САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 141
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А с нещо за момченце - имаш ли идея
не, трябва да пробваш. Обаче гледай, да не е кръгла цена, ами нещо и няколко цента иначе с тия по 1 и 2 е не става  Rolling Eyes
Добавих едно от твоите потничета и един сутиен и пак не стана, останалите неща обаче са от кръглите цени. Може би те бъркат нещата

# 676
трябва да добавиш 2 потничета нали това ти казвам от втория цвят 2*1.40=2.80. Дава БД безотказно  Peace

# 677
  • София
трябва да добавиш 2 потничета нали това ти казвам от втория цвят 2*1.40=2.80. Дава БД безотказно  Peace
Сложих два бр - розе имприме и пак неще да даде БД.  newsm78
А само да вметна че пробвам с 34002 и 34029

# 678
писах ти на лС. Но все пак ако някой чете, кодовете дават БД на 2 стъпка, и то след като промените адреса на доставка с този на превозвача.  Peace Избира се къщичката, а на нея ако ти е задействал кода пише gratuit, нящо такова  newsm78

# 679
A намаляват ли нещо или само БД

# 680
10200 дава БД винаги на каквато и да е сума и по колкото си пъти искате на един и същ акаунт. Не е имало такъв страхотен код отдавна /да не кажа никога, ама не пазарувам от толкова отдавна и не мога да обобщя  Mr. Green / и не мога да ви разбера "гимнастиките".

# 681
"гимнастиките" са заради подаръка  Wink

# 682
здравейте, не съм преглеждала темата  отдавна, но сега ми направи  впечатление, че сайта на  ларедут  автоматично ми  е сменил адреса за доставка- винаги ми  изписва българския  адрес , вместо френския за доставка- и  така  всеки  път трябва да си променям  адреса при поръчка. Внимавайте преди  да  валидирате, за да не  ви начисли доставка  и онези проценти за  пазаруващи  извън Франция

# 683
Момичета какво да им пиша на ларедутци,за пратена поръчка до пункт,не потърсена.Минаха вече 2 седмици,и искам да ми изпратят чек-ваучер или да ми върнат парите по сметката-пау пал.

# 684
кой код да ползвам за бд и подарък?

# 685
Теди,кой е кода за граинския дет.комплект?

# 686
  • София
Теди,кой е кода за граинския дет.комплект?

Градинският сет изпращаха в замяна на друг подарък.Няма код за него. Peace

# 687
здравейте, искам да поръчам на малкия един трактор от големите с педали и ремарке. има ли някои код да намаля цената?

http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … ndefined&vsp= pas (Path = '23107224')#%2FMSearch%2FAjaxSearchPage.aspx%3Fompr%3D0%26keyword%3Dtracteu … oix%3Da40articles

благодаря ви предварително

# 688
Днес видях наживо сивия сет и взе, че ми хареса, та и аз искам...
Пишете моля ви налични дребосъци, които дават БД с него, по възможност за момиченце...

# 689
Здравейте,
не съм много наясно с пазаруването тук, но да попитам....има ли някакъв код за БД или намаление на цената на артикулите, ако не ползвам фирма превозвач.
Опитах с 10200, но на 2-ра стъпка ми дава 12 евро доставка до БГ. #Crazy
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт