ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ - ТЕМА 6

• 117 324
  • 791
  •   1
Отговори
# 240
  • Точно където трябва
Благодаря, момичета! Ще видя какво ще каже лекаря. Но пак не разбрах - последните 4 мутации са нещо ненормално? С ненормални стойности?

# 241
  • София
Благодаря, момичета! Ще видя какво ще каже лекаря. Но пак не разбрах - последните 4 мутации са нещо ненормално? С ненормални стойности?

Би трябвало да си на някаква терапия сега,най-малко на фраксипарин.

# 242
Аз да попитам дали някой в тази тема знае за лаборатория в БГ, където изследват за наличие на т.нар. KIR рецептори - 2DS1, 2DS3 и 2DS5?
Липсата на 2 или всичките 3 от тези рецептори е показание за приложение на Неупоген по време на инвитро процедура.

# 243
  • София
genovevam нямам представа къде може да се изследват тези показатели,но искам да споделя, че на мен - без инвитро процедура , след естествено забременяване пак ми изписаха неупоген-до 4-ти месец някъде го биех- на база пълна имунология- неупоген-а го започнах още преди сърдечна дейност на плода.

# 244
  • София

Би трябвало да си на някаква терапия сега,най-малко на фраксипарин.

Точно така,имаш 4 мутации и както писа Магнет,трябва да си на терапия вече,всеки ден е ценен,не губи време Peace

# 245
Здравейте сега ми казаха резултата нк клетки 19% аз съм в Надежда има ли шанс да се повлияят от агапурин че на 18.03 ми почват стимулиращите инжекции

# 246
не вярвам толкова бързо да пданат нк клетките. при всички положения ще ти направят вливка при започване на процедура

# 247
А дали при тази вливка се повлияват нк по бързо и колко вливки мойе да се направят ?Мерси много момичета.

# 248
  • София
Ох нино колко вливки...аз вливах и в 7-ми месец...една вливка има действие 4 седмици, при това НК клетките НЕ падат! С вливанията се притъпява действието им- например-ако има бременност- да не бъде разпозната от НК клетките и да не бъде убит плода.

# 249
Много благодаря за изчерпателния отговор Магнет ти определено ме обнадежди че може да има и щастлив финал.

# 250
Момичета,предстои ми пускане на имунологични,забравих кафе,храна,цигара влияят ли,на гладно ли трябваше?

# 251
Аз съм ги пускала в Св. Иван Рилски, там пускат паралелно и ПКК, а за него в БГ искат на гладно и без кафе. Питай там, където ще ги пускаш.

# 252
Ами тя жената ми каза,ама то едно ли е...и забравих,ще питам в клиниката.

# 253
Здравейте и честит 8-ми март.Има ли някои от вас със същата мутация Хомозиготен генотип D/D за АСЕ.Въпроса ми е какво ви беше лечението и кои лекар ви наблюдава?Става въпрос за София.
Мерси предварително

# 254
  • София
  Здравейте, за жалост ще посещавам и тази тема,но такъв е животът! Преди няколко дни направих втори аборт, този път спонтанен, а точно преди две години имах мисед. И двете бременности завършват около 7-8 г седмица. Ще си пускаме изследвания, попрочетох доста за видовете пакетни изследвания според периодат на аборта. Вие какво ще ми обърнете внимание да не пропускаме, задължително ще се тесване и давмата с мъжа ми,но нещо ме човърка,че двете несполучливи бременности са били с момченца. Сигурно си въобразявам,но.... Дано не ме изгледа странно лекаря ми,ако му споделя шестото си чувство! newsm78 Надявам се до открием проблемът и следващия път да се завършим с четиричленно семейство.

Общи условия

Активация на акаунт