САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 239
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • на морето
С риск да ми завидите,аз съм от облажилата се със завивки от 0.90е.Кодчето бе 15 от 15.90 с подарък и БД до Бг.
Извинявам се за спама ама ме обзеха приятни спомени:))).Пожелавам и за в бъдеще такива кодчета-били те и с БД само до френско Mr. Green

# 556
Имате ли активен код днес да БД

Благодаря предварително Simple Smile

Здравей, опитай с 34029 - БД и подарък SET GRIS
Поздрави,

# 557
  • Варна
Имате ли активен код днес да БД

Благодаря предварително Simple Smile

Здравей, опитай с 34029 - БД и подарък SET GRIS
Поздрави,

10200 без ограничения в сумата

# 558
С риск Ла Редутци да ми се разсърдят, ще споделя с Вас отново  Mr. Green (за тея дето не са внимавали в час)
На един акаунт се хваща всеки един от кодовете за Сет Грис. Т.е. може да пускате по 4 поръчки със сет грис, като карате наред кодовете 33995,34002,34010,34029
Всеки един от тях дава Сет Грис+БД на втора стъпка за всякакви суми и артикули ( и под 10Е)

# 559
Извинявам се, бях питала за код -10, може ли малко помощ Praynig Praynig Praynig

# 560
  • София
Извинявам се, бях питала за код -10, може ли малко помощ Praynig Praynig Praynig
От всичките 10-ина кода за -10€ само един работи още, другите са изтекли... Изпратих ти го на ЛС, дано ти свърши работа!  Wink

Вижте дали 10200 ви се хваща втори път на акаунт, където сте го ползвали.... аз още не съм го ползвала.  Laughing

# 561
да на мен ми се хваща,имам питане имам втора отказана поръчка от май месец, на поръчката ми пише ен ретоурс,но ми я няма рембуса,и парите ми ги няма в картата какво да правя момичета?

presi ако не ти свърши работа кода за 10 евро  от евка ще ми го пратишли да пробвам дали ще се хване?

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 10:24 от cvetusha

# 562
Здравейте ! Може ли да попитам дали има кодове за Nouvelle collection и ако не, кога горе-долу по принцип ги пускат ? Simple Smile)))

# 563
Имам питане
досега винаги съм ползвала кодове за БД, БД + подарък или -10 евро ....
Сега се опитвам да ползвам код 20/29.
Мисля че имам два продукта  в кошницата, които не са от тези дадени в първия пост - тоест не е обозначен като PRIX ROUGE, SHOPPING PRIX или PRIX VERT.
Май спадат към тези Безцветни - които са реално повлияващите се от кодове. Така ли е?
Според вас имам ли шанс да ползвам код 20/29 при тази ситуация - да опитвам ли още да налучквам код или няма смисъл?  Blush

http://media.snimka.bg/s1/0740/027725029.jpg?r=0 - линк към снимка на кошницата ми.

Благодаря предварително   bouquet

# 564
  • София
Имам питане
Мисля че имам два продукта  в кошницата, които не са от тези дадени в първия пост - тоест не е обозначен като PRIX ROUGE, SHOPPING PRIX или PRIX VERT.
Май спадат към тези Безцветни - които са реално повлияващите се от кодове. Така ли е?
Според вас имам ли шанс да ползвам код 20/29 при тази ситуация - да опитвам ли още да налучквам код или няма смисъл?  Blush

http://media.snimka.bg/s1/0740/027725029.jpg?r=0 - линк към снимка на кошницата ми.

Благодаря предварително   bouquet

Нещо не разбрах . В коша имаш PRIX ROUGE , PRIX VERT и НАМАЛЕНИ артикули.Таписа и сандалите няма да ги намалиш повече, най-вероятно имат надпис SOLDES. Peace

# 565
  • Варна
Няма действащ код 20/29 в момента.

# 566
Имам питане
Мисля че имам два продукта  в кошницата, които не са от тези дадени в първия пост - тоест не е обозначен като PRIX ROUGE, SHOPPING PRIX или PRIX VERT.
Според вас имам ли шанс да ползвам код 20/29 при тази ситуация - да опитвам ли още да налучквам код или няма смисъл?  Blush

Нещо не разбрах . В коша имаш PRIX ROUGE , PRIX VERT и НАМАЛЕНИ артикули.Таписа и сандалите няма да ги намалиш повече, най-вероятно имат надпис SOLDES. Peace
В коша имам PRIX ROUGE , PRIX VERT и необозначени артикули. В този случай може ли да се ползва код 20/29 - по принцип? Тези необозначени артикули помагат ли ми да ползвам код или трябва да имам само необозначени продукти?
намалени артикули и безцветни - едно и също ли е?

Хексе, мерси  Peace

Ще се откажа да търся, но искам по принцип да знам как се ползват теи кодове.
Благодаря

# 567
  • София
...............

Благодаря

прочети 1 стр.  Peace

# 568
  • София
Имам питане

В коша имам PRIX ROUGE , PRIX VERT и необозначени артикули. В този случай може ли да се ползва код 20/29 - по принцип? Тези необозначени артикули помагат ли ми да ползвам код или трябва да имам само необозначени продукти?
намалени артикули и безцветни - едно и също ли е?

Хексе, мерси  Peace

Благодаря

До сега по време на намаление кодовете не влияеха на артикули в разпродажба- намалени. Сега не съм пробвала. Peace

Кодовете за сив сет са 20/35 .Пробвай с тях. Peace

# 569
Вижте дали 10200 ви се хваща втори път на акаунт, където сте го ползвали.... аз още не съм го ползвала.  Laughing

Три пъти ми се лови 10200 на един и същ акаунт.........

Другите действащи кодове са  за черния часовник, буквени, а на всички артикули се ловят и буквените за -10е. Там няма бд и сумата е по-голяма, та всеки си преценява  дали му е изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт