По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 356
  • 705
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Тези двамата и един танц не могат да изтанцуват.Все ще стане нещо.
Отначало когато Хазар я помъкна помислих че ще се скарат,а той искал да избягат от проблемите.
Първо отидоха на брега да поговорят,звънна бащата на Зилян.След това седнаха да вечерят-звънна Дживан да го моли да отиде при джесур да не направел някоя беля/защото ще говори със Севги/.Ама Хазар бавачка ли е?Без него не могат.
И накрая вече като танцуваха и се гледаха тоолкова сладко някакъв пияница задърпа Севгито и стана боя.
А свекито се яде че не и били казали къде отиват.
Вили, мерси за разказа  bouquet
аз днес наобяд не успях да гледам, ще се пласирам довечера
Vali_N , на мен Джесур ми е много сладък-един такъв неподправен и позитивен, абстрахирал се родовите фивми, войни и изпълнения.
само Севги-то му е кахъра, завалията, каква сълза рони в предишната серия Rolling Eyes
Скрит текст:
защо ли не се събират двамата

# 526
Да,Джесур и Севги-сладки са но няма да е зле да седнат и да си поговорят.
Не мисля че Джесур е знаел какво представлява онзи не се сещам продуцент ли беше или какъв там не знам.Наистина беше много гнусен.
Скрит текст:
За съжаление семейството на Джесур не одобрява Севги.Май защото е певица.

# 527
Да,Джесур и Севги-сладки са но няма да е зле да седнат и да си поговорят.
Не мисля че Джесур е знаел какво представлява онзи не се сещам продуцент ли беше или какъв там не знам.Наистина беше много гнусен.
Скрит текст:
За съжаление семейството на Джесур не одобрява Севги.Май защото е певица.

Скрит текст:
Предполагам, че само Дживан ще го подкрепи.

# 528
Скрит текст:
не се сещам кой го подкрепяше и кой не но той се изнесе от тях за известно време.
.
А за Ася какво ще кажете? Според мен колкото и да е заета във фирмата не би трябвало да пренебрегва семейството си.Явно често спорят,щом като и малката им прави забележка.

# 529
Скрит текст:
не се сещам кой го подкрепяше и кой не но той се изнесе от тях за известно време.
.
А за Ася какво ще кажете? Според мен колкото и да е заета във фирмата не би трябвало да пренебрегва семейството си.Явно често спорят,щом като и малката им прави забележка.
Ася се държи доста студено и дистанцирано със съпруга си.Личи си че той я обича и това нейно поведение му тежи.
Явно и там има нещо което предстои да разберем

# 530
Скрит текст:
Ако правилно съм разбрала от турските епизоди май Ширин се оказва, че не е дъщеря на Мустафа, появява се друг мъж и като гледам той проявява доста голям интерес към малката, дано да греша, защото е жалко за Мустафа.

# 531
Ани вярно е това което си написала. Имат доста проблеми,но мисля че всичко завършва добре.

# 532
Скрит текст:
Въпреки това се надявам Мустафа и Ася да не се развеждат.

# 533
  • София/Бургас
Скрит текст:
Ако правилно съм разбрала от турските епизоди май Ширин се оказва, че не е дъщеря на Мустафа, появява се друг мъж и като гледам той проявява доста голям интерес към малката, дано да греша, защото е жалко за Мустафа.

Скрит текст:
Това е вярно. Тепърва ще има развитие при тях. Ще се развива паралелно с това, което ще става в Медиат като отидат там Зилян, Хазар и Дживан.

# 534
Направо са монаси тия турци,никакъв секс даже и след сватбата,е не е истина направо!Гледаха се като омаени и после всеки в стаята си!Хади бе

# 535
Ще мине още време докато се "срещнат"в леглото.

# 536
Скрит текст:
А Мустафа знае ли, че Ширин не е негова дъщеря или тепърва ще разбере? Направи ми впечатление, че той покани другия мъж в дома си и плачеше пред него.

# 537
Скрит текст:
А Мустафа знае ли, че Ширин не е негова дъщеря или тепърва ще разбере? Направи ми впечатление, че той покани другия мъж в дома си и плачеше пред него.
Скрит текст:
Мисля че теперва ще разбере Ася ще тръгне с ист баща на малката но ще се откаже и ще се прегърнат
Много ми хареса днешния епизод Simple Smile

# 538
  • София/Бургас
Низар се оказа много пъргав ( Joy ).
Резул, маймунката му с маймунка, този път се набърка с голямата мафия. Този човек е магнит за неприятности. С такава готина танцова стъпка се беше насочил към стаята си, но баща му му охлади набързо ентусиазмът. Много тежки неща му каза, особено това за деня за зачеването му.
Свекървището, това златце ненагледно, има доста голяма уста и все гледа да хапе. Ако продължава с тези цупни скоро или ботокс, или лифтинг ще трябва да и правим.
Хазар е най-големият брат, затова всички се обръщат към него. Като такъв той трябва да поеме както бизнеса, така и всичко в къщи, ама винаги нацелват неудобен момент като трябва да му се оплакват. Толкова явно писнаха тези глупости на Хазар, че реши да вземе жена си и да излезе. Много бяха сладки като танцуваха със Зилян. Определено има нещо, което се заражда в тях. погледите им бяха доста красноречиви. Хареса ми как тя се облегна на него.
Джесур и Севги са точно като Зилян и Хазар точно преди да му каже, че пистолетът е за нея.

Ще мине още време докато се "срещнат"в леглото.
То някак си е нормално да не скочат в леглото още като се видят. Те не се познаваха въобще. Като се прибавят и всички глупости от страна на двете семейства пак е постижение, че въобще спят заедно и любовта им разцъфва въпреки всичко.
Появява се и малкия проблем с нещата наговорени от Хазар с вечерта, като дойде в дома му. Точно на първата им целувка, тя си спомня всичко това, а при първият опит за секс - убийството на Арда.
Скрит текст:

Скрит текст:
Не съм сигурна в това - но си мисля, че Ася е използвала женитбата си с Мустафа като параван, че е бременна от друг.

# 539
Привет!

Май не съм се изразила правилно относно Бурджу или по скоро за актрисата,не ми харесва самото и излъчване много ми е изкуствена и не се справя с ролята си,лично мнение,понякога не трабва само да си красив и да си киприш горната джука в стил сега ще духам свещите,ами и талант трябва,а на нея май това май и липсва.За образа който се мъчи да изгражда,нищо не мога да кажа-безлична ми е.Приятелката и,Сема много по-добре се справя с ролята си.

Общи условия

Активация на акаунт