До 6 месеца бебетата се чистят сами, пак казвам ако не е заболяване.
Да не говорим, че се облещих като видях кортикостероидното предписано на бебе!!!!!

Бебешкото акне и обривът от прегряване не се лекуват с нищо, не се мажат с кремчета и помади, не се третират със спирт, а още по-малко пък с кортикостероиди!

Аз пия безалкохолна обаче. Не смея от другата. Вече съм изпробвала 4-5 марки и си намерих една, която ми хареса 

Утре ще питам педито за направление за ортопед.
На мен педито ми каза - в една лъжичка кърма, 2 капки и така давам, така ми е и по-лесно 

,
Дали, обаче, не е възможно биберонът да я обърква, като си мисли, че е на гърдата и суче - така също бебетата си задоволяват сукателния рефлекс? Ако иска да се храни често, вероятно е да има скок на растежа - бебето иска се храни по -често, за да може да си "заръча" по-големи количества за нарастналите му нужди
От друга страна, пък, може и да си набавя основно само "предно" мляко, поради което по-бързо да огладнява и да иска повече да суче. Отделно понякога се случва биберонът да промени и начина на засукване - може да пробваш да й го даваш по-малко и да следиш дали ще има промяна, както и да изпразва добре гърдата? Ако пък е и леко настинала - това може допълнително да я дразни ( ако не може да диша, докато суче), за това ако се кърмите докато е по-сънлива - дали няма да е една идея по-удобно и за двете ви?
И аз се чудех и все още се чудя дали е добре, но май било в реда на нещата. 
По принцип иначе нощем е издържал най-много 4 часа без мляко.
Може би ще пробваме био гайа да видим как ще му подейства, че от колийф нещо не съм доволна... 
!
, като това се дължи на доброто усвояване на кърмата от организма, но всичко е индивидуално и зависи от конкретната ситуация, за това дали можеш да ми опишеш малко повече как се кърмите - колко кърмения имате за 24 часа, брой мокри пеленки, наддаване?Така може би ще съм ти по-полезна:) 
,
Цветът на изхожданията може да е много различен, но по принцип често удачно се описва като цвят "горчица" с консистенцията на бъркани яйца 
От едната си гърда цедя по 130 мл. Но, нека има...Ние си закупихме вече количка и чакаме да мине консултацията при педиатърката и да покоряваме Русенските улици
на бебоците ви