно,в тези сериали бързо се влиза в час,още повече,че постоянно говорят за минали неща и е лесно да наваксаш.Пък и едва ли като не го дават от самото му начало от 1973-а е голяма болка за умиране имайки предвид,че постоянно се сменят героите и повечето от едно време ги няма вече,а сегашните са най-популярните.Освен това го даваха през 2005-2006-а по Нова тв серии от 2000-2001-а,миналото лято го даваха по БТВ синема и който го е гледал няма как да не е в час,да не говорим,че има и толкова сайтове и човек,който се е заинтригувал по него може да разбере всчко. Peace

# 647
Предстоящето в САЩ

CBS: "ДЪРЗОСТ и КРАСОТА" в САЩ

6380-6384 епизоди

Скрит текст:

Ep. # 6380 Епизод 96, 6 август 2012 г.
Бил съжалява за случилото се в Аспен. Лиъм и Стефи прекарват сутринта заедно. Хоуп идва с конкретни условия, които Лиъм трябва да изпълни за да запазят брак си.

Ep. # 6381 Епизод 97, 7 август 2012 г.

Кейти спори с Лиъм. Рик подкрепя решението на Хоуп да се изнесе от жилището на Лиъм. Хоуп желае Стефи да се отдръпне настрана. Стефи и Брук говорят за брака на Хоуп и Лиъм.

Ep. # 6382 Епизод 98, 8 август 2012 г.

Рик се опитва да промени мнението на Хоуп. Маркъс и Дейзи си спомнят миналото. Стефи решава да си вземе отпуск за да се съсредоточи върху личния си живот.

Ep. # 6383 Епизод 99, 9 август 2012 г.

Рик дава ценни съвети на Хоуп. Стефи иска Лиъм най-накрая да направи своя избор. Тейлър и Ридж си спомнят миналото.

Ep. # 6384 Епизод 100, 10 август 2012 г.

Стефи изчаква решението на Лиъм. Но Лиъм иска да знае, дали Хоуп е готова да му прости. Ридж обсъжда брачните проблеми на Хоуп със Стефани и Ерик.

[/color]

Още за предстоящето на ДИК в САЩ

# 648
"Богати и Жестоки" е наистина жесток сериал   Laughing
Той някак си допълва "Дързостта и Красотата" и в него намирам доста неща, които липсват в "братчето" му. Сякаш като по-голям "батко"  - той е по-умния и по-можещия брат.

Рик  Hug за резюметата.

# 649
Всеки, който желае да продължи да следи ДиК във vbox7 - да си направи регистрация и да ме добави в приятели. В противен случай клиповете ще са недостъпни. Налага се, за да се спре достъпа на нежелани и вулгарни хора в клиповете.

# 650

БОГАТИ И ЖЕСТОКИ (THE YOUNG AND THE RESTLESS)
                                         166(9066) епизод

Катрин се ядосва,че е продала пръстенът в заложната къща,защото с него е можела да докаже коя е.Амбър казва,че ще се опита да го намери.Ник и Филис правят парти на новия брой на списанието си.Ники усеща,че двамата са скарани.Лили казва на Колийн,че са и странни отношенията между Били и Клоуи и я пита дали се познават отпреди.Били казва на Клоуи,че Лили го е питала и него и че е подозрителна.Шарън се засича с Джак в ресторанта,той я моли да отиде с него на партито,но когато една жена идва при него и се държи интимно тя му казва,че не му вярва за нищо и си тръгва.Брад и Колийн си говорят,че и двамата имат лош късмет напоследък,той казва на дъщеря си,че иска да излязат заедно в ‘’Индиго’’ вечерта.Били кани Лили да отидат на партито,а след това да отидат до Чикаго.Амбър и Даниел отиват в заложната къща,но мъжът се прави,че не е имало такъв пръстен,Амбър се ядосва и му се кара.Филис казва на Ник,че не са дали чека на фоторафа,а скоро предстоят нови снимки и трябва да му платят.Ник и предлага да отиде до офиса и да прати чека,но тя му казва да остане на партито при гостите и рекламодателите,а тя ще отиде до офиса.През това време и Шарън отива в офиса да търси забравен учебник на Ноа и двете се скарват.Филис и казва да стои далече от Ник,а Шарън и отвръща,че с лъжи и измами няма да го задържи.Една от гостенките се оказва позната на Били и Клоуи,тя ги познава от Но Йорк и си мисли,че са все още заедно.Били и Клоуи я предупреждават да не се изпусне пред Лили и Кейн,защото те не знаят,че са имали връзка преди да дойдат в Генуа.Амбър казва на Кевин,че е била при Катрин и че тя я е познала.Амбър му се извинява,казва му,че е страхотен и че съжалява,че е мислела,че той е убил Катрин.Катрин и Мърфи прекарват приятна вечер у дома,накрая се целуват.Виктория пита брат си Ник защо се държат странно с Филис,той казва,че е сгафил,а после тя се проявила.Виктория го пита дали още я обича,той казва,че я обича повече от всичко и тогава сестра му му казва да я намери и да и го покаже.Филис и Ник си тръгват от партито,отиват в офиса и правят любов.Клинт наблюдава през прозореца Мърфи и Катрин,която мисли за Мардж.Били и Лили си говорят с Колийн,той хваща лили на ръце и си тръгват от партито пред смаяните погледи на Кейн и Клоуи.Пол дочува разговор на Кевин и Амбър,после го пита за какво са си говорили.Кевин му казва,че Катрин Чанслър е жива,това е тя,а не е Мардж.Пол се замисля и после се обажда на Майкъл,казва му,че ако има нужда от него по случая е на негово разположение.Шарън казва на Джак,че сега е момента да докаже,че е готов на всичко за нея – моли го да и даде ключовете от хижата,защото има нужда да остане сама,той и ги дава и тя тръгва,но се оказва,че Брад ги е подслушвал и знае къде отива тя.

# 651

ДОН ДАЙЪМЪНТ (Don Diamont) е роден на 31.12.1962 г. в Ню Йорк,но е израснал в Лос Анджелис.Той е най-малкото от четирите деца в голямо и сплотено еврейско семейство,истинската му фамилия е Файнберг.Като студент в колежа започва да ходи на уроци по актьорско майсторство и се явява на кастинги.Благодрение на атрактивната си и атлетична външност скоро си намира и ангажимент – през 1984 г.изиграва първата си роля в класическия сериал ‘’Дните на нашия живот’’(Days of our lives).Дебютът му е впечатляващ и още първата година е обявен за най-добър млад актьор в сапунен сериал.В този сериал остава само една година,но на следващата продуцентите на ‘’Богати и жестоки’’ му предлагат да се присъедини към актьорският състав и да играе ролята на Брад Карлтън.Тази роля той играе от 1985г. до 1996г.След 2 годишна пауза през 1998 се завръща отново и играе същата роля до 05.02.2009-а когато героят му Брад се удавя в едно езеро докато спасява Ноа – синът на жената,която обича,Шарън.  Продуцентите на сериала го ‘’убиват’’,за да може Дон да се присъедини към екипа на ‘’Дързост и красота’’,където специално за него са измислили героят му Бил Спенсър Младши.Тази роля Дон играе от 12.05.2009-а и до днес.
По време на 2-годишната му пауза в ‘’Богати и жестоки’’ между 1996 – 1998-а изиграва главната роля във филма ‘’Невероятните приключения на Марко Поло’’ и се снима в сериала ‘’Спасители’’(Baywatch) през 1998 в 3 епизода.
Дон се старае да отделя колкото е възможно по-голяма част от свободното си време на синовете от първия си брак Лорън,Саша,Лука и Алекзандър.От сегашната си жена Синди Амбуел,също актриса има близнаци – Антон и Дейвис.
Поддържа формата си най-вече с колоездене и баскетбол.Член е на американската фондация за борба с множествената склероза.Включва се в нея след като откриват това заболяване на малката му племенница Алиса.
Дон Дайъмънт е първият актьор от сапунените сериали,който успява да влезе в списъка на 50-те най-красиви хора в Сащ на списание ‘’Пийпъл’’,а феновете на ‘’Богати и жестоки’’ го избраха за най-секси актьор в сериала.
В България го гледаме едновременно и в двата хитови сериала,но това скоро ще се промени –другата събота,на 18.08. в 177(9077)епизод от 05.02.2009-а ще се разделим с него в ‘’Богати и жестоки’’.

# 652
  • Разпиляна във въображението
Бил съжалява за случилото се в Аспен. !!! - не го разбрах.

boldandbeautiful, добавих те, обаче не ме допуска до клипа. Пише, че е личен.

# 653

НЕ е възможно, всички заявки съм одобрил. Виж пак.

# 654
Лошите момичета се завръщат!!!!!!!!!

http://cbs.soapsindepth.com/2012/08/bad-girls-are-back.html#more

newsm68

# 655

Оправи се. Гледах. Донякъде разочарована.

# 656

Оправи се. Гледах. Донякъде разочарована.
От мен ли

# 657
Не от теб  Wink От серията.

# 658

Няма ли едното момиче да го връщат в ДиК вече? Дали пречката е отказ на актрисата или може би нежелание на Бел да връща психопатката, за да поразнообрази малко бозавия сериал...?

Чудя им се на тия Хоуп, Лиъм и Стефи накъде отиват? Това тяхното е просто мега боза- мисля, че Ридж, Брук и Тейлър бяха много по-разчупени и идейни в златните си години...

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 23:48 от SuperGeorgi

# 659

Няма ли едното момиче да го връщат в ДиК вече? Дали пречката е отказ на актрисата или може би нежелание на Бел да връща психопатката, за да поразнообрази малко бозавия сериал...?

Чудя им се на тия Хоуп, Лиъм и Стефи накъде отиват? Това тяхното е просто мега боза- мисля, че Ридж, Брук и Тейлър бяха много по-разчупени и идейни в златните си години...

Стефи в последно време много ме забавлява. Промениха й образа. Разчупиха го. Тя е забавна и антрактивна.......за разлика от оная малоумната която 250 епизод (може й повече) не спря да хленчи и реве на маминка. Брук също толкова не спя да ходи при Стефи и да й повторя буквално едно й също нещо - станала по зле от месено от Стефани. А за  любовния триъгълник? И аз не го понасям - така като гледам как вървят нещата започвам да се чудя дали не е Брук не е женена за Лиам?  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy То след толкова бъркане.

А за лошите момичета - и аз очаквам да се върнат и да разчупят сериала - ще бъде забавно. Другото което очаквам е Рич да осъзнае че винаги е обичал Тейлър и да се върне при нея. Крайно време е нещата да се изравнят, защото в момента привилигированите са Лоуган, а другите герои са потъпкани от сценаристите и трябва да има справедливост.

Общи условия

Активация на акаунт