Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 106
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Хей момичета, много сте бързи и офръчни. Днес по обяд ви оставих на 20стр. и едва ви догоних.
noritka1, лава - Да са Ви живи и здрави дечицата. Много ги обичайте. Децата са като цветята, необходими са много грижи и любов. newsm59 newsm38 Tada
KStew, Lilims, Dimoni - поздравления за постовете Ви!
Хриси, Малчева, Славенка - невероятни сте с тези страхотни репортажи.
Славенка, да си жива и здрава и много, много щастлива! Горе главата и само напред! newsm10
Малчева, ще се радвам ако и аз получа някой горещ репортаж от мястото на събитието.
Аз предполагам, че нищо лошо няма да се случи на нашите любимци. След толкова перипетии и  проявеното търпение от страна на Керим и непрекъснатото доказване на неговата любов, не може Е и М да ни поднесат нещо гадно. Вярмам, че финалът ще бъде повече от красив и щастлив.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора.

Ама Вие сте недостижими. Евала!

# 571
  • В Града на Липите
mapua, това дори не беше слух, а предположение на някой фен.
Усмихни се  Hug, финалът ще е хубав. Не прочете ли това, което ни припомни Ваня/Боровинка:

Скрит текст:
1.Един от админите на ЕА Хайран сайфасъ (доствоверно инфо е):
"Приятели, оставете подсказките, имам хубава новина за вас. Чака ни един доста дълъг и великолепен финал, бъдете готови. Прави сте, че има и слаби моменти в сериала, но финалът наистина ще бъде с изненадващи и неочаквани събития. Искам да ви привлека вниманието за съобщенията, които ще се дават постепенно за сериала през идните седммици. Обърнете внимание на тези съобщения. Те могат да ви помогнат да си представите финала. Задава се един изненадващ край.
Като казвам изненадващ край, не си мислете за нещо лошо, както обикновено. Това искам специално да го отбележа."
*********************************************************************************
2Някои  сайтове и вестници са публикували интервю на режисьорката Сарал. До финала остават около 15 епизода. Съдът е на 14 юни, решението ще е в последния епизод.  След това ще се покаже живота на Фатмагюл и Керим след делото. Керим няма да влезе в затвора. Престъпниците ще получат справедлива присъда. Финалът ще бъде силен и неочакван. Екипът работел за това краят да е добър и щастлив.
Сватба щяло да има след три епизода. Т.е. няма да бъде на финала.
**********************************************************************************
3Добри новини! Финалът на сезона ще е дълъг и страхотен, подгответе се!
Зная, че напоследък има известна неудовлетвореност от сериала, но финалът наистина ще е изненадващ, ще видим много неочаквани неща.
Внимавайте в следващите епизоди. Ще започнат да ни дават малки знаци. Тези знаци ще са полезни за зрителите да започнат да мислят как ще свърши сезона... предстои изненадващ финал.
Моля ви, това не означава да започвате да мислите негативно за финала... мислете позитивно!

Зори   newsm10

# 572
  • Разград
За Бг сериалите:

Скрит текст:
"Столичаните" са супер. Добър сценарии, остроумни реплики, страхотна игра. Какво да кажа обаче за "Стъклен дом" - прави впечатление,че повечето актьори си мънкат под носа и аз трябва да си увелича на макс телевизора, за да чуя какво казват. Опитват се да докарат разговорния, "уличен" тип език, но просто не се получава - звучи кухо и глупаво. Като цяло театърът е много по-различен от киното. Играта им е някак плоска, все едно нещо не им достига. Юлиан Вергов ми е любим и си играе добре ролята, заедно с Асен Блатечки. Другите на места звучат фалшиво. Да не говорим за  безкрайно нереалистичния сценарии. Забелязвам,че турците правят сериали от класически произведения на техни автори - Фатмагюл, Мелодията, Листопад, както и на базата на исторически личности като Века. Тук кой ще направи сериал за преживяванията на Левски например, или на базата на един класически роман... "Железният светилник" да речем, или трилогията за Самуил, или "Тютюн" и колко още българско творчество са създали велики българи. Това, което правят турците се нарича "овековечаване на народното им творчество". Може да ги наричат "изостанали", а много от западните държави да са много "напреднали", но турците си запазват моралните ценности. По време на Езел Турция беше гръмнала -  книгите, които четеше вуйчото във филма се изкупуваха от книжарниците ! Къде да стане такова нещо при нас ? В този аспект ние сме много назад. Истината за човешкия род е в корените му и той трябва да ги пази. Учех по история огромни теми за образуването на българската нация, в момента тя се разпада. Народното творчество се забравя точно поради липсата на такива възраждащи го елементи, каквито турците изваждат на бял ден всяка година ! Спирам, че явно ме е налегнала музата и може на някого да се сторят досадни моите размисли и страсти в този час
 Hug

БРАВО!ДОБРЕ КАЗАНО!АКО  СИ ИМАХМЕ ТАКАВА КИНОИНДУСТРИЯ КАТО ТЯХНАТА НЯМАШЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ТЕХНИТЕ ФИЛМИ А НАШИТЕ!А ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ НИЕ ИЗХВЪРЛИХМЕ ВСИЧКО ОТ МИНАЛОТО СИ И ЗАПОЧНАХМЕ ДА ГО ГРАДИМ НА НОВО newsm75 - ТА И ФИЛМИ ЗАПОЧНАХМЕ НА СКОРО ДА ПРАВИМ - СЕГА ПРОХОЖДАМЕ! newsm30

# 573
Благодаря ти дикси 72. Simple Smile

# 574
За Бг сериалите:

Скрит текст:
"Столичаните" са супер. Добър сценарии, остроумни реплики, страхотна игра. Какво да кажа обаче за "Стъклен дом" - прави впечатление,че повечето актьори си мънкат под носа и аз трябва да си увелича на макс телевизора, за да чуя какво казват. Опитват се да докарат разговорния, "уличен" тип език, но просто не се получава - звучи кухо и глупаво. Като цяло театърът е много по-различен от киното. Играта им е някак плоска, все едно нещо не им достига. Юлиан Вергов ми е любим и си играе добре ролята, заедно с Асен Блатечки. Другите на места звучат фалшиво. Да не говорим за  безкрайно нереалистичния сценарии. Забелязвам,че турците правят сериали от класически произведения на техни автори - Фатмагюл, Мелодията, Листопад, както и на базата на исторически личности като Века. Тук кой ще направи сериал за преживяванията на Левски например, или на базата на един класически роман... "Железният светилник" да речем, или трилогията за Самуил, или "Тютюн" и колко още българско творчество са създали велики българи. Това, което правят турците се нарича "овековечаване на народното им творчество". Може да ги наричат "изостанали", а много от западните държави да са много "напреднали", но турците си запазват моралните ценности. По време на Езел Турция беше гръмнала -  книгите, които четеше вуйчото във филма се изкупуваха от книжарниците ! Къде да стане такова нещо при нас ? В този аспект ние сме много назад. Истината за човешкия род е в корените му и той трябва да ги пази. Учех по история огромни теми за образуването на българската нация, в момента тя се разпада. Народното творчество се забравя точно поради липсата на такива възраждащи го елементи, каквито турците изваждат на бял ден всяка година ! Спирам, че явно ме е налегнала музата и може на някого да се сторят досадни моите размисли и страсти в този час
 Hug
Браво Зорничка, много ми хареса, наистина народ без традиции, без морал, без народно творчество е като дърво без корени, а какво ни показват нашите сериали - мутренски истории, корупция и т.н. smile3508 smile3508 smile3508

# 575
mapua, това дори не беше слух, а предположение на някой фен.
Усмихни се  Hug, финалът ще е хубав. Не прочете ли това, което ни припомни Ваня/Боровинка:

Дано има добър край!  Simple Smile

# 576
Аз пък искам да питам BeReN_SaAt_85 ,че се оказа биз-бизе с актьорите от сериала

Който иска да взема Енгин,на мен поради възрастовата ми група по ми приляга Юмер бей.Така че ако стане да му каже,че мога да тръгна тутакси,няма да се бавя.

Аааааа тук да не мислиш ,че си само ти Simple Smile

# 577
Аз пък искам да питам BeReN_SaAt_85 ,че се оказа биз-бизе с актьорите от сериала

Който иска да взема Енгин,на мен поради възрастовата ми група по ми приляга Юмер бей.Така че ако стане да му каже,че мога да тръгна тутакси,няма да се бавя.

Laughing

# 578
Поздравче с тази нежна и романтична песничка......

http://www.youtube.com/watch?v=2LWdenPYO5s

Черна Котка Бял Котарак,от фейса,то  там какви ли ги няма newsm78

Определено е за кака Муки  Mr. Green

# 579
За Бг сериалите:

Скрит текст:
 Hug

БРАВО!ДОБРЕ КАЗАНО!АКО  СИ ИМАХМЕ ТАКАВА КИНОИНДУСТРИЯ КАТО ТЯХНАТА НЯМАШЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ТЕХНИТЕ ФИЛМИ А НАШИТЕ!А ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ НИЕ ИЗХВЪРЛИХМЕ ВСИЧКО ОТ МИНАЛОТО СИ И ЗАПОЧНАХМЕ ДА ГО ГРАДИМ НА НОВО newsm75 - ТА И ФИЛМИ ЗАПОЧНАХМЕ НА СКОРО ДА ПРАВИМ - СЕГА ПРОХОЖДАМЕ! newsm30

newsm10

# 580
Браво Зорничка, много точно написано! А аз колкото и пъти да загледам някой наш сериал, след 2-3 еп. съм се отказала. Изобщо не подлежат на сравнение - ако щеш със сюжет, с актьорска игра, музика, сценарий и т.н. Не че не милея за родното, но нищо не е така, както на нас ни се иска.

# 581
За Бг сериалите:

Скрит текст:
 Hug

Зори,

Защо си скрила това в спойлер. Много добър анализ си направила. Браво, дете! smile3501  love001

# 582
  • софия
Зори- Hug
Скрит текст:
всичко в момента е толкова ....псевдо....
 " интелектуалците" постоянно са с някакви претенции за "стойностни " продукти.....кой от където се появи все това обяснява,  сякаш щом е комерсиално значи няма стойност......това страшно ме дразни...., а също и като се изкаже някой всезнайко, че видиш ли предлагат това, което публиката търси!!!!....ей, това направо ме вбесява....'секви тиквеници се произнасят от името на публиката ooooh! ooooh! ooooh! и ни заливат с буламачи....
та ако направят сериал за Левски, от зор да не е комерсиален,....то пък ще е драма и тъпня до безобразие, да си призная ще ми хареса такъв сериал, ама хем да е действителен, хем забавен, хем малко екшън.....и да оставя в нас чувството за гордост и воля за битки....но да е и забавен...
много много сме далече.... Cry

# 583
В българската литература има цяла една епоха, наречена Възраждане. Целта на авторите е именно да се възроди българщината." Ой ти неразумний юроде, поради що се срамиш, да се наречеш българин?". Колко от днешните деца обаче ще свържат този цитат с име или произведение?
Та Зорничка, поста ти е много много верен!

# 584

Laughing

Момичета в такъв скучай се наредете на опашка за него защото познавам и други които са му хвърлили око

Общи условия

Активация на акаунт