Ана се роди на 02.04, наложи се да ме оперират, термина ми беше за 25 март.

Нали се наливам с литри чай, та...

Незнам дали е съвпадение, но отпушихме
Относно Биогайята не ми е изписвана от педиатър - аз си я самоназначих понеже четох доста добри отзиви за нея - но сега не смея да я почна. Не мога да твърдя че е бил запечен от нея, но не мога и да отрека.
Малкия особено късния следобяд не ме оставя. През 30 мин е на гърда. Явно имаме скок на растежа. През нощта се храним към 3ч и към 6 а последното ядене за деня ни е към 22-23ч. Имам мигове когато се чудя дали го засища кърмата ми, имам ли изобщо или е скок на растежа. Или пък дали честото кърмене не се дължи на факта, че има сополки които му слизат на носоглътката и му пречат да поглъща кърма, та затова по-честичко иска.

- дълъг ми стори, а раждането ми се вижда доста далече!
И се чудя до кога аз трябва да го будя и от кога да почна да го изчаквам сам да ме потърси за ядене. По принцип той си беше поспаливо бебе в началото и се налагаше винаги аз да го будя. Но сега вече сме на месец, той е по-буден и се чудя дали да не почна и аз да го оставя нощем да си поспива, ако иска...
И се чудя до кога аз трябва да го будя и от кога да почна да го изчаквам сам да ме потърси за ядене. По принцип той си беше поспаливо бебе в началото и се налагаше винаги аз да го будя. Но сега вече сме на месец, той е по-буден и се чудя дали да не почна и аз да го оставя нощем да си поспива, ако иска...
Ако й се съберат 1-2 нормални хранения в светлата част на деня пак е нещо
Все й се спиииии.. все мрънкааа.. И в резултат си имам вече перманетно мекици от 2-3 дена
И нощем даже не се пълнят