GlossyBox & Со

• 46 793
  • 674
  •   1
Отговори
# 525
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Че много е симпатична кутията.Допада ми Simple Smile

Моята още не е дошла, тази стандартната за декември ли е или специалната?  Cry Sad

# 526
  • Street of Dreams
Това на Валеда е продукт за вана, мирише силно на лавандулов спирт, често използван в медикаментите. Може би, разтворен във вода е наистина приятен и успокояващ. Rolling Eyes

Bene tint не е глос. Представете си боядисана вода, която нанасяте с четка от лак за нокти. Изсъхва веднага, никаква хидратация или омекотяване, оставя много бледа цветна следа. Хубавото е, че изглежда напълно естествено, сякаш устните са зачервени от студа. Не е трайно, нагорчава.

Маската е смес от силикони. А това на bellapierre е от най-едрия, груб сух брокат, какъвто се продава в тройно количество в магазините за 1 евро. Да не говорим, че сребърен брокат, база за грим и глос в същия цвят имаше и в коледната кутия за този месец, а във всяка втора кутия имам крем за ръце....Ако останалото е въпрос на вкус, то поне на тези неща трябва да се обърне внимание.

Ето че пак яхнах метлата  Mr. Green Мислех да си затрая този път, наистина мислех... Laughing
Все пак има добри попадения в кутиите и ги чакам с нетърпение всеки път. Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 04:51 от OnDiNe_

# 527
  • Street of Dreams
ПС, Агресива, този месец продуктите са много разнообразни и почти не видях две еднакви кутии при останалите момичета. Не знам дали те радва това...  Laughing

# 528
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен козметиката на BellaPierre не ми харесва и се питам докога от Глосибокс ще си запълват кутиите с тях - имат доживотен договор ли,какво?(както с Криолан,уфф).
Въобще не обичам да получавам грим и ако мога да заменя за продукти за коса и тяло,веднага бих го направила.

Все още нямам отговор на въпроса защо получих втора ноемврийска,вместо декемврийска кутия.Тези ако си мислят,че ще им се размине кавгата,много грешат.

# 529
Не знаех, че са няколко Simple Smile ами може и за 4- те, интересува ме как става поръчката и каква сума излиза накрая. Hug
Поръчката е чрез превозвач. Този, който аз ползвам, таксува 2,20 лв. до София. Май единствено Look Fantastic може да се поръча директно до България.

Ето в този форум една мацка пише за всички UK кутии: http://whichbeautyboxuk.com
Може да се ориентираш какви продукти е имало за различните кутии. За всяка кутия пише цената, както и реалната стойност на продуктите. Цената, която е дадена, е за 1-месечен абонамент. Ако се предплатят повече месеци, е по-ниска.

Много, много, много ти благодаря, че ми обърна внимание  bouquet Ще проверя сайта.

# 530
Преди малко видях в един блог какво се е паднало на девойката и започнах да се отчайвам дали до мен няма да стигнат някакви остатъчни продукти, да са се постарали за другите,  но не и за мен.  Хахаха
Между другото в инстаграм с хаштаг #glossywinter видях,  че има базата на Бенефит и Realash, спирала на Avene. Започвам от сега да изпитвам пораженчески чувства.  Laughing

ПС, Агресива, този месец продуктите са много разнообразни и почти не видях две еднакви кутии при останалите момичета. Не знам дали те радва това...  Laughing

# 531
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Получих отговор на моето запитване за двете кутии през ноември,тоест подаряват ми втората пратена,а през декември ще получа две(безплатната + тази от абонамента),както се очакваше.Копирайки:

Hello R,

it seems the cancellation of the duplicate 6-month plan did not cancel the November Box associated with it. You can keep this extra November Box, as a courtesy for the warehouse's mistake.
The free box (Order#100871354 ) will be for December. It hasn't shipped yet. I hope this clarifies!

Sincerely yours,
from GLOSSYBOX

Държа да кажа,че съм изключително доволна от отношението отново.Спомням си,че преди година по същият начин ми подариха кутия по случай денят на Майката,защото бях поръчала първият вариант,а те ми изпратиха вторият.

# 532
  • До хладилника, който обичам
Щеше ми се да кажа същото за отдела за обслужване на клиенти на Глосибокс.ко.юк. За няколко месеца имам поне 3 различни проблеми с техните кутии и всеки път отговорите от support-а са толкова мъчно постигнати...
Декемврийската кутия (uk) ме поразочарова. Очаквах повече и по-празнични неща вътре Confused

# 533
  • София
Щеше ми се да кажа същото за отдела за обслужване на клиенти на Глосибокс.ко.юк. За няколко месеца имам поне 3 различни проблеми с техните кутии и всеки път отговорите от support-а са толкова мъчно постигнати...
Декемврийската кутия (uk) ме поразочарова. Очаквах повече и по-празнични неща вътре Confused
Напълно подкрепям. На мое запитване отговориха напълно неадекватно.
Нарочно пропуснах декемврийската кутия, не ми се видя интересна.

# 534
  • Street of Dreams
На нашия къстъмър сървиз съм писала само веднъж, когато без да искам поръчах 2 коледни кутии вместо една. Бях кратка в искането си, не ми отговориха, но в профила ми беше отразено кенсълването на едната (ама че български изкарах днес ooooh!). Като чета из фейсбук, момичетата са доволни от обслужването - заменят продукти веднага при проблем, изпращат и малки подаръци за извинение.
На мен също ми бяха изпратили една кутия по грешка, така и не разбрах дали е подарък някакъв или се объркаха от това, че името на града ми беше написано на кирилица Mr. Green, което до тогава не им беше проблем.
Точно в тази двойна кутия имаше червило на bellapierre, моят първи продукт на марката, в чието високо качество се влюбих ужасно. После си купих трето и това лято много ги носих и трите. После някой ми подари техен руж и също беше много хубав. Това и този брокат са опитът ми с марката. Бютихолика, ти какво си ползвала и защо не си доволна?

Агресива, какво се е паднало на девойката, та започна да се отчайваш? Има вариант и със серум за мигли, по който направо припадат по форуми и блогове  Peace

Бу, къде е твоята кутия?

# 535
  • До хладилника, който обичам
Бу, къде е твоята кутия?
На рафта Laughing
Моите проблеми бяха двойни поръчки (по тяхна вина), проблеми с отказ от абонамент, такива работи. Телефонът им изобщо не работи, само през имейл, където полувах съвършено неадекватни отговори, докато не поисках да говоря отново с мениджър, от който преден път получих бърз и нормален отговор; пак той ми реши проблемите бързо и нямах повече оплаквания.

# 536
OnDiNe_, малко преувеличих днес в изблик на ярост, защото видях в инстаграм как на някои девойки са им пратили балсама за устни на Figs & Rouge, който на мен ми се падна преди месеци и хич не харесвам.  Mr. Green Laughing Не знам защо преди да си я взема реших, че ще бъда прецакана.  Mr. Green
Иначе кутията още не е пристигнала, но нали има раздел, където да даваш оценка на продуктите и при мен се появиха освен Claire Fisher, Weleda, Gliss Kur, Bella Pierre базата на Benefit и някакъв стилизиращ спрей на Rene Furtherer. Heart Eyes
Засега всичко ми изглежда супер, дано ми допаднат и при проба продуктите и да си ги ползвам.  Praynig
А да питам само нещо - нали няма нужда да подновявам абонамент, на гъвкав съм (FLEXIBLES ABO)? Недай си Боже да остана другия месец без кутия, какво ще правя...  Joy hahaha Mr. Green

# 537
  • Street of Dreams
Няма да останеш без кутия, докато изрично не им заявиш, че е дошъл моментът да се откажеш.  Peace
5 или 6 продукта имаше за отзив? Повечето този месец получихме 6 и ако не бяха ме попитали в анкетата дали съм се зарадвала на 6 продукта, хич нямаше да забележа Laughing Laughing Иначе, освен porefasional, всичко ти е пълноразмерно.  Peace

Бу, как така на рафта? Я дай я тук да я видим Grinning

Аз в момента разлиствам интернет за картинки на Douglas Box of Beauty, като алтернативен вариант на Глоси. Отегчих се само от картинките - Дъглас продукти, до болка познати и омръзнали само от гледането им в магазина - все едни и същи банални марки, голяма част пробвани, голяма част непотребни. Май имам алергия към този магазин  Mr. Green Глоси предлага по-голямо разнообразие.

# 538

Bene tint не е глос. Представете си боядисана вода, която нанасяте с четка от лак за нокти. Изсъхва веднага, никаква хидратация или омекотяване, оставя много бледа цветна следа. Хубавото е, че изглежда напълно естествено, сякаш устните са зачервени от студа. Не е трайно, нагорчава.

По описанието ми напомни на т.нар. Stain. Имах подобно нещо от английска Glossy, но беше без четката даже.   hahaha
 Марката е ModelCo:

# 539
Ау как мразя такива 2 в 1 продукти.  Embarassed Дано не ми изпращат.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт