Математически турнири - 16

• 117 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте, аз имам едно питане. Изкам да запиша дъщеря си за СМТ на 17.11.2012г. за 3-ти клас. Нейното училище няма да е домаким на състезанието, защото няма желаещи деца. Бихте ли ми казали къде мога да я запиша? До кога е крайния срок за записване? Предварително благодаря

# 676
Привет, някъде да видя отговори на XII-ти СМТ - 2010 г?

# 677
  • София
Здравейте, аз имам едно питане. Изкам да запиша дъщеря си за СМТ на 17.11.2012г. за 3-ти клас. Нейното училище няма да е домаким на състезанието, защото няма желаещи деца. Бихте ли ми казали къде мога да я запиша? До кога е крайния срок за записване? Предварително благодаря
Провери в НПМГ дали са останали места.

# 678
Ето ви още един линк към календарния план с източник Институтът по математика и информатика.

http://www.math.bas.bg/infos/files/2012-10-10-KalendarenPlan_2013_4.pdf

# 679
  • София

Благодаря, аз ходих до НПМГ и записах дъщеря си за XXI Математически турнир "Черноризец Храбър", който ще се проведе на 01.11.2012г. А бих искала да отиде и на XIV Софийски математически турнир на 17.11.2012г. В сайта на НПМГ нищо не пише за записване за втория турнир.

# 680
Здравейте,трябват ми задачи от Черноризец Храбър за 6 клас от 2002 до 2005 гд включително.Предварително ви благодаря,дано някой ми помогне.

# 681

Благодаря, аз ходих до НПМГ и записах дъщеря си за XXI Математически турнир "Черноризец Храбър", който ще се проведе на 01.11.2012г. А бих искала да отиде и на XIV Софийски математически турнир на 17.11.2012г. В сайта на НПМГ нищо не пише за записване за втория турнир.
Провери и в СМГ. Синът ми преди малко се обади на г-жа Цветкова, за да я пита дали може да запише сестра си на СМТ там - отговорът беше положителен. Така че... утре пращам по него 7 лв. за таксата.

# 682
Със сигурност в СМГ записват още за СМТ. Ако не Ви е удобно там, предполагам, че от РИО - София -град могат да Ви кажат и други училища.

# 683
  • София

Специално СМТ се провежда на много места. Най-добре питай в РИО кое е училището във вашия район, в което ще ви бъде най-удобно. Аз така миналата година записах сина ми в 107-мо, което не ни е много удобно, а после се оказа, че се провежда и в у-щето точно срещу нашето /в случая 104-то, ако това има значение/ и част от класа му ходи там.
За СМГ и в събота няма да е късно. На нашите чак миналата събота им датата.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 16:20 от *Ирина*

# 684
  • София
Благодаря, в СМГ записват за XIV СМТ всеки ден от 9ч. до 15ч. в стая 1.

# 685
Aз да не би да съм пропуснала нещо  newsm78  Мислех, че за СМТ е рано още. В събота (20.10.) записвали ли са на курсовете в СМГ, че ние ги пропуснахме? Да не вземем да се чудим в последния момент къде да се запишем  Rolling Eyes

# 686
  • София
Aз да не би да съм пропуснала нещо  newsm78  Мислех, че за СМТ е рано още. В събота (20.10.) записвали ли са на курсовете в СМГ, че ние ги пропуснахме? Да не вземем да се чудим в последния момент къде да се запишем  Rolling Eyes
При нас не са записвали. Но са обявили датата и промяната в часа на курса.

# 687
И аз не разбрах да са записвали... newsm78

# 688
  • София
И аз не разбрах да са записвали... newsm78
Всъщност дори не са казали таксата, като се замисля. Нито са казали, че ще записват тази седмица Явно е рано все пак.

# 689
Таксата е 7 лева и нашата госпожа на курса ни записа миналата седмица, така че не е толкова рано.

Общи условия

Активация на акаунт