Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 009
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Хриси,гледах го,гледах го Joy Joy Joy
Бризче smile3501

# 511
Извън темата съм, но се кефя на Столичани в повече:) Единствения БГ сериал, който гледам с истинско удоволствие!
Сори за спама  Sick
+1 И аз това правех  

Светозара, Hug драго ми е да те видя. Утре ще празнуваме ли имения ти ден заедно?
Хриси,
Заедно да- ама тези почерпки са ОфТопици - няма да черпя, но ще празнуваме - нали сме на сватба Simple Smile  
Впрочем какво ще подарим на младоженците?
Можем да свиркаме с уста Сватбения марш 2 часа Simple Smile .Joy

Да вметна нещо - помните ли как Муки отиде да разгледа роклята - беше с една блузка с панделка отпред- ей тази блузка ми е фаворит- честно - малка панделка на голям балкон.

А и още малко за Муки - преди да стане да танцува се избърса със салфетка : първо балкона, после устата- явно според степента на важност, а иначе доста гнусно  spam2

Ако пазиш Гьостерицата, Хриси, дай да трепем бръснаря, че голям гаф е станал с бръсненето

# 512
Работата е там че цял ден бях с тях

# 513

Е,и?  newsm12

# 514
Светозара,то преди известно време същото се получи и с фризьора.Аз тогава не разбрах той какво подстрига на Керим.Като стана от стола си беше същия Joy Joy Joy Joy Joy

# 515
  • софия
aма У нашия филм само Мукито е палавница......брома на нея и требе ......

Черна котка
Скрит текст:
"под прикритие' го гледахме цялото фемили...Милото и момчетата - с по-голям интерес и от мен Peace

# 516
Светозара,то преди известно време същото се получи и с фризьора.Аз тогава не разбрах той какво подстрига на Керим.Като стана от стола си беше същия Joy Joy Joy Joy Joy

За толкова пари,толкова!

# 517
aма У нашия филм само Мукито е палавница......брома на нея и требе ......
На нея само приспивателно с постоянно действие й трябва!!! Peace Peace Peace

# 518
  • В Града на Липите
Светозара  Peace Видяхме го този гаф. Май Славена първа го отрази, ако не се лъжа.  newsm78 А може и друг да е бил, напоследък пишем със скоростта на светлината и сигурно и моите постове няма да си позная, ако се върна две теми назад.
Може пък на Енгин брадата да расте бързо  Joy То може ли цял ден бръснаря да търчи след него.
Гьостерицата е в готовност. Окастрена и свежа.

# 519
Прилича ми на една рекла за шампоан..Той докато чака булката да се натамъни брадяса.

# 520
Утре репортажа ще ви е за брадата на Керим! Да си знаете от сега!  Whistling Whistling Whistling

# 521
  • Варна
vania_e

много благодаря и на теб   bouquet

# 522
Вярно ли е,че Берен и подобието на мъж щели да ходят за 6 месеца в Щатите?

# 523
Прилича ми на една рекла за шампоан..Той докато чака булката да се натамъни брадяса.
Момичета здравеите можели линк на 73 епизод благодариа предварително  Hug

# 524
Светозара  Peace Видяхме го този гаф. Май Славена първа го отрази, ако не се лъжа.  newsm78 А може и друг да е бил, напоследък пишем със скоростта на светлината и сигурно и моите постове няма да си позная, ако се върна две теми назад.
Може пък на Енгин брадата да расте бързо  Joy То може ли цял ден бръснаря да търчи след него.
Гьостерицата е в готовност. Окастрена и свежа.
На Муки ако и дадат малко слабително и успокоително - добре ще е за всички- то охраната няма и нея да следи дали ще или не ще сипе бром на Керим

Общи условия

Активация на акаунт