От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 183
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • София
lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
Осанна!
Благословено да е името им..и на Франсето и на СД..още повече на Ms.Gorgeous!

Какво ли щяхме да сме без Вас! smile3505

Това беше тъпо. newsm11

# 46
Благодаря за новата тема    bouquet
Аз още не съм получила нищо от СД, иначе от два дни статуса на доставката ми е "дадена на куриер за доставка"   Thinking И от Еконта смс нямам - има ли друг, който още да чака пратки от СД  newsm78

# 47
  • Бургас
това пак ли е ново? преди май не пишеше за СД  newsm78 но може и да се бъркам.

Скрит текст:
  1. Nom:  Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
    2. Prenom: Фамилията на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
    *Пример: (Nom: Ivan; Prenom: Ivanov)
    3. 3 Rue D Aubure
    * (адрес за доставка)
    4. На мястото за допълнителна информация ( No Apt, etage) се изписват следните данни:
    pour SD, id (номер на клиент в нашия сайт)
    *Пример:
    No et rue:  3 Rue D Aubure 
    No Apt, etage:   pour SD, id XXXX
    5. 67100 Strasbourg
    *(пощенски код,град)
    6. France
    *(държава)
    7. Телефон: 0633205918
    *(мобилен)

# 48
  • София
това пак ли е ново? преди май не пишеше за СД  newsm78 но може и да се бъркам.

Скрит текст:
  1. Nom:  Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
    2. Prenom: Фамилията на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
    *Пример: (Nom: Ivan; Prenom: Ivanov)
    3. 3 Rue D Aubure
    * (адрес за доставка)
    4. На мястото за допълнителна информация ( No Apt, etage) се изписват следните данни:
    pour SD, id (номер на клиент в нашия сайт)
    *Пример:
    No et rue:  3 Rue D Aubure 
    No Apt, etage:   pour SD, id XXXX
    5. 67100 Strasbourg
    *(пощенски код,град)
    6. France
    *(държава)
    7. Телефон: 0633205918
    *(мобилен)

пишеше го, сега е сменено само, че се пише на долния ред Peace

# 49
  • София
Като ползваш групаж, а не собствен транспорт- стоиш и чакаш. Ако ползват собствен транспорт, таксите трябва да са ни по 10лв на кг.
И хайде моля, франсето може друго не, ама курсовете са им редовни Peace
Браво на Смарта този път- напънаха се и си свършиха работата добре.
lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
Осанна!
Благословено да е името им..и на Франсето и на СД..още повече на Ms.Gorgeous!

Какво ли щяхме да сме без Вас! smile3505
Държиш ли на отговор?
Засегнах ли те с нещо?
Има ЛС Peace

# 50
Ms.Gorgeous ,каква връзка има ИД номера в поръчката за СД -прехвърлям си тук питането от другата тема-в смисъл,че я отхвърля системата на ЛР ли,или минава на ръчна обработка.... Благодаря за отговора   bouquet

# 51
  • София
Ms.Gorgeous ,каква връзка има ИД номера в поръчката за СД -прехвърлям си тук питането от другата тема-в смисъл,че я отхвърля системата на ЛР ли,или минава на ръчна обработка.... Благодаря за отговора   bouquet

Да, точно.
Смарт Деливъри внесоха корекции в изписването, сега е на друг ред ИД номера. Погледни 2-3 поста над нашите Peace
И едно мое си съждение- при изписването не допускайте точки и запетайки, скоби. Ако черпим опит от първите години и тогава имаше проблем. Пиша интервали само и това е.
Успех и дано няма повече ръчни поръчки Praynig

# 52
Да,благодаря.   bouquet То за мен ИД си е съвсем ново,преди изобщо не съм го писала,видях сега,че се пише в реда на апартамента.  Надявам се новата промяна да е за по-качествено обслужване.Аз и така съм доволна от СД,а ако бързам за повод-поръчвам до БГ директно.  Peace

# 53
  • Пловдив
Днес получих пратките.Явно и Еконт са били бързички

# 54
Здравейте.Това ли е актуалният адрес на Франсето?

Скрит текст:
ZAE MTLS
8 RUE ROBERT MOINON
95190 GOUSSAINVILLE
FRANCE
A L intencion de

# 55
И аз си взех пратките от Еконт,поръчани чрез СД.Никога не бях теглила пратка,но я поставих на кантара и забелязах разлика в теглото около 200гр.Служителката ми каза да се свържа с посредника и ...бля-бля.....Спомням си че преди време много се обсъждаше този въпрос,но доколкото разбрах и помня,никой не се похвали че е успял да си върне сумата за разликата в теглото.Пък и нали трябва да си избият 12-те %,които ни дадоха като компенсации за забавянето.
Ох.помрънках и ми олекна Peace

# 56
Извинете ме момичета, но тъй като за първи път ще ползвам услуги на превозвача(FRbg) и съм малко объркана. В заявката за доставка към превозвача, кой номер трябва да запиша( този които ми дават веднага след приемане на поръчката, или номера след като вече са обработили поръчката и  е на 4 стъпка)  Embarassed

# 57
Извинете ме момичета, но тъй като за първи път ще ползвам услуги на превозвача(FRbg) и съм малко объркана. В заявката за доставка към превозвача, кой номер трябва да запиша( този които ми дават веднага след приемане на поръчката, или номера след като вече са обработили поръчката и  е на 4 стъпка)  Embarassed
Аз мисля и съответно давам номера на поръчката-този който ти дават веднага след като направиш поръчката.

# 58
БЛАГОДАРЯ МНОГО!  bouquet

# 59
БЛАГОДАРЯ МНОГО!  bouquet

[/quote
Писах на ЛС Peace

Общи условия

Активация на акаунт