GlossyBox & Со

• 46 840
  • 674
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Затова не ти е допаднал Hug

# 451
  • София
Гледам си продуктите в Бирчбокс UK кутията. По описание трябва да са тези, не е чак толкоа лоша, лака на ОПИ осмисля цялата кутия  Mr. Green изненадата ще е в цвета му и корейския продукт.
https://lovesandloathes.wordpress.com/2014/11/10/birchbox-november-review/

Само дано не ми се падне, сребърния лак  Praynig

# 452
Затова не ти е допаднал Hug

Препоръка от къде да си купя такава кърпа? Виждала съм само тази, но реших че не ми се дават толкова пари за кърпа, въпреки че са 3  newsm78:
http://www.feelunique.com/p/Balm-Balm-Organic-Muslin-Cleansing-Cloths-3

Някой да знае да се продават такива кърпи в София, някъде?

# 453
  • София
Аз знам, че имало в бебешките магазини.Иначе аз имам две, но и двете са идвали с подобрен продукт.  Peace

# 454
Аз знам, че имало в бебешките магазини.Иначе аз имам две, но и двете са идвали с подобрен продукт.  Peace

bouquet Благодаря, ще потърся.

# 455
  • София
За абонираните за Birchbox UK:

Personalise your December Birchbox by CHOOSING your nail polish shade!
Colour choices are available on a first come, first served basis. Offer valid while supplies last or November 23rd 2014.

https://birchbox.co.uk/models-own?utm_medium=email&utm_campa … ck%20Your%20Shade

# 456
  • Монреал
Привет от Португалия  Flutter

Влизам с новината,че Глосибокс за Щатите вече доставят кутиите си и до Канада.Не разбрах дали шипинга е безплатен,но мисля,че щом не са упоменали,би трябвало да е.Ако има дами от Канада,да им е честито.

Според един блог,това е спойлер за ноевмрийската кутия + лак на ОPI

Мерси за инфото и смятам да си я поръчам, но не знам дали мога да прежаля 26$ (проверих и слагат 5 долара шипинг до Канада). Аз получавам една местна, която ми излиза на половината на тази цена. Казват, че декемврийската на Глоси била много хубава. Дали става да се поръча само за декември или трябва да имаш абонамент от преди това?

# 457
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Декемврийската кутия от редовната абоманентна линия или limitеd edition кутиите?

И двете могат да се поръчат с/без предишен абонамент.

# 458
  • София
Момичета, ето продуктите от Glossybox UK for Harvey Nichols Box

http://www.missmakeupmagpie.com/2014/11/glossybox-for-harvey-nic … html#.VGm95clCyCg
Докато и се чудих на кутията, тя се изчерпала  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 23:56 от nad_tab

# 459
  • София
Гледам снимки на Глоси УК, ноември и съм мнооооого разочарована. Определено през декември оставам само на ЛФ и youbeautydiscovery, другите не са никак интересни  ooooh!

# 460
  • Street of Dreams
Лакът от коледната кутия на Glossy Germany   smile3507

# 461
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според спойлера,и в кутията на Глоси за Щатите ще има същите балсам за устни и молив,както в английската кутия.

Лакът от германската не ми харесва,каква е тази марка? Thinking

# 462
  • Street of Dreams
Тази сутрин пристигна ноемврийската GlossyBox Elegant Classics Etition. Heart Eyes

Започвам с личния ми фаворит, този разкошен розов руж с гъбичка-апликатор, толкова момичешко нежен, идеален за бяла кожа през зимни дни. Heart Eyes Марката ми е позната пак от Glossybox, имах добър техен праймър за сенки.
Скрит текст:
Kолоритен лак за нокти в цвят Dragonfly, миналата седмица добавих студените тонове в предпочитан цвят лакове. Teeez.
Nude Illusion е течен ФДТ на Catrice - нещо, което принципно не ползвам. Но пробван на ръка така ми пасна, че задължително ще му дам шанс. Wink
Черният самоподострящ се молив с леопардовите кръгчета не е Too Faced, а Lollypops Goodbye Moon. Aко наистина е long lasting - чудесно. Party
Пяна за блясък със средна фиксация.
Пробичка Boss Ma Vie.
Нещо за четене.
Талони с отстъпки.
Изцяло декоративна този месец, Глоси успя да ме зарадва, доволна съм. Flutter

# 463
  • Street of Dreams

Лакът за нокти е на култовата марка (кашляне) uslu airlines. Моля всички, на които също им е непозната, да влязат в час, да приберат масичките, да се облегнат назад и да пристегнат коланите си.  newsm03

Може да ги раздават безплатно с обяда в самолетите, знам ли...

# 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Лакът за нокти е на култовата марка (кашляне) uslu airlines.

Жестока си Joy Joy Joy С глас се смея  Joy

Общи условия

Активация на акаунт