Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 103
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград
последен опит за днес:

..............................
Сред шум от музика и песни
говорят две души!

Думите прелитат между тях
без глас да звучи!

Очите радостно блестят,
ръцете плахо се докосват,
а устните мълчат,
но думи се редят!

Обичам те!
И аз!
Жадувам те!
И аз!

Редят се думи нежни,
но без глас!

Телата им говорят
не могат да се спрат.
Усмихват се отново.
Завъртат се във такт
и пак говорят,говорят
но без глас!

Embarassed

# 181
Дейзи,и да е имало,и да е нямало нещо между тях вече е все едно,защото със сигурност вече няма нищо.Дори и приятели не могат да бъдат.Затова моята логика ми казва,че нищо е нямало.Най-вероятно е искала да получи публичност на негов гръб.Човек за това не би рискувал да изгуби приятел.
Енгин наистина прави всичко възможно да скрие личния си живот от медиите,но според мен,колкото по-известен става,толкова по-невъзможно ще е това.Няма как, ще трябва да се примири с тези обстоятелства,ако ли не ще трябва да се откаже от кариерата.Със сигурност не му е лесно,но както и преди съм казвала и на една евентуална спътница в живота му,също няма да и е лесно.
krismar,  smile3501

# 182
  • Разград

Като ги гледам - само единия няма прилика с тях.
'
Ванче ама тези какви са един на друг  newsm78

Под снимката имаше този надпис който не разбрах.
yaaa,, çok afedersiniz Simple Smile)) paylasmadan edemedim, özür dileyerekten :

# 183
  • Разград
Не може да си сам винаги,не можеш да се скриеш завинаги,особено ако си публична личност.Не можеш и да забраниш на папараците да те следват - няма просто как.Наистина ми харесва като визия.Замислям се дали и в живота е така спокоен и последователен и напорист/но ако не е такъв
то значи е голям талант да изиграе ролята на Керим с това търпение и чакане/.А е вярна и твърдението,че търпението се възнаграждава - та може и да го угрее с някоя свястна дама - не е
задължително да е манекенка и прочие.
За обтегнатите им отношения с Берен също се замислих - та нали тя го е препоръчала за ролята и
са  били близки ........Дали не се страхуват да стигнат по-далеч в отношенията се и затова да се дистантират един от друг ,дали не бягат от страховете си от евентуален провал ....имам много дали в мислите си ......и въпреки всичко страхотна екранна двойка,а и нищо не се знае........бог си знае работата.

Може и с домати!!!!!!

# 184
  • Разград
Sıcak Sımsıcaksın FGSN 74. bölüm fotograflar

# 185
  • Разград
Готино клипче! :
много........txtloves: txtloves txtloves
 много разтуптени Two Hearts Two Hearts Two Hearts
и много истински!

# 186
Дейзи,и да е имало,и да е нямало нещо между тях вече е все едно,защото със сигурност вече няма нищо.Дори и приятели не могат да бъдат.Затова моята логика ми казва,че нищо е нямало.Най-вероятно е искала да получи публичност на негов гръб.Човек за това не би рискувал да изгуби приятел.
Енгин наистина прави всичко възможно да скрие личния си живот от медиите,но според мен,колкото по-известен става,толкова по-невъзможно ще е това.Няма как, ще трябва да се примири с тези обстоятелства,ако ли не ще трябва да се откаже от кариерата.Със сигурност не му е лесно,но както и преди съм казвала и на една евентуална спътница в живота му,също няма да и е лесно.
krismar,  smile3501
Ако са били приятели, наистина доста тъпо от нейна страна, загубила го е определено.

# 187
  • Разград
Май всички са уморени!
 smile3524
приятни сънища

Дейзи бях го чела някъде,но не помня къде!

# 188
Не може да си сам винаги,не можеш да се скриеш завинаги,особено ако си публична личност.Не можеш и да забраниш на папараците да те следват - няма просто как.Наистина ми харесва като визия.Замислям се дали и в живота е така спокоен и последователен и напорист/но ако не е такъв
то значи е голям талант да изиграе ролята на Керим с това търпение и чакане/.А е вярна и твърдението,че търпението се възнаграждава - та може и да го угрее с някоя свястна дама - не е
задължително да е манекенка и прочие.
За обтегнатите им отношения с Берен също се замислих - та нали тя го е препоръчала за ролята и
са  били близки ........Дали не се страхуват да стигнат по-далеч в отношенията се и затова да се дистантират един от друг ,дали не бягат от страховете си от евентуален провал ....имам много дали в мислите си ......и въпреки всичко страхотна екранна двойка,а и нищо не се знае........бог си знае работата.

Енгин бил казал някъде, че много си прличал с героя на Керим и затова му било по-лесно да го изиграе.  Simple Smile. Иначе ще намери подходяща жена согурна съм, но ще му е трудно с тази слава, трудно е да си известен. А Берен според мен доста изпуска, но тя си знае... newsm78

Може и с домати!!!!!!

# 189
Лека нощ и от мен

# 190
И аз ще ставам скоро, но ми дойде един много добър въпрос за размисъл. Момичета, нека се замислим кой харесваме повече Керим или Енгин? И също дали харесваме Енгин заради Керим или Керим заради Енгин? Аз лично първо харесах Керим и тогава открих всички положителни черти и магнетизъм на Енгин.  Simple Smile

# 191
  • Разград

Скрит текст:
Нито разстоянието, нито времето лекуват..просто имат рядката способност да притъпят усещанията, да разбутат спомените и да ти помогнат да вървиш напред. Дали ще живееш в миналото или ще направиш бъдещото си по-светло, зависи единствено от теб! Никой не може да те хване за ръка и да те отведе там където ти не искаш да отидеш, ако си решил да останеш!

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 00:31 от vania_e

# 192
  • София
последен опит за днес:

..............................
Сред шум от музика и песни
говорят две души!

Думите прелитат между тях
без глас да звучи!

Очите радостно блестят,
ръцете плахо се докосват,
а устните мълчат,
но думи се редят!

Обичам те!
И аз!
Жадувам те!
И аз!

Редят се думи нежни,
но без глас!

Телата им говорят
не могат да се спрат.
Усмихват се отново.
Завъртат се във такт
и пак говорят,говорят
но без глас!

Embarassed

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
smile3501 smile3501

Не знам вече Енгин без кой е,Берен с кой е ама аз ако продължавам да стоя пред компа......знам аз БЕЗ кой ще остана,та Лека Нощ,мили дружки!!!

# 193
# 194
  • Разград
Beren Monist defilesinde!!! O ne kıyafet!!!

Edit: Monist firmasının yüzü Beren'in rol arkadaşı Seda Güven'miş. Arkadaşını desteklemek için katılmış demek ki. Yanındaki de sanırım Ece Yörenç.

http://www.monist.com.tr/index1.aspx

Bu arada Ece Hanım yine çok önemli bir tweet atmış. Aşk-ı Memnu okyanus ötesinde başlayacak demiş. Brezilya ya da ABD'de dizi vizyona girebilir yani. Belki Kanada... Ama neresi olursa olsun yine önemli bir başarı. Ayın 15'inde açıklama yapılacakmış.

Берен е ходила на модно ревю на компания Монист, на която рекламно лице е Седа Гювен.

Общи условия

Активация на акаунт