Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 78 741
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Miriel,   bouquet    bouquet   bouquet  - съгласен съм и заставам зад всяка една твоя дума - и аз мисля като теб.През по-голямата половина от сериала даваха предимно Форестърови,Спектра,Мароне,време е за Лоугънови,тях ги даваха само първите 2-3 години на сериала,после семейството на Брук изчезна постепенно и тя беше сама.Започнаха да ги връщат от 2006-а на сам.Нека сега те са на почит.
bbfan,и на мен не ми харесва Шарън да е с Виктор - тя ми е любимка от край време и си я искам с Ник.Така или иначе техният брак няма да трае дълго,Виктор ще я остави и ще напусне града,защото макар и омъжена за него тя все още обича другият му син,Адам,който пък е женен за Челсия(нова героиня).Наистина повече от 10 години Ник и Шарън бяха заедно и ме е яд,че ги разделиха.Но в нашите серии в БГ по БТВ лейди предстои пак да ги видиме заедно Hug
Ти гледаш ли го сериала?

# 676
Не аз не хващам бтв лейди ама съм му гледал клипчета и като цяло съм наясно с историите.И мнението ми е че точно от 2009(може би след смъртта на Брад която знам че е приета зле от феновете)сериала затъпява.Но ако не друго тук по-бързо сменят героите и са повече историите не като в дик да въртят 6-7 човека на епизод,имат и на открито сцени и доста по-силни мъжки образи.Макар че аз си предпочитам дик,някак си по-бляскав е с модната индустрия пък и в биж не мога да понасям тези истории с черните и младите герои,аз съм фен на старите-Джак,Виктор,Катрин,Джил,Ники,Филис,Шарън, и Ник също са добре

# 677
Да,и аз така бях чел,че феновете недоволствали от смъртта на Брад,все пак той беше един от главните герой от 1985 г.на сам.На мен пък ми се струва,че сериите са интересни занапред,дори и без Брад,поне като гледам сегашните серии как се заплитат,а и тепърва предстои да се появи психопатката Пати Уилямс,сестрата на Пол.И аз съм си фен на ''Дързост и красота'' още от самото му начало,но от сериите от есента на 2011-а от както забъркаха този досаден триъгълник ме разочарова малко,още повече,че махнаха и Джаки и Амбър.Хубаво,че поне моя любимец Рик го има,то не,че много го дават Laughing.Определено ''Богати и жестоки'' ми е по-интересен на този етап и гледам с голям интерес всеки епизод.
Но дай Боже да можеме още дълги години да се наслаждаваме и на двата,да не ги спират скоро както спряха ''Пътеводна светлина'',''Докато свят светува'',''Всички мой деца'' и още други.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 00:32 от Rick Forrester

# 678
Ей Томас за пръв път и ти да ме разочароваш.Неизвестен?? Номер едно в сащ от повече от 20 години с близо 2 милиона повече от дик,и във франция е номер едно. Бтв имат няколко канала и не вярвам много хора да не ги знаят.А за почването 'отникъде',да прав си, но не е невъзможно като прочетеш малко за главните,те другите са пълнеж като в дик,и туй има вечно воюващи,вечно мразещи/обичащи се.
Един от най-любимите ми клипове и сцени въобще,свада между Джак и Виктор,абсолютна класика по всички параграфи:
 http://www.youtube.com/watch?v=KVROaJQb1NA
Виктор гони Джак,казвайки му че той вече е шеф на този офис и иска да седне на стола му(невероятен глас и интонация на героя) ама уви точно стола няма да получи.....
класика
Във Франция, Америка и не знам си откъде може да е №1, но тук БиЖ напълно неизвестен сериал.Аз лично този сериал не го знаех, преди да почна да посещавам този форум.Тази телевизия БТВ Лейди отскоро я направиха, а преди това доколкото знам не са го давали никъде в БГ (може, но преди години) Другото е, че не всеки я хваща тази телевизия.
Не казвам, че сериала не е интересен, дори може би е по интересен от ДиК доколкото чета мненията тук, но в България не е популярен.
Едва ли с четене на историята на сериала, ще се разбере всичко...Все едно да прочетеш без да си гледал историята на Стефани, Брук, Тейлър, Рич...Едва ли ще е същото.

# 679
Вижте на какво попаднах :  Grinning

Малко разяснение.

Към 1ва снимка ПОБЕСНЕЛИЯТ МЛАДОЖЕНЕЦ :  Докато Хоуп е заета да избира дата за сватбата си с Лиъм в понеделник, 13-ти август, Стефи дава на бъдещия младоженец една нощ в града - и дава на бъдещия жених да вкуси от истинския живот! Тя прави доброто за себе си във вторник, 14-ти август, като му доказва, че не бива да се жени за Хоуп!

Към 2ра снимка СТРАХЪТ НА СТЕФАНИ :  Стефани има зравословен проблем в сряда 15 август , който кара Хоуп да отмени планувана вечеря с Лиам. Чувствайки се отхвърлен и огорчен, той се намръщтва и отказва да остане вкъщи отново сам.Вместо това той избира друго за вечерта - пиене и танци с бившата си съпруга в четвъртък 16 август.

Към 3та снимка ЛИПСВАЩИ И В ДЕЙСТВИЕ : Стефани съветва Хоуп да не се жени за Лиам в четвъртък 16 август  ( случва се в навечерието на повторната сватба).  Няма нито следа от  младоженеца в петък 17 август , когато гостите пристигат. Вместо това Лиам намира самият себе си, за свое голямо съжаление, в лудата нощ която е пракарал със Стефи.

ПП : Лиам е с татуировка  Grinning и с нова яка прическа. А за снимката с мотора.. мисля че преди повече от месец бях публикувала една такава.
А що се отнася до случващото се : Лиам отново избра Стефи.....  Grinning явно му омръзна от скучната, малоумна, ревяща и хленчеща, лишена от всякакво чувство за забавлениe Недка.  hahaha

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 15:26 от emiliq.nikolova88

# 680
  • Разпиляна във въображението
Да си взима Стефи и към залеза. Grinning

# 681

БОГАТИ И ЖЕСТОКИ (THE YOUNG AND THE RESTLESS)
                                         168 (9068) епизод

Джак предлага на Глория да откупи нейните 5% от ‘’Жабо’’,които Катрин и е завещала а в замяна той ще я отърве от затвора.Тя казва,че не се продават и отказва.Амбър попада на Джил в кафето на Кевин,казва и че е говорила с жената,която твърди,че е Катрин,Джил казва,че е измамница и казва на Амбър да не и помага,но тя и отговаря,че и вярва.Даниел говори с Кевин и Джана за това как да влязат в заложната къща да търсят пръстена.Ник и Филис говорят за успешния си брой,той и казва,че ще прати факс на Шарън в хижата в която е,защото времето е лошо,Ноа му е казал,че тя си е забравила телефона и той се притеснява за нея,пита Филис дали това е проблем за нея и тя казва,че не е.Джак злорадства пред Джил,че ще вземе дялът на Глория и ще е директор във фирмата,тя му се присмива,че Глория няма да го продаде дялът си.Хедър казва на баща си Пол,че още обича Адам,но тий трябва да си получи заслуженото.Джил и тя отива при Глория с по-добра оферта,но тя и отказва и на нея.На излизане Джил се засича с Джефри и му казва,че ако убеди жена си да продаде ще го направи директор.Ники и Пол отиват да говорят с Катрин.Кевин се съгласява да опитат да вземат  пръстена.Ники отива да остави писмо на Виктория,но попада на Виктор,тя се опитва да е мила с него,но той се държи грубо с нея.Шарън получава факса от Ник,в който той и пише,че ако има нужда от нещо да се обади.Тя си спомня как Брад и казва,че я обича,а тя му казва,че нейните чувства не са толкова силни,после се отдава на спомените си от времето Ник.Спомня си как са се женили и той я пренася на ръце в новия им дом,после си спомня как той и казва,че я напуска заради Филис,а тя го пита какво Филис му дава повече от нея.После си спомня с умиление как са се целували в Париж.Филис пак е бясна от близостта на Ник с бившата му жена и се обажда на някой по телефона,определя му среща в едно кафе.Ноа предлага на баща си да отидат при Шарън,но той казва на сина си,че тя затова е отишла в хижата – за да е сама.Брад е в заведението,в което Филис му е определила среща,когато тя влиза той набира Ник и оставя телефона така,че той да чуе разговора им.Ник чува как Филис моли Брад да отиде при Шарън в хижата,защото тя е там и е сама.Тя не иска Шарън отново да се обърне към мъжът й.Ник чува всичкото това.Ники казва на Катрин,че иска да чуе от нея нещо,което са преживели те двете и нещо което не го пише в книгата,Катрин не си спомня нищо и Ники си тръгва казвайки,че не иска да стои в стаята с тази измамница.Катрин се разстройва.Хедър отива при Виктор за да му каже,че официално е прекратен случаят със смъртта на Пейлин,но тя го смята за виновен и ще търси доказателство.Джак е с Ноа и му обещава,че каквото и да се случи ще го обича като свой син,в това време му донасят документите за развода.Пол казва на Ники,че вярва,че това е Катрин,пита я защо тя толкова е убедена,че не е и не иска да повярва,а тя му отговаря,че бракът и с Дейвид Чау я е направил много подозрителна и недоверчива.Идва Виктор,който на свой ред предлага оферта на Глория.Брад и Филис още говорят в заведението когато при тях идва Ник,тя е ужасена като го вижда.

# 682
6384 епизод
6383 епизод
6382 епизод
6381 епизод
6380 епизод

Правите си регистрация (ако нямате), добавяте ме (boldandbeautiful) в приятели, и чакате да ви дам достъп.

# 683

Нека си припомним епизод от ''Дързост и красота'' през 1999-а когато Виктор Нюман е в Ел Ей и целува прелестната Брук,за да накара Ридж да ревнува за ужас на жена му Тейлър,която е с него.

http://www.youtube.com/watch?v=TiF2GinMz4c&feature=related

# 684
Защо Форестър? Защо Рик? Защо даде това клипче? Само си спомних колко красива беше Тейлър ooooh! Не че я харесвах, но не мога да й отрека красотата.

# 685
Miriel, и на мен Тейлър никога не ми е била любимка,но Хънтър Тайло е друго нещо,няма как да се отрече екзотичната и красота.А защо го публикувах ли?Ами защото мисля,че ще е интересно за някой ако не е гледал този епизод да види двама главни герои от два сериала в едно. Simple Smile Но преди всичко го публикувах,защото не съм егоист и исках да споделя с феновете на Брук този класически клип с умопомрачително красивата Катрин Кели Ланг! Wink  txtloves

# 686

БОГАТИ И ЖЕСТОКИ (THE YOUNG AND THE RESTLESS)
                                      169 (9069) епизод

Джил и Джефри се надпреварват кой да купи акцийте на Глория,тя ги гони и двамата.Виктор и предлага много добра оферта,тя приема,той и казва,че условието е да не казва на никого,че на него ги е продала.Амбър и Кевин успяват да вземат фактурата и да разберат на кой е продаден пръстена.Брад си отмъщава за всичко на Филис когато казва на Ник,че тя отново го тласка към Шарън.Той нарича Филис кучка и Ник го удря след което Брад си тръгва и те двамата сядат да поговорят.Ник и казва,че е параноичка,но Филис смята,че Шарън го иска обратно за себе си.Той и казва,че ще се прибере да целуне Съмър и ще си събере багажа,за да се изнесе,защото му трябва време да помисли.Джак отива при Шарън,двамата говорят,тя му казва,че винаги ще го обича и след като се сбогуват той си тръгва.Тя слуша музика и плаче.Амбър,Даниел,Кевин и Джана поливат успеха си,щастливи са,че ще помогнат на Катрин.Виктор вика Били при себе си,говорят.После Джак разказва на Били за ужасния си ден,а Били премълчава за разговора си с Виктор.Глория казва на Джефри,че е продала акциите си,но отказва да разкрие на кого.Джил отива при Виктор,тя открива,че той е купил акциите на Глория и му честити.Той й казва,че ги е купил за нея,а той ще и бъде партньор в сянка.Тя му казва,че не иска да му бъде марионетка,но той и казва,че след като си отмъсти на Джак ‘’Жабо’’ ще бъде нейна.Казва и че иска да назначи синът си Били за директор.Предупреждава я,че Ашли нетрябва да разбира за това.Накрая тя се съгласява.

# 687
Хора, ШОКИРАНА СЪМ!!!! Рон Мос напуска "Дързост и красота". Последната серия с него ще бъде заснета на 14 автуст и ще бъде излъчена през септември.

# 688
Стига бе!

newsm48

Сега какво?
Пак Ник в епицентъра ли?

# 689
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Много интересно, направо се шашнах. Дано да съберат Брук и Ник.  Praynig

Наближаваме края на темата, за това нека всички да кажат какво биха искали да има в новата. Какво бихте искали да се промени, кое да махнем, за да я подобрим?

Общи условия

Активация на акаунт