Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 844
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Чак сега, като за не знам кой път прочитам, че някой не си е получил обувките, се загледах в моята дата. И моите липсващи са с поръчка от 21.04, склонна съм да си мисля, че тук англичаните имат някакво забатачване на пратките от тази дата... Thinking

# 31
  • София, Манастирски ливади
Мдааа и аз като теб Бижу....чакам, чакам и сега като те прочетох, погледнах, та се нареждам на опашката чакащи от 21.04  newsm78

# 32
Нищо не чакам в момента, освен някой код от поне 50% за английското и немското  Praynig

# 33
  • Сф
И аз тук в очакване на тези с надеждата да не са ми големи  Praynig Между другото, цената им е паднала още малко.

Ай,ай,ай...от кога ги дебна да пуснат 42 в черно. веднага ги забърсвам. мерси, че си ги пуснала тук, Петя,че сайта не го гледам винаги Simple Smile  Hug

P.P  вече са мои и май взех последния чифт от 42, че изчезнаха след мен...точно такива обувки търсех, много съм щастлива  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 14:39 от Mira*

# 34
  • София
http://www.javari.co.uk/Podlers-Kids-Eclipse-School-Shoe/dp/B004 … 31&rnid=price

Някой да има впечатления от тази детска марка.

# 35
  • Пловдив
И аз тук в очакване на тези с надеждата да не са ми големи  Praynig Между другото, цената им е паднала още малко.

Ай,ай,ай...от кога ги дебна да пуснат 42 в черно. веднага ги забърсвам. мерси, че си ги пуснала тук, Петя,че сайта не го гледам винаги Simple Smile  Hug

P.P  вече са мои и май взех последния чифт от 42, че изчезнаха след мен...точно такива обувки търсех, много съм щастлива  Joy Joy Joy

ако нося 38 номер по принцип, от тези кои да взема 38 или 39?

# 36
  bouquet
Получих тези  http://www.javari.de/dp/B0061HF2DG  номер 36. Отговарят си. Много ми харесват и са удобни. За тесен до нормален крак. Дължина 23,2см, широчина 9см (в най-широката част отпред)

Със закъснение получих тези  http://www.javari.co.uk/dp/B0030MHNPU?ie=UTF8&ie=UTF8  поръчани на 23,04,2012. Много удобни и красиви според дъщеря ми. Отговарят си UK 3= 36.

Тези  http://www.javari.co.uk/dp/B004EWEZZG?ie=UTF8&ie=UTF8  поръчани на 24.04. Определено са за тесен крак. Едва се напъхвам в тях  Laughing  На дължина са добре, т.е. смятам, че си отговарят като номер UK 3= 36. Удобна извивка и много мека кожа. Ще си ги нося  Laughing 

И тези  http://www.javari.co.uk/dp/B002K8QK0O?ie=UTF8&ie=UTF8  Поръчани на 26.04. Както се коментираше в темата - много мекички и удобни. Отговарят си според нас като номер  Grinning  Май ще ги менкаме с малката  Laughing 

# 37

От изчетените коментари за Тамарис по принцип, а не конкретно за този модел - ако си с широк крак номер нагоре, а иначе точния. Аз съм между 38 и 39, с нормален крак, от тези поръчах 39 и се надявам да не са ми големи, че другите Тамарис, от които поръчах 39 и вече получих, ми големеят - не трагично, че да не мога да ги нося, де.

# 38
  • По широкия бял свят

Нямам идея как върви номерацията им, но цената на червените е супер, с намалението от 25% стават около 17лв.. Чак се замислих дали да купя и аз едни, нищо че нямаме нужда Wink .

# 39
  • Сф

мисля,че си отговарят на номерата, да же може би леко уголемени. а и това е естествена кожа, ще се отпусне. бих заложила на 38, но нека и някой по-знаещ да се изкаже. не искам да те подвеждам  Peace

# 40
zornich  като номер на дължина си отговаря това, което имам от марката, но не са за много широк крак. Мисля, че трябва да се съобразиш с това при избор на номер.

# 41
ВНИМАНИЕ!!!
На моя приятелка , която има регистрирана карта в Джаварито  , вчера са и звъняли от Амазон да питат дали има актуални поръчки, като са продуктували последните 4 цифри от кредитната карта. Тя е отговорила че няма регистрация там . След 2-3 часа са изтеглени от различни крайща на света около 1200 лева с над 15 транзакции. За по голяма сигурност смятам да си изтрия от профила картата.
Между другото само в джавари се виждат последните 4 цифри.
А , и още  нещо. Моята приятелка има регистрация и в Ларедута.

# 42
  • Варна
ВНИМАНИЕ!!!
На моя приятелка , която има регистрирана карта в Джаварито  , вчера са и звъняли от Амазон да питат дали има актуални поръчки, като са продуктували последните 4 цифри от кредитната карта. Тя е отговорила че няма регистрация там . След 2-3 часа са изтеглени от различни крайща на света около 1200 лева с над 15 транзакции. За по голяма сигурност смятам да си изтрия от профила картата.

Не разбрах, картата и е регистрирана в Джавари, а тя е казала че няма регистрация там?
Ларедут не запаметява карти, а и там се плаща предимно с ПП.

# 43
  • зад парка
ВНИМАНИЕ!!!

Абсолютно задължително е данните от кредитната карта да се изтриват след плащане.

# 44
  • София
   Благодаря за темата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт