Математически турнири - 16

• 118 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета. За първи път пиша в тази тема. Детето ми е второкласник и е класиран за националния кръг на " Европейско кенгуру" . Разгледах линковете с темите от предишни години и не видях задачи за втори клас. Тази година за първи път ли ще се явяват второкласници и как ще са комбинирани /с кой клас/? Благодаря предварително   bouquet
А резултатите от Шумен като че ли изчезнаха от сайта  newsm78

Здравейте,
Мисля че не трябва да спирате детето от националния кръг на " Европейско кенгуру". Миналата година Веско беше втори клас и ходи на нац.кръг и въпреки, че се състезава с 3-ти и 4-ти класове направи доста добро класиране. Важно е да се четат условията много добре и мисля, че и 2-ро класниците имат доста добър шанс да са напред в класирането. Успех!!!!

# 91
  • Варна
ПМЗ 4 клас  задачи 2012 http://dox.bg/files/dw?a=960e6fa7cd

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 15:12 от Diana_gr

# 92
  • Варна
Ох, Диана, помислих, че това са резултатите от ПМЗ–то....изтръпнах за миг. Всъщност кога казаха да очакваме класирането?

# 93
  • Варна
Миналата година резулататите от ПМЗ ги изнесоха заедно с общото класиране от състезанията (двете най-добри представяния умножени по съответния коеф.) някъде седмицата след 24 Май и имахме една седмица срок да се запишем, а първата родителска среща с родителите беше на 02.06.

Спомних си - състезанието беше на 15.5  , а резулататите на 26-27.5. бяха изнесени .

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 15:59 от didora

# 94

Мерси за задачите, може ли само да кажете колко е времето за решаване и как се изчисляват точките за различните задачи?

Може ли някой да ми прати задачите от Шумен-4кл., защото продължавам да не мога да отварям качения линк.

# 95
Миналата година резулататите от ПМЗ ги изнесоха заедно с общото класиране от състезанията (двете най-добри представяния умножени по съответния коеф.) някъде седмицата след 24 Май и имахме една седмица срок да се запишем, а първата родителска среща с родителите беше на 02.06.

Резултатите от ПМЗ  за 4 клас излизат след около 2 седмици. Поне 2010 год. беше така, но и за други години не е било по-различно.

# 96

HugСпоред bg-mamma на 27 май - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580792.240, но състезанието е било на 8май. Това означава, че след около 20дни........ Shocked

# 97

Мерси за задачите, може ли само да кажете колко е времето за решаване и как се изчисляват точките за различните задачи?

Може ли някой да ми прати задачите от Шумен-4кл., защото продължавам да не мога да отварям качения линк.

Praynig

# 98
Направи "рефреш" на страницата (F5) и ще започне да се отваря. При мен така стана.

# 99
 Laughing

Praynig
http://dox.bg/files/dw?a=1f2407b1d6 Шумен-всички класове. Грешката е оправена

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 17:26 от Лолита`

# 100

мерси Лолита

мерси muro04

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 17:30 от mameva

# 101
  • Sofia
запис Sunglasses

# 102
  • Варна
А как става оценяването на задачите на Прегледа на математическите знания? И може ли някъде да се види класирането от минали години?

Да си повторя молбата - къде го има регламента за състезанието?

# 103
А как става оценяването на задачите на Прегледа на математическите знания? И може ли някъде да се види класирането от минали години?

Да си повторя молбата - къде го има регламента за състезанието?
Мисля, че никъде го няма. Тази година за 5 клас имаше 4 задачи (за по-малките класове май са повече задачите). С подробно описване като на олимпиада. Май не се обявява предварително за коя задача колко точки се получават. След това в класирането се вижда (мин. 2 седмици). 5 клас имаха 3 часа. От 1 до 3 клас - 90 минути. Това е, което знам. Опитах се да намеря дали не съм сваляла класирания от минали години от сайта на МГ, но засега не успях.

# 104
  • Варна
svet65, благодаря  Hug
Интересува ме как се оценяват задачите за най-малките и си мислех, че както на КМС и ВМС предварително се знае...Малко кофти е така - да се чака да излезе класирането  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт