GlossyBox & Со

• 46 845
  • 674
  •   1
Отговори
# 435
Момичета ако някой работи с доставчик от Германия, дайте читав моля.
 И да знаете глосибокс Германия подновяват се автоматично, изтеглиха от картата още като за годишен абонимент, така че вече си имам подарък за НГ Simple Smile

# 436
  • София
Gab co Peace

# 437
  • София
Момичета ако някой работи с доставчик от Германия, дайте читав моля.
 И да знаете глосибокс Германия подновяват се автоматично, изтеглиха от картата още като за годишен абонимент, така че вече си имам подарък за НГ Simple Smile

Те всички абонаменти са на този принцип, аз този месец трябва да си спра абонамента, стига толкова кутии  Laughing

Тази седмица чакам другите две безплатни кутии от глоси UK, нали се регистрирах с оферта, регистрирай се за 3, 6 или 12м. и получи три кутии подарък. Първата ми беше една морска, нямам търпение да видя другите, те са си истинска изненада  Mr. Green

# 438
  • София
В ноемврийската Glossy Ger ще има пяна за обем на Goldwell. Ми...не е особено glossy... Rolling Eyes Confused

Ще пускат и лимиитирана допълнителна кутия за Коледа, на двойна цена. Някой поръчвал ли е, струва ли си?

Гледам английската и май ще си я поръчам, съдейки по картинката, всички продукти са интересни.
http://campaigns.glossybox.co.uk/files/5114/1561/6598/box-products-3.jpg

# 439
  • Street of Dreams
О, Над, Rodial, сух балсам Shocked, ароматна свещ и някаква пяна с вид на луксозен парфюм Crazy Изглежда страхотно и празнично, бих си я поръчала Heart Eyes

# 440
  • София
О, Над, Rodial, сух балсам Shocked, ароматна свещ и някаква пяна с вид на луксозен парфюм Crazy Изглежда страхотно и празнично, бих си я поръчала Heart Eyes
И на мен пяната ми е интересна  Laughing
http://www.lookfantastic.com/show-beauty-lux-volume-mousse-150ml/10808137.html

# 441
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Привет от Португалия  Flutter

Влизам с новината,че Глосибокс за Щатите вече доставят кутиите си и до Канада.Не разбрах дали шипинга е безплатен,но мисля,че щом не са упоменали,би трябвало да е.Ако има дами от Канада,да им е честито.

Според един блог,това е спойлер за ноевмрийската кутия + лак на ОPI

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 01:30 от Beautyholicа

# 442
  • Street of Dreams
Оо, почивчица през ноември, колко хубаво  Flutter Не съм била в Португалия, какво има там?

Над хубаво ме прати на страницата на lookfantastik, та клик-клик, за малко да си поръчам декемврийската кутия. Но 3 ще ми дойдат много под елхата, да оставим място и за други подаръци Mr. Green

# 443
  • София
На мен ми пристигнаха, двете подаръчни кутии на Глоси UK, мноооооооого са подаръчни  ooooh!

И двете кутии са от миналата година, съответно октомври и ноември, толкова ли са били зле кутиите, миналата година  newsm78

Vita Liberata samples of the Illuminating Skin Finish in Latte
Unica sample of Kiss It Better Cream
MONU Illuminating Primer
Premae Harmony Moisturising Smoothie Serum
MeMeMe Cherub’s Blush

Почти като моята, само че вместо молив имам ярко оранжево червило Гош.

Vichy Idealia Life Serum
Yves Rocher Collection Cacao: Cacao & Orange Hand Cream
Scholl Dry Skin Exfoliator
Emite Make Up Micronized Eyeshadow (Dams)
Gosh 148 Sundown

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 14:42 от nad_tab

# 444
  • София
Надя, първата снимка не се вижда.

# 445
Втората кутия изглежда по-окей. Но първата наистина не си струва парите.

Аз ги гледам от известно време. И много ми харесва как са опаковани GlossyBox и искам да си поръчам. Но пък искам да попадна на поне един продукт вътре, който да ме зарадва. Я лакче на Opi или нещо от сорта. 

# 446
  • Street of Dreams
Life серума го харесвам,  за останалото - ти ще кажеш.
Поръчах си коледната, от телефона току що и клик клик съм поръчала две.  ooooh! Писах им,  да видим какво ще стане.

# 447
Цитат
Пристигна ми кутията, всичко ми хареса и ще се ползва, освен гела за бръснане Laughing но защо няма  на BALLANCE ME за лице,най вече и заради него поръчах, а го няма в кутията newsm78 а на Калифорния е друг модел не е точно това от картинката newsm78изпратили са ми спрей newsm78Така ли се получава при вас разминаване в продуктите,на картинката едно, а получавате друго newsm78

DELI22 Според мен не съжалявай, продукта на BALLANCE ME хич не ми хареса, почиства добре лицето има дребни частички в него, но е ужасно мазен. Остава един мазен филм по лицето който може да се отстрани само с кърпа, с вода не се измива и после е трудно и ръцете да си измия. Мен не ми допада.
Относно кутията, това ми беше и на мен първата, но като четох разбрах че изпращат 6 от изброените продукти...и каквото ти се падне:
https://birchbox.co.uk/shop?cat=48

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 16:58 от Elemaca

# 448
  • София
Ами той е предназначен да се маха с муселинова кърпа, с вода няма как да стане  Peace

# 449
Ами той е предназначен да се маха с муселинова кърпа, с вода няма как да стане  Peace

Прочетох го това, но пристигна в кутията и поради липса на такава кърпа действах с подръчни средства  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт