По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 314
  • 705
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета.  bouquet
За първи път пиша в темата. Изгледах филма и аз от любопитство и нетърпение и реших да се включа, въпреки че не мога да гарантирам че на 100% сам разбрала случващото се все пак. За мен нито Берин нито Бурджу се държат достойно и не заслухяват адмирации.

Скрит текст:
1. Когато Хазър разбра за бебето в прав текст каза на Бурджу, че не иска това дете и няма да остави Зилян защото я обича и иска да бъде с нея. Но Бурджу беше надъхана от Бррин ханъм и искаше да роди детето. А Берин си беше наумила че детето ще раздели Зилян и Хазар и правеше всичко възможно да подържа Бурджу. 2. А що се отнася за убийството на Арда от Шафнер, да така е но към края на сериала се разбира, че всъщност враждата е породена от Азизоулу, защото Хасан Бей е убил брата на Азам на времето и Ресул е бил свидетел на това. Така че и Азизоулу имат интерес от този мир дори повече от Шафнар. 3. А Хазар и Зилян остават заедно не заради мира в семействата, а заради любовта която ги свръза. Можеха да се разделят много пъти, но останаха заедно защто и двамата го искаха. 4. След смъртта на Бурджу Хазар сперед мене се отръпна от Зилян защото се чустваше виновен за смъртта на Бурджу. Тя му беше оставила писмо че си отива, защото не искала такъв живот. Преди това имаха спор в които Хазар беше доста рязък с нея и я обвиняваше, че е причина за раздялата им с Зилян. Затова се беше усамотил само с детето си, отглеждайки го сам. На мене лично ми беше много тежко за Зилян като гледах сериите. Боже толкова е трудно да живееш с май кито желаеш и да знаеш от самото начало, че той ще става баща и ще има дете от друга жена. Ужасно е и според мене не сучаино че се разболя милата. Голяма тежест премина и то доста достойно и човечно, за сметка на собственото си здраве. Стана дълго и се извинамавм ако сам досъдила на някого, защото все пак е предадено през моята призма и възприятия.
baby_neutral

Приятно гледане и се надяам че на български вече може и да си промениме вижданита защото си е друго с превод.

# 586
  • София/Бургас
roni2906, добре дошла!  Hug  

Говориш ли турски ?

Благодаря за ценната информация!   bouquet  

Скрит текст:
Това, че някой е убит от семействата го подозирах, защото Резул отиде на един гроб на обрязването на Кави, също така викаше нещо за прекъсване на рода, което си остана така неразбрано.

# 587
Скрит текст:
Хасан убива някого от Шахвар,но мисля че го прави заради сестра си-Дестан.Почти съм сигурна че и тя е намесена но не ми стана ясно дали е трябвало да се омъжи за този убития Шахвар.

# 588
ChemistryLady, Мерси.  bouquet
Много сте мили. Не за съжеление не говоря турски, но малко разбирам около 50-60%. [От както се загледах в турските сериали взех да сажелявам че не говоря турски:)]
Вили, да и аз така мисля че Дестан също има връзка с убийството на брата на Азам, но не разбрах добре причината. Има още доста неща, които чакам да се изяснят с преовда и затова следя сериала с голям интерес. На мен сериалчето ми е много итересно и чета всичко свързано с него и артистите. А Махсун ми е слабост и вече не знам за кой път гледам 4-те му филма. И толкова много артисти от сериала са нон стоп във филмите му. Пълнят ми душата просто.
Каззвам ви лек ден, а за мен е вече лека нощ.  Hug

# 589
Скрит текст:
http://www.youtube.com/watch?v=8b_bkd7qLuY
http://www.youtube.com/watch?v=8b_bkd7qLuY
Малко е лошо качеството,но този момент ми хареса-взаимност,нежност,болка...и защо на прашния таван,не разбрах...символично може би,там където са спомените на Хазар и Зилян да остане като един красив миг,като спомен за нещо  хубаво

http://www.youtube.com/watch?v=tE90kCX6zYM&feature=related

# 590
Slawena-много точно си го описала нежност и болка.Няколко пъти съм гледала тази част и много ми харесва.
Скрит текст:
Хазар си мислеше че ще и свири на пиано,поне тя така го помоли,но намеренията и са били други.За съжаление на другата сутрин тя си тръгва.

# 591
А някъде има ли го този момент с по-добро качество?

# 592
Аз гледам предимно в youitube и Ddizi.com,там като чели качеството е по-добро.

# 593
Аз разбирам но донякаде тежко е да загубиш син , но Зилян не е виновна тя е жертва като Арда само че жива жертва коята страда .. Никой няма право да се държи така с нея Как всички я приеха дори и Хазар хем е загубил брат си . Относно Ресул Зилян обича брат си но знае и какъв е и затова и страда толково много

Много добре си го казала. Зилян откакто е дошла в дома рядко е имало спокойствие за нея :
1 ден - пристига вечерта и бъдещият и мъж и сервира много "мили думи" за добре дошла
2 ден - сватба в черно
3 ден - виновна без вина - дъщерята на Низар избягва и автоматично Резул е виновен, Зилян почти не беше бита от Низар и понесе много злобни реплики от Низар, Берин. Единствено я защити Дживан.
4 ден - Бурджу дойде да види конкуренцията и да и покаже "колко е нещастна"
5 ден - падането на Дживан и разказа за Арда пред двамата + утешаването на Хазар вечерта
6 ден - мили думи от свекъра, заради супата и още "по-мили" думи от Хазар как той бил женен на хартия и пръстен не слагал
7 ден - историята с пистолета и пристигането на родителите и
За една седмица това момиче понесе толкова много - толкова злоба се изля върху нея, а получи страшно малко мили (наистина мили) думи. Чудно ми е къде са фасоните и ? Например аз това не бих го търпяла цяла седмица, още след като Низар и наговори тези неща пеша щях да тръгна и да стигна до Медиат ( Stop ). Нищо нямаше да ме задържи в къщата (даже и хубавите очи и сексапила на Хазар  Heart Eyes ).

Май не само аз при обсъждането изхождам от собствените си възгледи. Всички го правят. Пак добре се отнесоха със Зилян. Майка й като дойде каза, че се е притеснявала, че ще бъде още по-лошо. Какви очаквания може да има Зилян при уговорен брак с мъж, който почти може да й бъде баща? Нормално е един мъж на тази възраст да е имал други връзки, да се сблъска с тях. Тук нямаме първо любов, след това брак. Самата Зилян каза в последната серия, че той не може да я приеме заради миналото си. Според мен тук имаше пред вид и Бурджу. Това, че в последствие се влюбиха, е само бонус. И кой пишеше тук по-рано, че било допустимо, макар и неофициално, мъжът да има и втора жена? Ако Бурджу беше приела този вариант, както сам Хазар й предложи, Зилян по-малко ли щеше да страда? Не, даже повече. Така че като е тръгнала по този път, не й остава друго освен да търпи или да се разведе. Вижте сестра й какво направи, рева, тръшка се, прави опит за самоубийство и си постигна нейното. Бенну също.

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 15:51 от Vali_N

# 594
И аз не мога да ги разбера турците, ама хич даже.Аз ако бях на мястото на Берин щях да съм се съдрала от рев,да съм натъпкана с успокоителни и да не знам на кой свят се намирам, ако съм погребала сина си преди една седмица.Въобще няма да мога да се изтипосам на диванчето и да злобея.Колкото до Зилян,по нататък гледах ,че пердашеше едни шамари на Хазар,така че и тя явно е сербез момиче,може да мълчи,но когато трябва е твърда като скала.

# 595
За да си на мястото на Зилян трябва да си с много силен характер.Нежелана отива в дом ,в който едва ли не я смятат за враг,но нейното възпитание не и позволява да каже не или да прояви неуважение към по-възрастните или съпруга си.На изпроводяк майка и  и каза да не скланя пред никого глава,затова стиска зъби и мълчи,а и как да се държи newsm78.Тя е съпруга на Хазар и само тов Peaceа,един залог за мир между двете фамилии.Но с отиването им в Медиат и последвалите събития Хазар ще види една друга Зилян.Живота има много лица ,и не винаги показваме всичко.Има си място и време...А и Хазар ,освен че се прояви като отговорен син и донякъде съпруг като скъса с Бурджу,не е засвиделствал нищо към Зилян,освен уважението колкото има и към дивана на който седят по цялден.Лелята и свекъра + Дживан са хората които засвидетелстват отношение към младата жена.Берин,еми не всеки реди сълзи когато му е мъчно,мъката си я носи в себе си и не показва пред другите,а и това все пак е филм реалността е друга....

# 596
  • София/Бургас
Vali_N, ти май твърдо мнение за нещата нямаш. Захвана се да говориш за това как Бурджу е жерва, след това подхвана Берин, сега Зилян ти е намушка. Имам чувство, че не гледаме един и същ сериал. От думите ти излиза, че ние гледаме един сериал, а ти друг.
Пак добре се отнесоха със Зилян. Майка й като дойде каза, че се е притеснявала, че ще бъде още по-лошо. - Е много мило няма що  #Crazy С кеф да продължаваш да живееш там.  Stop
Какви очаквания може да има Зилян при уговорен брак с мъж, който почти може да й бъде баща? Нормално е един мъж на тази възраст да е имал други връзки, да се сблъска с тях. Тук нямаме първо любов, след това брак. - Там 2/3 от браковете са уговорени, така че Зилян е имала бегла представа какво трябва да прави. Има си определени очаквания към жената (все пак тя идва от място, където традициите се спазват много по стриктно отколкото в либерален Инстанбул). Хазар има връзка и я прекъсна. (той даже едно обичам те не може да каже на Бурджу). За възрастта - ти изкара Хазар на 50 години. По време на снимките Махсун е на 36, а Берен на 22 (виж на нея си и личат, ама на него не чак толкова).
Самата Зилян каза в последната серия, че той не може да я приеме заради миналото си. Според мен тук имаше пред вид и Бурджу. Това, че в последствие се влюбиха, е само бонус. - Хазар и я приел, но не иска да си го признае. Той е запленен от нея. Отиването в Медиат само ще му отвори още повече очите и най-важното ще ги откъсне от драмите в къщата им. За разкош ще има малко Ресул, ама в нормалните граници даже.
И кой пишеше тук по-рано, че било допустимо, макар и неофициално, мъжът да има и втора жена? Ако Бурджу беше приела този вариант, както сам Хазар й предложи, Зилян по-малко ли щеше да страда? Не, даже повече. Така че като е тръгнала по този път, не й остава друго освен да търпи или да се разведе. - За турците не е проблем да имат по няколко женим стига да могат да си ги позволят, но законната съпруга се ползва с всички привилегии. Според мен, ако Бурджу се беше съгласила, той щеше да я държи в сянка и да не я натрапва на Зилян и семейството си. Мисля, че темата с развода е недопустима, особено след като се разбра, че за кръвната вражда са виновни Азизолу. Сега ми стана ясно, защо Хасан така настояваше да се ожени Хазар.
Вижте сестра й какво направи, рева, тръшка се, прави опит за самоубийство и си постигна нейното. Бенну също. -
Скрит текст:
Бъркаш Бену е тази, която прави опит за самоубийство. Тя рева и се тръшка. Постигна своето единствено с това, че можа да избяга и то точно в деня на уредения и брак с шофьора на Низар. Дилян и Дживан си имат любовна история, без тръшканици и тем подобни (съответно със всички терзания на една такава).

Няколко пъти те попитах къде Зилян проявява фасони ?

# 597
  • на тавана в кошницата
Сега изгледах финала, но защо ми се стори ББ, Хазар се дърпа не Зилян да се съберат или съм в грешка нещо

# 598
  • София/Бургас
Сега изгледах финала, но защо ми се стори ББ, Хазар се дърпа не Зилян да се съберат или съм в грешка нещо

Не си в грешка.

# 599
И аз не знам къде прави фасони Зилян.Днес гледах,че когато Бурджу тръгна да ражда,тя си занесе талисмана на Хазар в болницата,през цялото време стоя до него там и дума напреки не каза.Направо не знам откъде я извади тази сила и коя от нас би постъпила така.

Общи условия

Активация на акаунт