Четвърти клас- матурите пред нас, безсилни са в тоз час!

• 55 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ориентирах се за точките, видях в сайта на МОН.
Моята щерка пише толкова грозно, че не може да си разчете резултатите Simple Smile
По ЧО има 5 грешки  #Cussing out

# 241
И какво общо имат правилата за движение ???????
Пълно недоумение .Все още всички разсъждаваме върху "попово прасе" -
оказа се,че под това наименование е и насекомо , приличащо на огромна хлебарка !
Като се дават такива понятия , поне да си направят труда да прочетат нещо
допълнително и да го пояснят.И какво от това, след като можеш да станеш
министър на културата и да пишеш "Збогом". То и в парламента внесоха предложение
с 30 правописни грешки !

# 242
  • Варна

Но и предметните ,и писмените са материални.
Aбе то и аз съм на това мнение, ама.. Laughing

# 243
  • Варна
 Децата в класа на моето гардже, включая и то, масово са писали че славяните са мореплаватели. Обяснението е, че миналата година в библиотеката им е пускан филм, в който славяните дори извозвали добитъка си на салове по време на някаква кървава битка с византийци Joy

# 244
  • София
... Ами покрай тези деца ние изтрещяхме, а на тях Ич не им пука. ...
Десет минути преди началото на днешния тест ми се обажда по телефона.
 - Мамооо, да не забравиш за 1 юни да ми поръчаш онова Лего, за което ти говорих снощи.
 ooooh!   Joy

# 245
  • Варна
Благодаря за отговорите на въпроса ми за подаръка. Ние родителите не се организирахме...не сме се виждали скоро и нямаме контакт. Но децата сами са решили, че ще събират пари и го правят. Искат да купят колие, знаели точно какво харесва класната,, били я гледали 4 години всеки ден и я познавали.Simple Smile
На днешния тест Сиси би трябвало да няма грешки, четохме го сега. Единствено Боянската църква я е затруднила, сетила се, че в София има квартал Бояна и по тази логика отговорила. Не е ходила в Асеновград и не била чувала за крепостта.
На 1ви юни ще им раздават свидетелствата и ... ваканция. Simple Smile

п.п. за 20ти въпрос съм го говорила 100 пъти аз, едната улица по която се прибира няма тротоари и е еднопосочна, прибирайки се се движи по посока на движението. Ужасно неудобно и опасно е да се движи по този начин.

За договора и носията/защото снимката е абсурд да е верен отговор/ първо каза - учили сме го. После уточни, че договора също е материален по принцип, но и книгите са такива а всеки знае, че те са нашето писмено наследство и източник на знания.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 20:09 от Flash*

# 246
Ах как ме е яд! Едната квесторка казала на дъщеря ми, че верния отговор не е заграденият, а друг. Подсказала е грешно. Чудя се нарочно или....  Close

При моята дъщеря се е случило същото, та после рева като магаре. На ЧП има две грешки, а на ЧО  една грешка и то на най - елементарния въпрос. Мисля, че беше нещо от сорта коя е най - старата цивилизация, която е оставила много следи по нашите земи.

# 247
Децата в класа на моето гардже, включая и то, масово са писали че славяните са мореплаватели. Обяснението е, че миналата година в библиотеката им е пускан филм, в който славяните дори извозвали добитъка си на салове по време на някаква кървава битка с византийци Joy
Да и при нас така, а на учудването ми толкоз ли не помни какво пише в учебника, моят син ми го разлисти, и ми показа рисунка, на която били славяните, които  се возят на лодки! #Crazy Laughing

Сега прочетох по назад, че не сме единствените мореплаватели!

# 248
Давайте по-спокойно. Все пак сме още четвърти клас  Mr. Green
Вкъщи се гледат филми и вече сме излезли ваканция - класната казала утре да носят да се черпят. От четвъртък започва изнасяне на училището - излизат в ремонт Rolling Eyes То, че приключиха, приключиха, ама има още две седмици. Празникът за завършването пропада, защото нямаме училище...  Joy Ще ходят в гимназията при големите за тези оставащи дни. newsm78
Ваканция ура! Иначе днес говорих с класната на обяд - имаме три по 20, на днешния не беше виждала резултатите.

# 249
  • Варна
Ogan, да! И аз бях "образована" из учебника.

# 250
мда, и моят син е сбъркал за славяните и за договора, само че той ги е направил строители ooooh!
в сайта на нашето училище са качени резултатите за 18т- има шестица

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 21:40 от mam_ma

# 251
  • София
Росен е сбъркал19 и 20ти.Първото не са го учили със сигурност,така че бива,но за второто съм му обяснявала точно това ,много добре си го спомням,но здраве да е Simple Smile
Казах му,че и 5ца да има,много важно и като,че ли му олекна Mr. Green Ще каже човек,че  убиваме за оценки вкъщи  #2gunfire  Wink

# 252
  • София
Честно казано бях с по-високи очаквания към външното оценяване в четвърти клас. Първо - предполагах, че тестовете ще включват по-трудни въпроси, които да дадат по-обективна оценка за знанията на децата, второ - като гледам изнесения рейтинг, все по-измислена и нагласена ми се вижда цялата работа /да не говорим, както писах и в темата за ПГ, че е абсолютно некоректно да бъде изнесен какъвто и да е рейтинг преди да се въведат данните за всички училища/. Въпросите, че бяха лесни - бяха, но все пак от близо 100 деца в едно училище средните резултати по различните предмети да са от 18 и кусур до почти 20...е хайде моля...що за резултати са това и що за рейтинг - за добро подсказване на квесторите?

# 253
  • София
Elfi, с по-голямата част от поста ти съм съгласна, но не и с твърдението, че не е възможен толкова висок среден успех. Училището на сина ми е едно от първите в класацията към момента и на нито един от изпитите не е подсказвано в стаята.

# 254
И моето момче с 20т. Била лесна. И при тях не давали да изнасят листчетата с записани отговори.

А досещате ли се защо?

Общи условия

Активация на акаунт