От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 130
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ще ги получим, ама за есента, първо сайта ще ги опакова около месец, после смарта ще ги доставят месец и половина, добре че съм поръчала чаршафи - могат да се ползват и през зимата  Joy
Затова чакам поръчките си в София чак от Русе. Mr. Green
Не си единствена.
да, ама аз така чаках едни първи  и последни поръчки от Русе дъъъъъъъъъълго време и така и не ги получих, затова по-добре късно, отколкото никога  Mr. Green

# 31
Изпуснах ви!

# 32
  • Бургас
някой получил ли е поръчка от СД?

# 33
  • София
доста хора се похвалиха, че са ги получили - по Еконт и на място в офиса им, ти по какъв начин си получаваш поръчките?

# 34
  • Пловдив
Вчера получих мейл за предадени 2 поръчки на Еконт.Предполагам че Еконт няма да се оправят за 1 ден.Мисля че пратката ми ще дойде утре

# 35
  • София

Вчера сутринта си взех пратките от Еконт. Peace

# 36
Вчера получих мейл за предадени 2 поръчки на Еконт.Предполагам че Еконт няма да се оправят за 1 ден.Мисля че пратката ми ще дойде утре

Аа, звънни ако искаш на Еконт. И аз вчера получих мейл от СД за предадена пратка, ама още преди това получих смс от Еконт, че имам пратка. Предполагам, че наистина са предали нещата за куриерите (поне повечето) още във вторник.

# 37
  • Бургас
имам пратка вече. явно не са успели за 1 ден  Peace

# 38
  • край морето
Привет, дами!
Имам нужда от помощ. Първа поръчка от Франция, нямам дори бегли познания по  френски, а онлайн преводачът ме обърка още повече. Изпитвам затруднения да си проследя пратката. Номерът е 8V90644442052. Ще съм благодарна да хвърлите малко светлина върху ситуацията.

Успешни покупки на всички!

# 39
Привет, дами!
Имам нужда от помощ. Първа поръчка от Франция, нямам дори бегли познания по  френски, а онлайн преводачът ме обърка още повече. Изпитвам затруднения да си проследя пратката. Номерът е 8V90644442052. Ще съм благодарна да хвърлите малко светлина върху ситуацията.

Успешни покупки на всички!

Нищо притеснително, пратката е по маршрута си, в сайта трябва да ти е на 6 стъпка(ако не е сега, то довечера ще е)......

http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR

# 40
  • край морето
Много благодаря   bouquet
Не разбрах за стъпка 6, признавам, но важното е, че всичко е наред.

# 41
И какво сега, като видяха, че СД имат курсове веднъж месечно и Франсето разредиха техните. Що да плащат всяка седмица на превозвач от Фр до Бг, като могат през. Трябваше да има курс на 04.05, преместиха датата на 09.05..Сега гледам,че и той не е тръгнал, а е плануван.
Не ръцете ни извиват, а не знам какво, тези посредници от Франция. Да печелиш от някого и да я караш по ръба. Как спят изобщо и как си харчат парите с кеф  ooooh!

# 42
  • София
Като ползваш групаж, а не собствен транспорт- стоиш и чакаш. Ако ползват собствен транспорт, таксите трябва да са ни по 10лв на кг.
И хайде моля, франсето може друго не, ама курсовете са им редовни Peace
Браво на Смарта този път- напънаха се и си свършиха работата добре.

# 43
Като ползваш групаж, а не собствен транспорт- стоиш и чакаш. Ако ползват собствен транспорт, таксите трябва да са ни по 10лв на кг.
newsm10

# 44
lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
Осанна!
Благословено да е името им..и на Франсето и на СД..още повече на Ms.Gorgeous!

Какво ли щяхме да сме без Вас! smile3505

Общи условия

Активация на акаунт