GlossyBox & Со

• 46 871
  • 674
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз мисля да я спра. Развалиха качесвото Peace

# 421
  • София
Малко ноемврийски спам от Birchbox UK Simple Smile
Скрит текст:
http://beautygeekuk.com/2014/10/birchbox-november-2014.html

Дано да имам лакче в кутията  Praynig
Ако нямах предплатен 6 месечен план, отдавна да съм ги спряла...
Хич не ме ентусиазира ноемврийската Birchbox... Crossing Arms

# 422
  • Street of Dreams
Някой да е поръчвал Glossy Men? Rolling Eyes
Реакцията на ММ беше, естествено "Не ми трябва", но се зачетох в коментарите и виждам, че момчетата са много доволни. Flutter

# 423
Веднъж съм поръчала и ММ беше много доволен. Особено от продукта за бръснене на Анатомикалс.  Party

# 424

Тази кутия, не си ли я купиш предварително, трудно се хваща.... дано и декемврийската да е така добра, че със сигурност, ще си я взема.
ще следя за декемврийската Laughing Laughing
А тази седмица очаквам от Бирчбокс първата ми кутия ,да видя ще ме зарадва ли  Laughing Grinningс ето тези продукти

Пристигна ми кутията, всичко ми хареса и ще се ползва, освен гела за бръснане Laughing но защо няма  на BALLANCE ME за лице,най вече и заради него поръчах, а го няма в кутията newsm78 а на Калифорния е друг модел не е точно това от картинката newsm78изпратили са ми спрей newsm78Така ли се получава при вас разминаване в продуктите,на картинката едно, а получавате друго newsm78

# 425
  • София
Пристигна ми кутията, всичко ми хареса и ще се ползва, освен гела за бръснане Laughing но защо няма  на BALLANCE ME за лице,най вече и заради него поръчах, а го няма в кутията newsm78 а на Калифорния е друг модел не е точно това от картинката newsm78изпратили са ми спрей newsm78Така ли се получава при вас разминаване в продуктите,на картинката едно, а получавате друго newsm78

На снимката са изобразени Октомврийските продукти, а не всичко което ти изпращат!
Ето какво има в моята.

# 426
nad_tab това коя кутия е

# 427
  • София

Birchbox UK, октомври 2014

# 428
# 429
  • Street of Dreams
В ноемврийската Glossy Ger ще има пяна за обем на Goldwell. Ми...не е особено glossy... Rolling Eyes Confused

Ще пускат и лимиитирана допълнителна кутия за Коледа, на двойна цена. Някой поръчвал ли е, струва ли си?

# 430
В ноемврийската Glossy Ger ще има пяна за обем на Goldwell. Ми...не е особено glossy... Rolling Eyes Confused

Ще пускат и лимиитирана допълнителна кутия за Коледа, на двойна цена. Някой поръчвал ли е, струва ли си?

О не, а аз бягам от пяна за коса...  Sick

# 431
  • Street of Dreams
Мда, че и Goldwell, които за мен са на дрогерийно ниво. ММ им в верен фен от няколко години. Rolling Eyes Надявам се да не е хайлайтът в кутията... Crazy

# 432
Мда, че и Goldwell, които за мен са на дрогерийно ниво. ММ им в верен фен от няколко години. Rolling Eyes Надявам се да не е хайлайтът в кутията... Crazy

Какви бяха тези Goldwell, че не се сещам? И къде видя продуктите за ноември?  Crazy

# 433
  • Street of Dreams
http://www.goldwell.de/
За продуктите няма информация, всеки месец разкриват по един преди разпращането на кутиите, на страницата им в Google+ Peace

# 434
http://www.goldwell.de/
За продуктите няма информация, всеки месец разкриват по един преди разпращането на кутиите, на страницата им в Google+ Peace

Брей, нищо не ми говори тази марка, а ги гледах в един бг сайт за козметика...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт