Математически турнири - 16

• 118 222
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте момичета. За първи път пиша в тази тема. Детето ми е второкласник и е класиран за националния кръг на " Европейско кенгуру" . Разгледах линковете с темите от предишни години и не видях задачи за втори клас. Тази година за първи път ли ще се явяват второкласници и как ще са комбинирани /с кой клас/? Благодаря предварително   bouquet
А резултатите от Шумен като че ли изчезнаха от сайта  newsm78

# 76
  • Варна
Здравейте момичета. За първи път пиша в тази тема. Детето ми е второкласник и е класиран за националния кръг на " Европейско кенгуру" . Разгледах линковете с темите от предишни години и не видях задачи за втори клас. Тази година за първи път ли ще се явяват второкласници и как ще са комбинирани /с кой клас/? Благодаря предварително   bouquet
четвъртокласниците, третокласниците и второкласниците решават едни и същи задачи

# 77
  • Варна
четвъртокласниците, третокласниците и второкласниците решават едни и същи задачи

Е, това ми прозвуча някак зловещо  Mr. Green Благодаря ти много  Hug Трети еди дойди, ама четвърти клас никак не са ни в категорията.Мисля да пропуснем в такъв случай явяването  Confused

# 78
Моля, ако някой има снимки от награждаването за 5-ти клас да пусне някоя на ЛС.

Първо място индивидуално.

Честито! Здравата да го отпразнувате тази вечер! Simple Smile

Аз съм доволна от нашите участници. Разбира се, имали са сили и възможности за много повече, но определено за мен са се представили достойно. Не са от математически гимназии, но пък обожават математиката и много им се радвам колко всеотдайно се борят.

Много са хубави тези инициативи и математическите състезания! Все повече осъзнавам как всичко си е премислено като изначална идея и здравата увлича децата.

И да - още нещо да споделя.
Много се радвам на нашия отбор на 5-класниците, които са заели 6 място сред 42 отбора петокласници. След 5 клас всяко местенце в 10-ката при тази мощна конкуренция на СМГ, МГ-Варна, си е направо за гордост. А са пребори още 3 отбора на СМГ и силните отбори на много математечески гимназии от страната.  
Всъщност май най-увлекателната част на това състезание е именно отборното участие.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 20:55 от Danybon

# 79
само да попитам майката на на която детето е с 166.5 тя да не се казва Мартина Цанева

# 80
Здравейте, ние също бяхме на Шуменското и с гордост Ви съобщавам, че на индивидуалното синът ми този път е решил всички задачи и не е оплескал нито една. Въпреки, че наистина задачите тази година бяха доста лесни, както се вижда и от класирането - 5 деца с максимален резултат. Жалко, че тази година отборно завършиха на 2-ро място. Не са успели да решат цялата 4-та задача. Поздравявам всички участници в Шуменското и мн.успехи в следващите м.състезания.

# 81
Здравейте, има ли някой задачите от Прегледа на математическите знания-Варна за 1., 2. и 4. клас. Моля Ви качете ги.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 21:39 от george.gig

# 82
Резултатите от Шумен при мен излизат само от 2011 година,дали не са изчезнали   newsm78

# 83
http://87.126.223.84/smb/AKP.html   Simple Smile и на мен ми излизаха така - т,е. не ми излизаха днес.  

То ние задачите ги очаквахме с нетърпение, но днес повече не ще и да чуе за математика- ще отлежат до някога...

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 22:08 от Лолита`

# 84
  • Sofia
http://87.126.223.84/smb/AKP/klasirane/2012/PR_ind.pdf
 Пробвай сега  Peace.  При мен няма проблем  Laughing.

# 85
Благодаря ти Ali_sun Grinning стана , а за отборното класиране можеш ли да ми пратиш линк?

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 22:14 от mell

# 86
Благодаря ти Ali_sun Grinning стана , а за отборното класиране можеш ли да ми пратиш линк?

http://87.126.223.84/smb/AKP/klasirane/2012/PR_otb.pdf

# 87
Danybon благодаря

# 88
  • Варна
А как става оценяването на задачите на Прегледа на математическите знания? И може ли някъде да се види класирането от минали години?

# 89
  • София

Е, това ми прозвуча някак зловещо  Mr. Green Благодаря ти много  Hug Трети еди дойди, ама четвърти клас никак не са ни в категорията.Мисля да пропуснем в такъв случай явяването  Confused

Досега наистина беше така, както казва палечко, но е напълно възможно тази година първи и втори клас да са с различни задачи и отделно класиране. Дори да не се смени концепцията обаче, не виждам защо трябва да спираш сина си от състезанието. Нека трупа опит момчето...и самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт