На пазар във Варна - 21

• 50 350
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • ride my bike...
Къде могат да ми направят медалион за куче с гравиран телефон?
И каква е приблизително цената?

# 151
Къде могат да ми направят медалион за куче с гравиран телефон?
И каква е приблизително цената?

В зоомагазина на Базар Левски - на самото пазарче, цена не мога да ти кажа.

# 152
не си сънувала, аз също го видях, а иначе рекламата си стои....

Моля, препоръчайте ми добър сервиз за лаптопи... да работят на добри цени...  Rolling Eyes Rolling Eyes

технопарк  Peace

# 153
Емир за аксесоарите за баня до кръглата Експрес банка го няма. Чак вчера видях тази работа. Дано не пиша късно да спестя разкарване. Не знам от сайта за контакти адреса на центъра, който дават дали е на същото място, където беше и не е обновявано или са изместили магазина.
ooooh!
Що ли не се учудвам  , на това помещение до Експрес Банк му искаха такъв умопомрачителен наем чеее ... нямам думи .Ето резултата не изкараха и половин година там.Как се намират наивници да им го взимат това помещение , да видим кои ще са следващите . ooooh! #Crazy Shocked Twisted Evil

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 17:45 от Markrit

# 154
Скоро приятелка с 3 дъщери на 3 г., 7 г. и 9 г. търсеше еднакви рокли за сватба, купи страхотни от ЗАРА и на трите си девойки.

# 155
# 156
Kler за чинията за микровълнова ти отговорих в предната тема, моля те погледни там че не ми се пише пак.

# 157
  • Варна
Някой да знае къде мелят месо на кайма в района на Младост/Трошево? В Кауфланд не мелят, а искам от време на време да готвя за малкия ястия с мляно месо и съответно не ми се рискува да му давам кайма, която кой знае с какво е наблъскана.

# 158
Някой да знае къде мелят месо на кайма в района на Младост/Трошево? В Кауфланд не мелят, а искам от време на време да готвя за малкия ястия с мляно месо и съответно не ми се рискува да му давам кайма, която кой знае с какво е наблъскана.
В Пикадили мелят.

# 159
  • Варна
Хубави момичешки рокли има и в Waikiki.

А кучешки медальони гравират в зоомагазина до Палах център.

# 160
  • Варна
Да знаете може ли да се стигне до Побитите камъни с автобус?

# 161
Някъде да сте виждали хубави детски шаферски рокли - нещо стилно мио  трябва за 2 фръцли - на 7-8 и 10-11г. Laughing + един 10-11г.младеж/за него не рокля де Laughing/
Сравнително скоро купувах от http://carnivalkids.com/ детска бяла рокля, но с няколко цветя. Също много хубави шаферски гледах в английския Амазон. Скоро обикалях сватбените магазини да търся бяла детска рокля, като цяло бяха или туту, или с воалчета или с мъниста... и според мен там не си струва обикалянето /сигурно има и изключения, ама докато ги намери човек.../.

# 162
  • Варна
Емир за аксесоарите за баня до кръглата Експрес банка го няма. Чак вчера видях тази работа. Дано не пиша късно да спестя разкарване.

Не знам дали е бил някога до кръглата банка, но миналата седмица видях че се намира на ул. Отец Паисий - на реда на магазините за паркети Berg и магазина за копири-тонери Стемо.

Миналата събота ходихме до там, но с кола. И тъй като пътя минава през Тополи, Слънчево, освен да провериш до там ходят ли автобуси, но ще трябва пак да се повърви пеш към 2 км поне...

# 163
  • Варна
Не, освен ако не е организиран предварително.

# 164
Емир за аксесоарите за баня до кръглата Експрес банка го няма. Чак вчера видях тази работа. Дано не пиша късно да спестя разкарване.

Не знам дали е бил някога до кръглата банка, но миналата седмица видях че се намира на ул. Отец Паисий - на реда на магазините за паркети Berg и магазина за копири-тонери Стемо.

[/quote]Е да де , на същата улица е и експрес банк /само че тя е по надолу/.

Общи условия

Активация на акаунт