Четвърти клас- матурите пред нас, безсилни са в тоз час!

• 55 322
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • ГОре на черешата...
Честит празник на всички деца - нека са щастливи, обичани и обгрижвани във всички 364 останали дни от годината Hug!

Прекрасни дечица видях, може да се гордеете с тях Heart Eyes!

Моят син празнува в този момент, щеше ми се да съм с него, но...не сме поканени Confused.

# 526
  • София
Честит празник на всички дечица днес-да са ни живи и здрави и много да ни радват! bouquet Hug
И аз вчера си взех разплакано момченце! На всички им е мъчно за раздялата с класната и за евентуалната раздяла с училището! Wink Имаме диплом, бележник и албумче за спомен! Вики ги гледа и ми казва: "Мамо-това ли ми остана от 4 години усилия? Rolling Eyes Толкова ми е мъчно, че съм готов и да уча, само да се върна пак в 4Б"......И аз се разплаках- добре, че имам още дечица, та пак да ги изживявам тези емоции! Hug
Купонът им е минал страхотно, подарили са подарък на класната и цветя! Прекрасна е нашата г-жа Найденова!!! Peace  bouquetПожелавам и крепко здраве и още много години да учи дечицата на четмо и писмо, да ги подкрепя и насърчава, както правеше с нашите! Hug
Завършихме с 3 петици-по АЕ, изобразително изкуство и хореография! Peace
Дива орхидея: Твоето детенце изглежда по-голямо от Вики- много е сладък! Peace Вики е дребничък и не си личи, че вече е 5 кл.!
Жгмъц: Голям сладур е момчето ти-изглежда доволен, че завършва Grinning
Успех на всички дечица в 5 клас пожелавам, където и да учат! Hug

# 527
Честит празник на малки, пораснали и още по - пораснали деца. Здрави, усмихнати и щастливи деца и родители Simple Smile

# 528
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ!
Да са здрави и щастливи децата ни! Grinning

Ние току що се прибрахме от празнуването. Децата поиграха доволно. Дидка едва се прибра и веднага заспа.  Laughing

Ей, хем пораснаха децата, хем са такива дечковци още! Постоянно кръжаха около класната и все:госпожо-това, госпожо онова. Едно от децата вика: "Госпожо, видяхте ли ме, че пих студена вода?" tooth Едно момиченце вика:" Госпожо, едикой си ме подмами и ме целуна!: Пък класната вика:"Ааа, не ме забърквайте в любовни проблеми!"  Joy hahaha

Всяко дете получи албум на класа със снимки- много ми хареса и ще им остане хубав спомен.

# 529
  • ГОре на черешата...
Първи любовни трепети и при нас -  Flutter - онзи ден го взех на екскурзия с моя клас и още в автобуса припламна искрата...не се отлепиха един от друг цял ден, два дни само си чатят...призна ми, че я харесва, тя пък постоянно ме пита кога ще го пратя при баба му на село /там са съседи/...хем ми е странно, хем някак тъжно - малкото ми момче вече порастна...

Весела, безгрижна и изпълнена с емоции ваканция на всички петокласници  bouquet!

# 530
 JENAJENA   така е едричък си е  редовно го мислят за по голям тои и още 1 момче са над госпожата ни Simple Smile хаха  на въпроса на  жената от клуба какво ги прави  госпожата им отвърнала ми : АЗ  ги поливам най редовно bowuu hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha бе да са ни живи и здрави другото не е важно  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА

# 531
Момичета, пращали ли сте сами децата по автобус до баба или дядо? Нямам възможност да пътувам и обмислям такъв вариант, но се чудя фирмите как го приемат...

# 532
  • Варна
Момичета, пращали ли сте сами децата по автобус до баба или дядо? Нямам възможност да пътувам и обмислям такъв вариант, но се чудя фирмите как го приемат...
пращай си детето, щом нямаш възможност да го заведеш ти. Децата са вече големи и мисля, че трябва да им се има доверие. Мисля, че може да предупредиш шофьора, че е само детето за да знае. От къде до къде ще пътува?

# 533
  • Варна

Да, миналото лято пратих дъщеря ми сама с автобуса до родителите ми. Пътуването е около 2 часа и половина, предупредих шофьора, че ще я посрещнат, това е.

# 534
  • ГОре на черешата...
Още от 1-ви клас, но при нас разстоянието е малко - пътува около 25-30 мин...е, един път беше забравил да слезе, та падна голямо звънене по телефоните и обикаляне из съседните села - дето се вика - "Опознай родината, за да я обикнеш" hahaha...

# 535
Как сте ? Как са първите ваканционни дни ?!!!
Ние сме на компютъра и е забавление без край.
Има разрешение 1 седмица да го ползва, както намери за добре.
След 10 дни пътуваме за Турция на море , а той не иска !????
"Защо да ходя? На море сме защото вие искате." ...................

# 536
  • ГОре на черешата...

След 10 дни пътуваме за Турция на море , а той не иска !????
"Защо да ходя? На море сме защото вие искате." ...................

Почва се Whistling...

Два дни беше на село, днес ще ходи до библиотеката да се зареди с книги, че нямал какво да чете...

# 537
Браво на него !
Планирате ли почивка ?

# 538
  • sf
Аз пък нещо въобще не се вълнувам,че е завършила 4ти клас. То си е нормално, виж ако не беше ,щях да се вълнувам  Joy тя като я гледам, същия темерут като мен  hahaha

в момента сме в Гърция на къмпинг. Отвори се на четене напоследък, тъкмо завърши четвъртата книга от Здрач- поредицата. Сега заедно четем Реликвите на смъртните и си опсъждаме по женски, за ужас на баща й  hahaha
за почивките- все още идва с желание с нас, но се чудя докога ли ще е.
В пети клас ще учи немски като като втори чужд, остава в клас с почти всичките си приятелки.

# 539
  • нейде там, където ....
А аз съм се размислила за СМГ - колко чужди езика учат в пети клас? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт