САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 230
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
...............

Ще се откажа да търся, но искам по принцип да знам как се ползват теи кодове.
Благодаря

прочети 1 стр.  Peace

Смея да твърдя - че съм прочела поне 10 пъти първа страница. И даже съм цитирала нещо от първия пост. Мисля, че това което питам - не го пише .. или може би не съм го разбрала  newsm78

В точка 11 - където се обяснява позлването на кодове за намаляне на цени - се използва "ненамалени артикули" - а във видовете цени - "безцветни". Това едно и също ли е?

tedichka07
, мерси    bouquet

# 571
Моля за малко помощ.Не мога да открия сега има ли активни кодове за - 10 евро.Миналата година поръчвах с такива.Изгодни са ми защото не ползвам превозвач.Благодаря предварително.... newsm78

# 572
Моля за малко помощ.Не мога да открия сега има ли активни кодове за - 10 евро.Миналата година поръчвах с такива.Изгодни са ми защото не ползвам превозвач.Благодаря предварително.... newsm78

Има, да, буквени  са....

# 573
  • Canada
Кои са кодовете за черния часовник? Гледах на първа страница, но черен часовник не видях?

# 574
Кои са кодовете за черния часовник? Гледах на първа страница, но черен часовник не видях?

Буквени, с нацелване, виж  Евето бе дала в  един свой пост повечко....

# 575
  • Пловдив
Аз пък от полвин час се чудя как да излъжа сайта да ми даде БД с кодовете за сет грис и не ще и това си е,много ми е странно къде бъркам,онзи ден си пусках без грижи,сега не ще и това си е......  newsm78

# 576
Аз пък от полвин час се чудя как да излъжа сайта да ми даде БД с кодовете за сет грис и не ще и това си е,много ми е странно къде бъркам,онзи ден си пусках без грижи,сега не ще и това си е......  newsm78
И на 2 стъпка ли не ти дава БД newsm78
Нещо бъркаш дава ми БД и с поръчка за 3 Е, само пробвах сега  Peace

# 577

На мен тази вечер не ми даде бд, вкл. и на 2 стъпка, за сума от 12е.......Пуснах с 10200, че исках нещата и да не ги изпусна докато се туткам........

# 578
  • Пловдив

Да и на втора,напъхах неща за над 30 евро,не е от сумата,нещо са се бъгнали,до снощи си даваха без грижи.И аз май ще направя като мама Цо .47899 също си се хваща.

# 579
а аз имам в кошницата 2 бебешки гащеризончета от по 1.48 е и една тениска от 1 е. Дава ми БД от раз на втора стъпка. 34010 пробвах, че другите изгърмях  Peace

# 580
  • София

Към 19.00 ч. пуснах поръчка с БД и сет грис .Сега имам неща за 20 Е в коша ,но БД не дава нито един код - 33995, 34002, 34010, 34029. Peace

# 581

Към 19.00 ч. пуснах поръчка с БД и сет грис .Сега имам неща за 20 Е в коша ,но БД не дава нито един код - 33995, 34002, 34010, 34029. Peace

34010 дава БД на втора  стъпка..Имам неща за 10 евро

# 582
  • София
Щото слагате само Албанци, затова не ви дава бд на 2 стъпка.
Пробвайте дори само с едно горнище на бански от основния сайт и ще даде БД!  Peace

# 583
  • Пловдив
а аз имам в кошницата 2 бебешки гащеризончета от по 1.48 е и една тениска от 1 е. Дава ми БД от раз на втора стъпка. 34010 пробвах, че другите изгърмях  Peace

Щото слагате само Албанци, затова не ви дава бд на 2 стъпка.
Пробвайте дори само с едно горнище на бански от основния сайт и ще даде БД!  Peace
Така Евче,ама и само със сутиен за 1,75 не ще,сега търся друго дето да ми е необходимо Simple Smile
дава ми с тениска адидас за 10,80 ,ама.....не  ща   hahaha

# 584
С едно гащеризонче от 1.48 не ми дава, но сложа ли 2 дава вдеднага Peace
н 3115569 добавих си пуловер, да не съм много нагла  Laughing
сега пуснах и платих без проблем с Бд  Peace

Общи условия

Активация на акаунт