Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 79 279
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми писна от този досаден  ooooh! любовен триъгълник,хайде да изместят малко фокуса върху Рик,Каролайн,Томас,дори и Дона  и Джъстин ги предпочитам пред онези тримата.Дори Брук и Ридж нямат свой живот вече,все покрай тях се въртят!Време е е нови лица да вкарат да освежат сериала.Дийкън нямаше ли пак да се появи в крайна сметка?
Еми,че Ридж понякога е шматка,спор няма,но ако в един момент сценаристите направят така както ти казваш и осъзнае,че винаги е обичал Тейлър,ще се откажа с държавен  вестник от сериала,защото това ще е крайно ненормално Laughing . Не може през целия живот(сериал) да обича Брук,какво ли не прави за нея,света обърна,тя да е неговата съдба и голяма любов и изведнъж хоп - обичал Тейлър,дано никога не измислят подобна глупост от бандата на Бел! Praynig Една двойка за пример и подражание на голямата и истинска любов има,да не развалят и нея.
Радвам се,че и сценаристите виждат нещата като мен. Joy

# 661
Една двойка за пример и подражание на голямата и истинска любов има,да не развалят и нея.

Къде я видя тая двойка  newsm78 Че нещо се не сещам. Брук твърдеше, че голямата й любов са : Рич, Торн, Ник, Дикън, Ерик и незнам още кой. Развали сватбата си с Ричко за да се ожени за Ник, като твърдеше че той й е голямата любов. Та за коя истинска любов ми говориш?  Thinking

# 662
Еми,не се прави сега Laughing ,много добре ме разбра.Нормално е Брук да е имала връзки с тези мъже,все пак това е сериал и едва ли щеше да просъществува ако Брук и Ридж бяха неразделни и нямаха проблеми.И той през това време имаше закачки и флиртове с други жени.Тя е имала връзки с изброените от тебе мъже когато са имали недоразумения и са се разделяли,ту по нейна,ту по негова вина - все пак идеята е,че са ДРЪЗКИ,нали така - простено им е като правят грешки.
Но в последните 2 години отношенията им са непоклатими,преживяха какво ли не и пак са заедно,ето това е идеята,че са пример за подражание,минават през какви ли не изпитания и пак оцеляват Peace
Факт е,че и Брук и Хоуп не са идеални,но да не говорим за Тейлър и Стефи - едната и тя повтаря как Ридж е голямата й любов,но и  тя като Брук нямаше нищо против да се утешава с Торн,Ник,Стивън!,Рик!,Уип,пак Торн... ooooh! - списъка май се оказа не помалко малък от този на Брук... Wink още повече,че нещо не и е наред,защото е била все с мъжете,които и Брук е била. SickДа не говорим за Стефи,която със реването си по Бил можеше да напълни пресушен океан,а изведнъж Лиъм и стана голяма любов.Макар,че на последък взе да ми харесва героинята й.

# 663
Рик, в последните години сценаристите действително направиха така, че Брук да изглежда единствената и най-голяма любов на Ридж, но повтарям- в последните години. Тейлър му беше изключително голяма любов през 90-те и началото на новия век, техният брак даже май е най-дълго задържалия се откъм реално време- някъде около 4 години преди Тейлър да 'умре' плюс може би около 1 година след като се оказа жива- общо стават към 5, което си е голям рекорд за ДиК. Laughing Вярно, че и Стефка много подпомагаше нещата между Тейлър и Ридж да вървят натам, но и Ридж тогава си имаше повече самоуважение и често отскачаше към по-добрия, по-разумен и по-спокоен вариант за него- Тейлър. Тя в онези години неслучайно беше наричана светица- докато Брук скачаше от мъж на мъж, Тейлър наистина си обичаше главно Ридж и тук-таме може да се е понацелувала с някой, но като цяло не забравяше Ридж и май освен с него беше спала само с Джеймс... Но когато през 2005 решиха да я върнат 'от мъртвите' явно решиха да й посъсипят тогавашния образ и затова направиха така, че Ридж да я позабрави, а тя пък да скача също от мъж на мъж, без да се вижда колко не на място изглеждаше с всичките тия мъже, особено с Рик...  Sick Докато Брук през годините си е изглеждала на място с различните мъже- това й беше животът на нея- да е секси съблазнителка и да се пробва да открие 'любовта' при много мъже. И в крайна сметка сценаристите си решиха, че трябва да остане с Ридж и ето ги в последните години- заедно. За съжаление тези сценаристи много прецакаха Тейлър, поне да й бяха намерили най-накрая мъж, който успешно да замести Ридж и тя също да е щастлива...

Да не забравяме и първата Каралайн. Не знам дали си гледал най-ранните години, Рик... но Каралайн беше нещо голямо. Истинска голяма любов на Ридж- убеден съм, че ако не беше умряла той нямаше да има с Брук това, което се води, че имат днес...

# 664
Да СуперГеорги,съгласен съм с по-голямата част от написаното от теб.Но ако си забелязал и аз казах същото - в последните 2 години са непоклатими отношенията им.Гледам сериала от самото му начало от първия епизод и много добре ми е известно,че Каролайн е първата голяма любов на Ридж - все пак в онези серии той избра нея пред Брук.И аз мисля,че ако тя беше жива щеше да е друго,но тогава пък нямаше да я има Тейлър,нали така.Аз в онези серии и години дори не харесвах Брук.Но след като Каролайн изчезна от сериала определено Брук ми стана фаворит - съгласен съм с казаното от теб за Тейлър,наистина от както ''възкръстна'' през 2005-а много и развалиха образа,надявах се,че с Торн ще им направят хубава и силна връзка,но за съжаление до сега не стана.Но както развалиха нейният образ,по същият начин подобриха този на Брук - това имах предвид аз,че като цяло това,което налагат в последните години от 2008-2009-а насам е,че Брук и Ридж са си един за друг.Макар,че според мен са такива още от много отдавна - да,той имаше брак с Тейлър доста време,но това не означава,че я е обичал повече от Брук - просто имаше малки деца с нея.Неведнъж сме казвали,че ако не беше инцидента с Ерик преди години когато Ридж се отказа от Брук,Тейлър никога нямаше да бъде негова съпруга.Нормално е Ридж и Брук да са заедно - все пак те са лицето на сериала като цяло.

# 665
Самият Бел не крие предпочитанията си към Брук и Ридж, нито пък самите ККЛ и Рон Мос... Те са си супердвойката на сериала, няма съмнение, но това според мен далеч не значи, че са достойни да олицетворяват някаква красива любов. Те според мен по-скоро са символ на това колко ужасна и пагубна може да е една любов- това се отразява не само на тях двамата, а и на хората около тях- забележи в колко неизгодна позиция е Тейлър, погледни само как Стефани си забрави дългогодишните принципи и най-накрая се примири с нежеланата снаха дето й мина семейството, виж само какво поведение има Стефи след като е имала за пример постоянно печелеща жена като Брук... Красивите сценки на Брук и Ридж сред полянки и дръвчета са само опити да се прикрие това, което са те всъщност- една деградирала версия на голяма любов. Докато при Ридж и Тейлър все още виждам някаква светлинка- след толкова много години, тя отново открито си признава- само Ридж и никой друг. Той все още не го признава това за нея, но мога да си представя колко страхотно би било изведнъж да си отвори очите с коя жена ще му е по-добре, при което да отиде при Тейлър и да я моли да му прости задето толкова я е пренебрегвал, и да я убеждава да му повярва че вече ще е само нейн завинаги. Това, разбира се, изглежда крайно илюзиорно, признавам, още повече щом се виждат предпочитанията на Бел... Но кой знае, може и да стане реално, особено ако и той бъде разкаран като продуцент на ДиК, което според мен си е доста възможно...

# 666
Едва  ли е възможно - все пак този сериал е създаден от родителите на Брад Бел.Въпрос на мнение,ти го виждаш така,аз не.Аз пък им се възхищавам сега,докато бяха млади правиха много грешки,но ето че вече намериха правилния път и са непоклатими толкова време.А това,че Стефани я е приела - къде ще ходи да не я приеме - ако иска да си запази отношенията със любимия син ще я приеме и хоро ще играе.Не веднъж когато е правила долни и коварни интриги Ридж я е заплашвал,че ако не приеме Брук ще се откаже от нея - ето и това е достойно за уважение и възхищение - как той защитава жената на живота си,майката си е майка,но няма право да решава с коя жена да бъде синът й и да му натрапва нейният избор.Извинявай много,но Тейлър я направиха най-голямата глупачка в сериала!Ридж толкова пъти я изоставя и се подиграва с нея,ясно и казва и показва избора си - Брук,а тя патката все ще си седи и ще го чака hahaha ,ще се съгласява да е номер 2! Sick Никоя нормална и себеуважаваща се жена не би позволила такова отношение към нея.Естествено е,че Брад ще държи Брук и Ридж заедно - все пак щом и хората ги искат заедно няма как да не се съобрази.Катрин Кели Ланг и Рон Мос са звездите и лицето на сериала.Две години и половина сериала беше без Хънтър Тайло и видяхме,че си може и без Тейлър,но без Ридж и Брук просто няма да има сериал. Peace
Хубаво е,че с Емилия се подкрепяте и мислите еднакво,но няма как да върнат Ридж при Тейлър,или поне не за дълго и продължително,виж за трета провалена сватба може и да стане. Joy

# 667
Моля те, не ме плаши... Никаква трета провалена сватба! Joy Аз това за събирането на Тейлър и Ридж го казах за едно тяхно хипотетично, но категорично събиране... Такова, в което Тейлър да не изглежда като патка, тъй като тя наистина на моменти бие на доста изглупяла от любов жена... Лика-прилика са си със Стефани, която чак на 100 години се събра трайно с дядо Мечо, след като той се наживя и насексува с един милион жени и накрая, естествено, къде може да се върне- при баба Мецана. Joy
Мъжете в този сериал са пълни смешници или поне тези, с които са ни занимавали най-много- Ридж и Ерик. Ние се надпреварваме да обвиняваме жените, а те всъщност нямаше да са чак в такива положения ако избранниците им бяха мъже на място... Леле, като се замисля, че и на триъгълника на Лиъм може да му предстоят 25 години непрестанни мелодрами и колебания на мъжа. ooooh! Не че сериалът ще издържи толкова, според мен ще са го спряли преди това, въпреки че бих се накефил да го има още дълго време...

# 668
Тук вече сме на едно мнение Peace,наистина мъжете не са стока,но се чудя как така толкова време отделят на Лиъм,който е Спенсър,а не измислят някакви интересни сюжетни линий с мъжете Форестър - Рик и Томас.Разбирам,че това е един вид своеобразно продължение на войната между Брук-Тейлър,този път с техните дъщери,но все пак!Нека си ги дават,нямам нищо против,харесвам и Хоуп и Стефи,но нека не правят така,че останалите да са като техни допълнения,толкова ли нямат идей?!Хубаво,че покрай Маркъс и Дейзи намесиха и Томас и Каролайн малко,че и тях ги бяха занемарили.
Обаче със изказването ти за дядо мечо и баба Стефани ме разсмя изскрено. Joy,много правилно го каза.

# 669

БОГАТИ И ЖЕСТОКИ(THE YOUNG AND THE RESTLESS)
                                     167 (9067) епизод

Виктор казва на Виктория,че иска да махне Брад от борда на директорите.Брад пита Джей ти защо няма достъп до сайта на борда.В този момент влиза Виктор и му казва,че това е семеен бизнес,той вече не е женен за Виктория и няма място в компанията.Брад казва,че ще го съди и излиза.Вики споделя на Джей Ти,че се чувства виновна,защото заради нея Брад е член на борда.Ники казва на Пол,че новият брой на списанието се продава много добре и че следващият ще бъде посветен на Катрин в нейна памет.Амбър отива при Катрин и й казва,че за да си върне паметта трябва да отиде на лекари,защото те може да и помогнат.Брад обядва заедно с Аби и Колийн,Колийн споменава,че Ашли е на родителска среща и той тръгва натам също.Директора е изненадан когато  Виктор Нюман казва,че е бащата на Аби,директора казва,че Аби е записана с баща Брад Карлтън.Тогава Ашли обяснява,че Брад я е осиновил когато са се оженили,но че Виктор е биологичният й баща.Пол отива в  караваната на Мърф и се представя за държавен служител,разпитва го тактично.След това взима химикалката,която е пипал Мърф за отпечатъци.Брад отива в училището и казва,че той е бащата на Аби и иска да знае за какво говорят.След като директора излиза той се скарва с Ашли и Виктор.Ашли казва на Виктор,че не иска Аби да се разкъсва между двамата си бащи и моли Виктор да се държи добре с Брад.Брад пък моли Колийн и Аби да се преместят при него,Колийн казва,че ще си помисли,а Аби му казва да не се сърди,но иска да си остане с майка си в ранчото при Виктор.Ашли идва и като вижда,че тя е разстроена казва и на Брад същото – че няма да позволи на двамата да я използват във войната си.Виктор казва на Виктория и Джей Ти да намерят нещо срещу Брад и до седмица го иска вън от борда.Брад се обажда на адвоката си и му казва да заведе дело за попечителство.Пол разпитва Кевин и Даниел за Катрин,иска да разбере истината.Амбър завежда Катрин на лекар,но понеже тя няма застраховка лекарят казва,че ще се забавят с изследванията.Амбър му казва да ги пусне и че тя ще плати всичко.Амбър е до Катрин през цялото време и й обещава да я подкрепя.Пол казва на Ники,че е говорил с Мърф и му се струва почтен човек.Казва й,че иска да говори лично с жената,за да разбере коя е,но иска Ники да е с него,тя се съгласява за последен път да говори с ‘’измамницата’’.Кевин казва на Даниел,че щом мъжът от заложната къща лъже за пръстенът,ще трябва да си го вземат сами.

# 670

Ето и малко от новите епизоди на THE YOUNG AND THE RESTLESS които вървят в момента в Щатите,от които по-интересното са две неочаквани сватби - тази на Ники с Джак,а другата на Виктор с Шарън.Също така в епизода от 03.08. сериала за пореден път напуска Айлиин Дейвидсън(Ашли Абът),за да се завърне през октомври в ''Дните от нашия живот''.Синът на Виктор,Адам също има нова жена.Филис отново се е вкарала в някакви интриги и дали няма отново да изгуби Ник...Пол е в затвора за убийството на сина си Рики Уилямс,както и други много интересни сюжетни линий!

http://www.youtube.com/watch?v=Aqorlpweu9s  - 9959 епизод от 30.07.2012
http://www.youtube.com/watch?v=GzzVwwJyr4I&feature=relmfu  - 9960 епизод от 31.07.2012
http://www.youtube.com/watch?v=XIFYfOPbsAc&feature=relmfu - 9961 епизод от 01.08.2012
http://www.youtube.com/watch?v=20Avc-ezWR4&feature=relmfu - 9962 епизод от 02.08.2012
http://www.youtube.com/watch?v=4occNJAm5B0 -  9963 епизод от 03.08.2012

# 671
  • Разпиляна във въображението
Страхотна дискусия се направили. Аз също съм за Брук и Ридж. Стефани, колкото и да не долюбва Брук все пак разбра, че по начало Брук е добра. Тя не прие Брук под натиск, а поради други причини. Дори от нея получава повече разбиране и подкрепа, отколкото от нейната добра приятелка Тейлър. Психоложката нямаше да има Ридж, ако не беше Стефани. Дори и само за това трябва да й е вечно благодарна.

Стефи и Лиъм и Хоуп. Стефи колкото и да се опитваше уж да се изкара благородна, това й лице траеше по-малко и от десет епизода. Доста кратко. Странно ми е как да си невинен, наивен, да държиш на своите принципи може да те изкара едва ли не малоумен. Хоуп е момиче, което има по-романтичен поглед върху любовта и живота, защо трябва да бъде наказвана за това? Че Стефи е имала любовни връзки това й дава правото да я обижда? Дава й правото да й отнема това, което има?

Смешно ми е как се казва, че Лоугън били изтъквани напоследък. А защо не? Аз как гледа повече от 20 години Форестър? После дойдоха Ник и мейка му. А сега ми натрапват Спенсър. Същата логика е.

Аз искам Бил да признае участието си първо в случилото се в Аспен, а после и в недоразумението в Италия и ролята му в докарването на Дикън там. Това, което Стефи изтъква, че било съдбата хич не е така. Защото в нейният случай няма съдба, а Бил Спенсър. Този, който има пълното право да използва тази дума е Брук. Тя винаги е вярвала в съдбата.

# 672
Виктор с Шарън?? -това сериозно? То това е хептем стил дик-с жената на сина си.Че колко им е разликата на двамата? Не сериозно,бях гледал някакъв френски клип от някъде 2002-2003 дето Виктор само беше целунал Шарън и Ники и Ник така му се нахвърлиха.Това си е простотия за мен.Да не говорим че Ники винаги е била против Шарън и Ник, сина на Виктор,как е приела тя това ?

# 673
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Какво толкова чудно има една жена да е с по-възрастен мъж от нея, пък било то и с бащата на мъжа, скойто е била първо?  Thinking Живеем в свободна страна, пък и може бащата да е по-добър от сина в задоволяването на жената от сина си.  Mr. Green  Joy Joy Joy hahaha

# 674
Eми на мене ми е противно,иначе ми е ясно че не е незаконно ама ми се струва някак извратено,плюс това Шарън и Ник бяха една от най-стабилните двойки от много години и изведнъж да мине на баща му не се връзва в историята на сериала.Пък и Виктор не просто е по-стар,той спокойно може да й е баща аз такава връзка не си я представам ама както и да е всеки с мнението си.

Общи условия

Активация на акаунт