Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 081
  • 746
  •   1
Отговори
# 300

Едже   Stop, чакай малко да видим Хилал дали ще се съгласи. Като те гледам и снимките си почнала, прояви малко търпение, джанъм.  Joy

За Кемал и през Хилал минавам     newsm53

# 301

"Децата пишат писмо до Бог". откъси от книгата на М. Димов

Допълнение под черта:

Скрит текст:
Не може ли всеки ден да е четвъртък?! Cruela - предучилищна

# 302
  • В Града на Липите

Отговор: Може, ако проспиваш останалите дни  Joy

# 303
  • Стара Загора

http://vbox7.com/play:acfb29832d

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 13:33 от ***Ваня

# 304

Отговор: Може, ако проспиваш останалите дни  Joy

Тогава - Лека нощ!

# 305

Hilal Saral-много е млада

# 306
    Добър ден, мили дами  Hug

Голямо препускане му сложих из темите докато Ви настигна   animal037   Сега боледувам, но поне ще имам време да наваксам пропуснатото тук.  Embarassed

Nortika, Лава, да се ви живи и здрави Слънчицата, много да слушат и да ви радват!   newsm59     newsm59    newsm51    newsm51
Slawena , от сърце ти желая много здраве и за в бъдеще всичко да продължи да бъде Ок!  Hug

Сладурите ни се надяваме да си взимат добре изпита, а той и да ни  бъде представен добре, както заслужаваме. Бяха достатъчно дръзки с изнасилването, дано сега са достатъчно романтични с първата брачна нощ. Като цяло имам очаквания това да бъде най - хубавата серия, която е излъчвана до сега.

# 307
Алооо,сценаристките,това вече на екшън ще прилича! Къде ще ни е каузата в цялата работа? ooooh! Обаче песента,дето я пее Фг е трепач!  Peace
Мамарис,отстъпвам ти правото ти да се пробваш с обувките,страшно неудобни са. взема да се забия като пирон в градината и ко прайм?  newsm78 newsm78 newsm78

# 308
Момичета, честити празници на всички, които имат повод да празнуват днес.

Славена, да си жива и здрава и все така усмихната!

Прочетох един страхотен хумористичен сценарий за 74 епизод на фенка от Engin Akyurek Universal Fans Club
и той много ме разсмя. Позволих си да поставя тук една малка част от него, за да повишим настроението и търпеливо да изчакаме до утре.
Аз не мога да боравя така добре с думите като нашите сценаристки и репортерки и затова оценявам високо всички ваши творби.

Благодаря ви, че ви има!

Скрит текст:
Булката и младоженецът застават в средата на градината. Керим целува Фатмагюл по челото и те започват да танцуват. Керим шепне в ухо за Фатмагюл - "Моя другар по душа", а Фатмагюл отговаря "спътник на живота ми". Керим казва, "моят човек", Фатмагюл отговаря "Живот мой". Керим казва " Moята роза", Фатмагюл казва "Лъвът ми!". Керим изведнъж се сепва и спира танцувайки. Той казва - "Моят черен орел"  и Фатмагюл отговаря "Лъвче мое". Керим  казва "Черно  и бяло", Фатмагюл отговаря " Червени и жълти" . Керим казва: Бешикташ , Фатмагюл отговаря : Галатасарай.

Керим се чувства сякаш е пронизан с нож и спира рязко да танцува.  Той не може да асимилира каво е чул току що. Как не съм знаел за това до сега!  Гостите на сватбата са изумени, не разбират какво става.

Керим шепне с прехапани устни и сълза се стича по неговата лява буза "Фатмагюл, как можа да ми причиниш това? Как можа да криеш до сега такова нещо? Това е по - лошо от скритите писма на Мустафа! Фатмагюл отговаря на пресекулки "Керим, но ти никога до сега не ме попита, какво значение има това, то по - силно ли е от нашата любов?" Керим отговаря - "Докажи ми, че не е по важно от любовта ни и започни да викаш за Бешикташ от сега нататък". Фатмагюл отговаря: "Пак ли ще ми откраднещ цветовете, Керим?" Те се поглеждат в очите, не се чува нито звук. Дори птичките не чуруликат вече. Керим си мисли :"Човече, ти чакаш вече две години и си вече почти на финала, ... не разваляй всичко сега....Ти я накара да те обича... Ще успееш да я накараш да заобича и Бешикташ. ... Мисли разумно..." Той прегръща Фатмагюл  и казава" Съжалявам... прости ми... ти си права..." И те започват танца си отново, а гостите си отдъхват облекчено.

# 309
  • София
Докато чета репортажите на Малчева,усещам,че се старае някак да не прекрачва границата,а в същото време да навлезе по-навътре в първата брачна нощ.Сценарицистите са изпаднали в същата ситуация и сигурно никак не им е лесно -трябва да ни покажат една много сериозна близост, изразът на интимност между Фг и Керим, а в същото време да не прекрачват границата.Интересно ми е,точно как ще го представят и до къде точно ще си позволят да стигнат?

Освен това /чета мненията ви назад и разсъждавам върху собствените си усещания/ открих за себе си,че аз не искам да виждам една активна Фатмагюл.Дори Фг при психоложката малко по-открита ми дойде.Иска ми се водещата сила и положението да бъдат изцяло в ръцете на Керим.Точно в тази нощ не искам да виждам и грам страх и колебание в него.В нея може,дори е задължително /би било дори нереално,ако не е така/.
 Hug

# 310
Стоят Селим и Ердоан на една пейка …след 5 мин:
С- Aбе, като те сърби лявата ръка.
Е- Aми ще вземаш пари.
С- A, дясната!
Е- Ще даваш.
С- Носа?
Е- Ще се ядосваш, абе ти от кога не си се къпал?

# 311
  • Враца
Момичета, честити празници на всички, които имат повод да празнуват днес.

Славена, да си жива и здрава и все така усмихната!

Прочетох един страхотен хумористичен сценарий за 74 епизод на фенка от Engin Akyurek Universal Fans Club
и той много ме разсмя. Позволих си да поставя тук една малка част от него, за да повишим настроението и търпеливо да изчакаме до утре. Joy Joy Joy
Аз не мога да боравя така добре с думите като нашите сценаристки и репортерки и затова оценявам високо всички ваши творби.

Благодаря ви, че ви има!

Скрит текст:
Булката и младоженецът застават в средата на градината. Керим целува Фатмагюл по челото и те започват да танцуват. Керим шепне в ухо за Фатмагюл - "Моя другар по душа", а Фатмагюл отговаря "спътник на живота ми". Керим казва, "моят човек", Фатмагюл отговаря "Живот мой". Керим казва " Moята роза", Фатмагюл казва "Лъвът ми!". Керим изведнъж се сепва и спира танцувайки. Той казва - "Моят черен орел"  и Фатмагюл отговаря "Лъвче мое". Керим  казва "Черно  и бяло", Фатмагюл отговаря " Червени и жълти" . Керим казва: Бешикташ , Фатмагюл отговаря : Галатасарай.

Керим се чувства сякаш е пронизан с нож и спира рязко да танцува.  Той не може да асимилира каво е чул току що. Как не съм знаел за това до сега!  Гостите на сватбата са изумени, не разбират какво става.

Керим шепне с прехапани устни и сълза се стича по неговата лява буза "Фатмагюл, как можа да ми причиниш това? Как можа да криеш до сега такова нещо? Това е по - лошо от скритите писма на Мустафа! Фатмагюл отговаря на пресекулки "Керим, но ти никога до сега не ме попита, какво значение има това, то по - силно ли е от нашата любов?" Керим отговаря - "Докажи ми, че не е по важно от любовта ни и започни да викаш за Бешикташ от сега нататък". Фатмагюл отговаря: "Пак ли ще ми откраднещ цветовете, Керим?" Те се поглеждат в очите, не се чува нито звук. Дори птичките не чуруликат вече. Керим си мисли :"Човече, ти чакаш вече две години и си вече почти на финала, ... не разваляй всичко сега....Ти я накара да те обича... Ще успееш да я накараш да заобича и Бешикташ. ... Мисли разумно..." Той прегръща Фатмагюл  и казава" Съжалявам... прости ми... ти си права..." И те започват танца си отново, а гостите си отдъхват облекчено.
rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao  Joy Joy Joy Joy

# 312
  • В Града на Липите
ananova Hug това е супер  Joy мерси, че го сподели с нас.

п.п. Май Engin Akyurek Universal Fans Club, се забавляват като нас. Въобще, навсякъде цари сватбено настроение.

Дани , като се замисля, наистина ще е малко нереално Фатмагюл да е активната, предвид цялата й неопитност, свян и притеснения. Сигурна съм, че Е и М ще направят сцената красива и няма да ни подведат. Но наистина ще е най-добре да изтрием всичките си очаквания и да изчакаме до утре вечер.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 13:56 от hrissi_sz

# 313
Дани,Дани,ако знаеш как ми се иска да се развихря,но си спомням последния път какво стана и се спирам аха-аха на ръба... Много ги въртя в главата си репортажите,само за да няма засегнати...
Предполагам и сценаристките на филма са така,едва ли им е лесно да напишат точно този сценарии...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 314
  • Бургас
Докато чета репортажите на Малчева,усещам,че се старае някак да не прекрачва границата,а в същото време да навлезе по-навътре в първата брачна нощ.Сценарицистите са изпаднали в същата ситуация и сигурно никак не им е лесно -трябва да ни покажат една много сериозна близост, изразът на интимност между Фг и Керим, а в същото време да не прекрачват границата.Интересно ми е,точно как ще го представят и до къде точно ще си позволят да стигнат?

Освен това /чета мненията ви назад и разсъждавам върху собствените си усещания/ открих за себе си,че аз не искам да виждам една активна Фатмагюл.Дори Фг при психоложката малко по-открита ми дойде.Иска ми се водещата сила и положението да бъдат изцяло в ръцете на Керим.Точно в тази нощ не искам да виждам и грам страх и колебание в него.В нея може,дори е задължително /би било дори нереално,ако не е така/.
 Hug

Dani newsm10,напълно подкрепям

Общи условия

Активация на акаунт