По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 252
  • 705
  •   1
Отговори
# 645
В дадени моменти Низар дава някакви признаци че има нещо човешко у него.
Но Ресул...нямам думи за него.По три пъти на ден да го спукваш от бой все ще му е малко.
Няма такава гадина просто,а и гласът му е отвратителен.
Явно актьора е доста добър за да успее да ме ядоса само като се сетя за името му.

Мое мнение Wink Ако трябва да дам "Оскар" за актьорско майсторство във филма...без да се замислям ,за Ресул е Grinning И точно гласът му, си е на място. Peace
Знам, че ще разочаровам мнозина, но в този сериал героят на Махсун, не се озвучава от него в оригиналните епизоди. Истинският му глас, може да се чуе във филмите и песните му. Попаднах на това инфо в дизито. А аз се чудих, защо пее в индийски стил, сега знам, че е заради високия глас. Но предполагам всички знаете, че озвучаването с чужд глас, е масова практика в турските сериали. Wink

# 646
От написаното до тук за серията -сигурно е била много интересна ,може ли някой да по преразкаже на кратко ,че и довечера ще я пропусна и ще почакам да я качат някъде (ще съм ви благодарна  Heart Eyes)
Ами общо взето малоумника Ресул като разбра ,че Дилян е излязла без височайшото му разрешение отиде претърашува и стаята и откри снимката на Арда.Дилян беше излязла да вземе писмото от Юсуф за Бану.Когато се прибра любимия и брат пред очите и разкъса снимката на Арда

Дживан го заведоха на Лекар и прогнозите на лекаря за сега не са много хубави. Всички обаче са настроени оптимистично с изключение на майката която само мрънка и се оплаква. Даже Дживан за пръв път слезе да вечеря заедно със семейството си и за да бъде вече винаги с тях по предложение на Зилян се съгласи да се премести в стая на първия етаж

Чичото реши да напусне работа във фирмата и съобщи решението си на Хазар
Бурджу отиде уж да прави аборт но не беше много сигурна  дали точно това иска

Хазар видя една вечер Зилян да седи на двора  и да пише писмо до сестра си и за секунда отиде при нея.даже я помоли да поостане за да му прави компания. Тя хич не се противи.Запчват да се харесват май но още на са го осъзнали

общо взето това беше .Може и да съм пропуснала нещо

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 14:09 от djoleva

# 647
djoleva   newsm51 Благодаря!

# 648
В дадени моменти Низар дава някакви признаци че има нещо човешко у него.
Но Ресул...нямам думи за него.По три пъти на ден да го спукваш от бой все ще му е малко.
Няма такава гадина просто,а и гласът му е отвратителен.
Явно актьора е доста добър за да успее да ме ядоса само като се сетя за името му.

Мое мнение Wink Ако трябва да дам "Оскар" за актьорско майсторство във филма...без да се замислям ,за Ресул е Grinning И точно гласът му, си е на място. Peace
Знам, че ще разочаровам мнозина, но в този сериал героят на Махсун, не се озвучава от него в оригиналните епизоди. Истинският му глас, може да се чуе във филмите и песните му. Попаднах на това инфо в дизито. А аз се чудих, защо пее в индийски стил, сега знам, че е заради високия глас. Но предполагам всички знаете, че озвучаването с чужд глас, е масова практика в турските сериали. Wink
Да,актьора се справя много добре.Под "отвратителен"глас имам в предвид това че допълва образа./май не успях да обясня дано ме разбереш lol:/
За Махсун по назад бях писала че първо ме спечели с песните си.Страшно много харесвам гласа му.

# 649
Берин мрънка за всичко,ядосва ме като само седи на този диван и се тюхка че видите ли синът и излязъл със жена си а не и казал къде отива.
И какво беше това-тя няма ли да слиза? Алоо,тя си има име и ти е снаха.
И мен ме дразни с цялото си поведение  . smile3511 smile3511
С тази си реплика  " тя нямя ли да слиза " показа колко е елементарна и проста . Само като я видя какви муцуни прави ми става лошо . newsm61 newsm61

# 650
Берин мрънка за всичко,ядосва ме като само седи на този диван и се тюхка че видите ли синът и излязъл със жена си а не и казал къде отива.
С тази си реплика  " тя нямя ли да слиза " показа колко е елементарна и проста . Само като я видя какви муцуни прави ми става лошо . newsm61 newsm61
И мен много ме дразни, наскоро е погребала сина си, пък не я видях нито веднъж без костюм, грим и прическа.Коя майка ще се сети за такива неща, ако е заровила детето си, коя майка ще и дойде на акъл да се заяжда в такъв момент.

# 651
Поздрав за всички който харесват Махсун песента се казва "Какъв странен живот"http://www.youtube.com/watch?v=pOoSXUtrsnQ

# 652
И мен много ме дразни, наскоро е погребала сина си, пък не я видях нито веднъж без костюм, грим и прическа.Коя майка ще се сети за такива неща, ако е заровила детето си, коя майка ще и дойде на акъл да се заяжда в такъв момент.
Тя дори спи с грим .  Май повече е заета с това да твори интриги и да създава напрежение в цялото семейство . Кой знае какви проблеми ще сътвори още ???????   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 653
# 654
Вчера попаднах на  някакво жълто предаване по тур тв и май сина на МК е катастрофирал с джипа на тати.От джипа нищо не става,но момчето бе сравнително добре-контактен

# 655
Вчера попаднах на  някакво жълто предаване по тур тв и май сина на МК е катастрофирал с джипа на тати.От джипа нищо не става,но момчето бе сравнително добре-контактен
Rolling Eyesдобре,че е добре,а пък тати ще му купи нов джип

# 656
# 657
# 658
ей тоя Ресул верно е голямо диване, на подписването на Дилян какви пак ги сътвори #2gunfire
Галя2007 на 43 стр.съм качила клипа със Сарухан

# 659
  • София/Бургас
Най-сетна намерих време да изгледам днешната сериа.

Ресул - чак сега разбрах какъв му е проблемът и защо се държи така. Опитва се да бъде глава на семейството като най-големият брат, ама само избива комплекси от детството си и се забърква в големи каши. Това, което прави на Дилян е голяма глупост. Да, вярно е, че има вина за случката, ама чак толкова колкото я изписва не.
Дилян (а.к.а. Дечко) - Тя е такова голямо детенце, че ако продължава така ще я хванат с писмото. Тъй ли не можа да измисли свестен повод да излезе (например, че Зилян иска нещо по специално или нещо подобно). В нейните действия мисъл няма, ама никаква.
Свекървището - такава не пожелавам на никой! Една мила дума не може да каже и това обръщение към Зилян - тя и тъй ли не може да почака малко за вечеря даже.
Дживан - за мен той не е готов за такива промени каквито бързат да го накарат да направи. Има нещо уплашено в погледа му. Съветът на доктора за психолога беше много добър.
Низар - най-сетне показаха някаква загриженост към семейството му. Тази негова страна е интересно разнообразие, пред нестихващата му жажда за мъст.
Ася - не мога да я разбера. Имаш проблеми с мъжа си (разбираемо е, случва се), ама въобще да не се интересуваш от детето си. Да поставяш работата на първо място дори пред детето си, ми е малко странно. Бих го разбрала, ако ти издържаш семейството си и ако не работиш няма как да свързвате двата края, ама да си богата и да не можеш да намериш дори 5 минути за детето си е някак си недопустимо.
Хазар и Зилян - започват да се търсят един друг все повече и да си разменят интересни погледи. Връзката, която създават почва малко по малко да укрепва.

ей тоя Ресул верно е голямо диване, на подписването на Дилян какви пак ги сътвори #2gunfire
Галя2007 на 43 стр.съм качила клипа със Сарухан
Диването му с диване до последният епизод ги твори едни такива постоянно. Няма мира от него.
Петя, моля те оправи си клиповете не мога да ги видя дава ми постоянно някаква грешка.  

Общи условия

Активация на акаунт