Математически турнири - 16

• 118 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Във връзка с проведения днес ПМЗ,не разбрах много добре думите на директора,че резултатът от него е с най-голяма тежест за приема след 4 клас-някой знае ли точната схема за образуване на бала за класиране след 4 клас?

# 61
Във връзка с проведения днес ПМЗ,не разбрах много добре думите на директора,че резултатът от него е с най-голяма тежест за приема след 4 клас-някой знае ли точната схема за образуване на бала за класиране след 4 клас?
Взема се сбора от двата най-добри резултата от следните състезания: (като точките се умножават по дадениа коефициент)0,750 за Областен кръг на Математическото състезание "Европейско Кенгуру",
0,315 за Областен кръг на олимпиадата по информатика,
4,500 за Областен кръг на олимпиадата по математика,
1,120 за "Великденско математическо състезание",
1,000 за "Преглед на знанията по информатика",
1,000 за "Преглед на знанията по математика".
По този начин най-много точки може да донесе ПМЗ: 100.1=100 Wink

# 62
Ако правилно разбирам,се сумират двата най-добри резултата,умножени по съответния коефициент,на детето , а не всички резултати от посочените състезания?Някаква представа минали години с какъв най-нисък коефициент се е влизало в МГ-Варна?

# 63
Ако правилно разбирам,се сумират двата най-добри резултата,умножени по съответния коефициент,на детето , а не всички резултати от посочените състезания?Някаква представа минали години с какъв най-нисък коефициент се е влизало в МГ-Варна?
Да, правилно сте разбрали. Преди 3-4 години минималният сбор беше 151,55.

# 64
1. Да
2. 2010 г. от 178 до 142 т. ; 2011 г. от 184 до 150 т.

# 65
Много благодаря за отговорите на въпроса ми-дъщеря ми засега е с 166,5 точки и се надявам шанса ни за прием да е голям,защото на днешният ПМЗ е оставила две подусловия и едва ли ще й донесе повече точки от досегашните Още веднъж благодаря за отговорите!!

# 66
Здравейте, малко ще сменя темата: може ли някой да ми каже от къде да намеря отговорите на кенгуруто от 2008 година (национален кръг) за 3-4 клас? На страницата на  math-bg.com  липсват. Ако може линк или ЛС, Мерси предварително

# 67
Здравейте, малко ще сменя темата: може ли някой да ми каже от къде да намеря отговорите на кенгуруто от 2008 година (национален кръг) за 3-4 клас? На страницата на  math-bg.com  липсват. Ако може линк или ЛС, Мерси предварително
Ще помоля и аз за  отговори от 2010 и 2008 година Национален кръг някой ако ги има да прати...

# 68
Ще помоля и аз за  отговори от 2010 и 2008 година Национален кръг някой ако ги има да прати...
За 2010 ги има на страницата на МОМН.
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … n_kenguru_key.pdf

# 69
За 2010 ги има на страницата на МОМН.
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … n_kenguru_key.pdf
Благодаря! Сега се сещам, че отговорите, а дори и решенията от 2008 може да се намерят в онези сини книжки, които се издават, но аз имам само за 2007 година.

# 70
  • Варна
и аз се включвам с молба за 2008
за 2010 - Дидева благодаря   bouquet

# 71
Мерси за 2010- имах отговорите, но не и решенията, които са много полезни. Ако някой успее да ни пусне и отговорите за 2008 ще мога да проверя на детето какво е решило:) Дано някой пази синята книжка. Благодаря!

# 72
На страницата на МОМН би трябвало да има задачите и решенията от националния кръг на ЕК за 2009, 2010 и 2011. Ако ми попадне нещо за предходни години, ще го споделя, но мисля че най-старите задачи, които съм срещала в нета са от 2007(за 2007 и 2008 без отговори)-

# 73
някой знае ли кога ще качат резултатите от състезанието в шумен. Ние си знаем точките, но искам да се ориентирам как сме в класацията

# 74
някой знае ли кога ще качат резултатите от състезанието в шумен. Ние си знаем точките, но искам да се ориентирам как сме в класацията
Отдавна са качени.
http://87.126.223.84/smb/AKP.html

Общи условия

Активация на акаунт