Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 100
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
bunco , добре, че беше сватбата та да се видим.  Hug Рядко разхождаш шарените чорапи из темата.  Hug

Hug Hug Hug
Какво да ти кажа - пролет пукна  Mr. Green
Но за сватбата се спретнах, не мога да я пропусна  Grinning

Нали?!  Grinning А и ни разглезиха. Разтегнаха я в три епизода. Кеееееееееееф! Три седмици яли, пили и се веселили...
 Party Party Party

# 91
Пак съм тук!!!!!!!!!
Мисля,че при терапевта ФГ за първи път изказа на глас това,което изпитва към К  това,което изпитва
и проличаха  чувствата й.Така,че ще бъде притеснена не от Керим,а от собствените си чувства.

Малка поправка.  Hug Фатмагюл сподели какво чувства още в Бодрум пред Мерием.

Малчева,
Скрит текст:
почерпих те с поне 10 коктейла, ти естествено на Едже пилето подпука  Joy  Joy
ХЛЪЦ,извинете,кво кааахте?  newsm78

# 92
Cruela, моля те да ни издействаш втори трейлър, плииииииииииииииииз  Praynig Praynig Praynig

# 93
Отивам да си приготвям обувките за сватбата!
Скрит текст:
И смятам да ги използвам върху Мукадес!  Whistling Whistling Whistling

# 94
И аз благодаря за новата тема   bouquet

# 95
Cruela, моля те да ни издействаш втори трейлър, плииииииииииииииииз  Praynig Praynig Praynig

Какво искаш да видиш?  Wink На забързаните кадри на трейлъра, който пуснаха има сигурно по част от секундата за всичко от епизода без...  

# 96
тази е много добра

# 97
  • Разград
Пак съм тук!!!!!!!!!
Мисля,че при терапевта ФГ за първи път изказа на глас това,което изпитва към К  това,което изпитва
и проличаха  чувствата й.Така,че ще бъде притеснена не от Керим,а от собствените си чувства.

Малка поправка.  Hug Фатмагюл сподели какво чувства още в Бодрум пред Мерием.

Малчева,
Скрит текст:
почерпих те с поне 10 коктейла, ти естествено на Едже пилето подпука  Joy  Joy
ХЛЪЦ,извинете,кво кааахте?  newsm78

като отговорих,че е споделила чувствата си пред Керим директно .......................се получи и малко разминаване с отговора на предния пост.
Все още се уча.

# 98

Какво искаш да видиш?  Wink На забързаните кадри на трейлъра, който пуснаха има сигурно по част от секундата за всичко от епизода без...  

е именно - "..." искам в трейлъра

# 99
  • В Града на Липите
Какво искаш да видиш?  Wink На забързаните кадри на трейлъра, който пуснаха има сигурно по част от секундата за всичко от епизода без... 

Не е вярно. Нямаше ги два съществени момента - умиращия Мустю на фона на раждащото се бебе. И няколко целувки с лавандулов аромат.

krismar, така е. Сега те разбрах. Пролича си и учудването на Керим. Той определено не очакваше да чуе тези думи от нея и много им се зарадва.

# 100
  • Разград

Отивам да си приготвям обувките за сватбата!
Скрит текст:
И смятам да ги използвам върху Мукадес!  Whistling Whistling Whistling
Горката Муки -не ще иска да спори с теб на дансинга! Sick smile3511

# 101
krismar ,това беше закачка с Хриси! Не се тревожи,не съм визирала твоите думи!
Радвам се,че слезе от балкона и започна да пишеш. Може би само аз не съм те поздравила,затова: Добре дошла сред нас!!!  Party

# 102
# 103
е именно - "..." искам в трейлъра

Имаме разминаване.  Peace Аз не искам да ни го изгърмяват в трейлър. Искам яваш, яваш в четвъртък вечер. Ама така, че да се размажа от кеф!

# 104
То ако видим нещо по-така,не зная как ще си спрем фантазиите тогава...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт