Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 314
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
А това е превод на статията от вестника: Engin Akyurek Bulgarian Fans

Цитат
Djulia Love:   Оh boje, kakav e tozi tormoz? napregnah se, iskah da si skusam drehite, da otvorya prozoretsa i da se provikna: Pojaaar! Ne na Fg, a na zritelya vinata kakva e? Eh tezi stsenaristi,..Moje li edna seriya za da se napravi da opuvate edna svatba kato lastik za ga6ti?..Simple Smile)) (smeha e ot men, no taka pi6e)..Kakva svatba bila tya..Pogledi, tantsi, tantsi v baven kadur...Na vsi4koto otgore 4ihme vsi4ki vazmojni pesni v edna svatba...Udalji se i otide tazi svatba.Tozi pat vsi4ki se otvratihme ot svatbite, Taktika li e tova, murzel li?..Ili misli 4e kakvoto i da sloji6 pred tozi zritel toi 6te gleda...Ve4e doydohte kam kraya na tseliya smisal...zadrustihte se.. i 4akay da udaljim s o6te nyakoya seriya 4e da doydat pari4kite li si kazahte...Nikoy nikogo da ne pravi na glupak molya vi..Vseki e nayasno s vsi4ko..Za da spasite sezona pravite tova nayasno sme..Ama vmesto tova da vi be6e problema da b yahte mislili kak da zavur6ite prekrasno tazi tema..Vseki e razo4arovan da znaete, ako se nadyavate 4e 6te vi se otblagodarim za truda, se lujete.Parvo 6te uvajavate zritelya. Vseki serial zapo4va dobre no posle se polu4ava edna boza...V na4aloto na sezona vsi4ki se gledat no sled tova otselyavat malko i otselelite edvam kretat, Mnogo gledanite se spuvat i dosta,.. Za tova " strelyay i byagay' 6te kaja az. i na kraya: ama kakva e vinata na zritelya....

# 76
На мен пък без "Дейли мейл" и "Дейли нюз" не ми почва деня..Но ако не е потвърдено от "Шок" и "Уикенд" не ми е спокойно някак си на душата...Та не разбрах къде щели да берат царевица?  Joy  Joy  Joy
В Шок пише за България а Уикенд за САЩ незнам кое е по достоверно Laughing

# 77
На мен пък без "Дейли мейл" и "Дейли нюз" не ми почва деня..Но ако не е потвърдено от "Шок" и "Уикенд" не ми е спокойно някак си на душата

И аз така Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На мен ми е много весело,откакто ви открих... Надявам се и на вас ви е весело с мен...  Party
Колкото до филма-иска ми се лошото настроение на сутринта да е провокирано от новината за смъртта на Мустафа,а не от фалстарт...
Каквото и да са преживели,те заслужават поне малко щастие и светлина в този тунел,в който са от началото на филма... Peace

# 78
  • софия
сладурки, много ви обичам!
всички харесваме този филм, а имаме толкова различни мнения.....
но аз това харесвам тук... Heart Eyes

радвам се за всички , който харесахте серията..., аз не можах....
Скрит текст:
чувствам се подценена като зрител.....

ще натисна Круелиния линк, че днес просто няма да мога да ви вляза в тона....

целувам ви  love001
хубав ден на всички

# 79
KERIM: you're not comfortable .. Do you want me to go to sleep in the other room? .. What is happening? says Mechul  тази подзкаска са я поправили, от английския сайт казват ,че смисъла е съвсем друг ,допълнението е me ако знае някой да преведе.

# 80
Малчева,мисля ,че всички се радваме,че сме се открили.Иначе нямаше да сме тук. smile3521

# 81
  • Пловдив
Злати,имаха много възможности,с които да запълнят сериала.Едно от нещата е това,за което говори Габи.Друго е общественото мнение-това при тях е най-големия проблем.Как очакват да променят човешкото мислене,чрез вината на Керим ли?На кой съсед му пука как се чувства той и как точно ще разбере това?Ние знаем ли какво наистина мислят Селим и Ердоан,като изключим заетостта им да се правят на невинни.Нима събитията не ги карат и те да претърпят развитие? И още куп по-важни неща.

Димонка, а не мислиш ли, че това също си е вид кауза, да се покаже, че мъжета не са само едни Рамбовци , които видиш ли не трябва да се лигавят и да реват  Thinking За техният манталитет Керим сигурно е малодушен, щом изпада в такива състояния, а всъщност много мъже са чувствителни и раними в душите си, но не смеят да го покажат,защото не е мъжествено . Мисля, че  ще видим доста обстойно и терзанията на Ердоан и Селим .

# 82
Не чети това в спойлера,не поемам  никаква отговорност Peace Peace Peace
Скрит текст:

„А добър ден,комшийке!Ти как се казваше,че забравих....а не съм те питала!? Е няма значение,няма значение /боже,почнах и аз като Раамито/...Ей хубаво е човек да се наспи след тежка нощ да знаеш...като те гледам нещо си много скапана, а уж си сама...Елиф спа на ли,много е кротка на мама принцесата,не е като леля си Фатма като дива коза,кажеш и нещо за нейно добро,тя врещи насреща ти...Ами Мурат,къде е?А сложола си го да спи...ами нахрани ли го...с чорба и сандвичи,че той у дома не вкусва такива работи /като няма кой да му наготви.Раами от тенджери не разбира/...Ей лоша работа комши,снощи енището спал на дивана в дневаната,как се е събрал там не знам много е къс и тесен...да бе легнал поне в кухнята на пода там килима е дебел и е по широчко,но като ме няма акъл да давам така ще е ...Не разбрах от тяхната съседка само,какво е станало но цяла нощ ревал Керим и бърсал сополи,сега ще ида да взема да им опера кърпичкие че тяхната пералня още не е дошла...Нещастния ми зет,2 години на пост и молитва и сега когато му излезе късмета и зълвата се поотпусна той засече...Абе как да ти кажа ,жени сме,то и ти си сухар и малко възчерничка в лице,но зълвата ептен я няма кльощава,няма за каво да се хванеш на нея,само кокали и едни очи като опули,и полоска,плоска,абе хич не прилича на мен –вечната жена./това май бе от една реклама май/...Психологически проблем имал енището,спомени някакви го връхлитат...ами аз колко яшмари му правих,дископатия и ревматизъм хванах да вися пред вратата на банята и по стълбите,дано ме забележи ама йок...От пиене на студена вода получих хроничен ларингит....и пак не ме поглежда...тогава щеше да има хубави спомени с мен и щеше да му е по лесно...Пък и този Мустафата сега намери да се гибердяса,че да са още по нещастни...и зълвата като взела едни фантазии да и се въртят  в  главата,тя била виновна че онзи смахнатия умрял.ако не била отишла онази нощ,нямало да се случо онова,това ...Керим само това и чака и се пали като стар Голф на баир...ох да ти оставя децата още малко,като спят ти и без това няма какво да правиш,а аз отивам да им взема прането /зълвата сигурно пак ще е броила бельото и чорапите,но аз ще сложа едни мои на место на Керим,тя няма да забележи.../ айде съседки остани си със здраве,и като се върне комшията направи една хубава салата ,нарежи свестни мезата и студена ракийка,а ние ще дойдем с Раамито,Кадир бей,Мерием,Фахрети,Джени,Дениз,Мехмет,Емтре...май имаше и още да се запознаем с оня убавец мъжа ти....а ти не се коси че си толкова смумрена,то на хубав мъж грозна жена му трябва или обратното както е у нас....а и децата ще приберем тогава,то у вас мниго хубаво...’’.Така засипана с комплименти за моята красота,се замислих че милото е в командировка за цели 2 седмици,а днес е едва първия...гледам полюшващата се походка на моята мила съседка и преглъщам издебело,че малката Елиф реве та се къса вътре в къщи....

# 83
  • София
Малчева,мисля ,че всички се радваме,че сме се открили.Иначе нямаше да сме тук. smile3521

в ред на тези мисли да ви поканя тук :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657150.new#new

гледам Славенчето е вече там  Mr. Green

# 84
Ехооо,те ще заминават в Лос Анжелис,а не в Мексико...Каква царевица,какви 5 лева..  Joy

Милена не Мексико джанъм,а в наша китна Добруджа царевица дал господ,като ти се опъне един ред края му се не види...не 5 лв ами и 6 на цяло да даваш какъв по добър фитнес за нашите звезди от това ,особено Мукадес с новия тУалет Crazy...наведена цикламената пола се вее ли вее,тя пустосва де наум де на глас и се чуди аджеда кое е  трева кое поникнала царевица... Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 15:20 от Slawena

# 85
Не чети това в спойлера,не поемам  никаква отговорност Peace Peace Peace
Скрит текст:

„А добър ден,комшийке!Ти как се казваше,че забравих....а не съм те питала!? Е няма значение,няма значение /боже,почнах и аз като Раамито/...Ей хубаво е човек да се наспи след тежка нощ да знаеш...като те гледам нещо си много скапана, а уж си сама...Елиф спа на ли,много е кротка на мама принцесата,не е като леля си Фатма като дива коза,кажеш и нещо за нейно добро,тя врещи насреща ти...Ами Мурат,къде е?А сложола си го да спи...ами нахрани ли го...с чорба и сандвичи,че той у дома не вкусва такива работи /като няма кой да му наготви.Раами от тенджери не разбира/...Ей лоша работа комши,снощи енището спал на дивана в дневаната,как се е събрал там не знам много е къс и тесен...да бе легнал поне в кухнята на пода там килима е дебел и е по широчко,но като ме няма акъл да давам така ще е ...Не разбрах от тяхната съседка само,какво е станало но цяла нощ ревал Керим и бърсал сополи,сега ще ида да взема да им опера кърпичкие че тяхната пералня още не е дошла...Нещастния ми зет,2 години на пост и молитва и сега когато му излезе късмета и зълвата се поотпусна той засече...Абе как да ти кажа ,жени сме,то и ти си сухар и малко възчерничка в лице,но зълвата ептен я няма кльощава,няма за каво да се хванеш на нея,само кокали и едни очи като опули,и полоска,плоска,абе хич не прилича на мен –вечната жена./това май бе от една реклама май/...Психологически проблем имал енището,спомени някакви го връхлитат...ами аз колко яшмари му правих,дископатия и ревматизъм хванах да вися пред вратата на банята и по стълбите,дано ме забележи ама йок...От пиене на студена вода получих хроничен ларингит....и пак не ме поглежда...тогава щеше да има хубави спомени с мен и щеше да му е по лесно...Пък и този Мустафата сега намери да се гибердяса,че да са още по нещастни...и зълвата като взела едни фантазии да и се въртят  в  главата,тя била виновна че онзи смахнатия умрял.ако не била отишла онази нощ,нямало да се случо онова,това ...Керим само това и чака и се пали като стар Голф на баир...ох да ти оставя децата още малко,като спят ти и без това няма какво да правиш,а аз отивам да им взема прането /зълвата сигурно пак ще е броила бельото и чорапите,но аз ще сложа едни мои на место на Керим,тя няма да забележи.../ айде съседки остани си със здраве,и като се върне комшията направи една хубава салата ,нарежи свестни мезата и студена ракийка,а ние ще дойдем с Раамито,Кадир бей,Мерием,Фахрети,Джени,Дениз,Мехмет,Емтре...май имаше и още да се запознаем с оня убавец мъжа ти....а ти не се коси че си толкова смумрена,то на хубав мъж грозна жена му трябва или обратното както е у нас....а и децата ще приберем тогава,то у вас мниго хубаво...’’.Така засипана с комплименти за моята красота,се замислих че милото е в командировка за цели 2 седмици,а днес е едва първия...гледам полюшващата се походка на моята мила съседка и преглъщам издебело,че малката Елиф реве та се къса вътре в къщи....
Joy Joy Joy Joy JoyДнес голям смях с"вечната дама"

# 86
Като споменахте вестници в днешния брой на стандарт пише че "Берен Саат избяга в САЩ".

# 87

newsm10 newsm10 newsm10

Знаете ли голям сте ми отдушник и ме мобилизирате по бързо да си свърша работата за да не ви изтърва Crazy..Радвам се че сме тук заедно и макар не на всеки да му допадата моите ''произведения"  има хора които карам да се усмихнат...Това означава,че един поне за миг е бил щастлив и е забравил за нещо....аз отивам да дъвча послните си мейли и после с джоджуклара и милото заминавам на еко круиз из майаката природа /ако не вали де/ .От мен  Hug

# 88
  • Разград

# 89
Ехооо,те ще заминават в Лос Анжелис,а не в Мексико...Каква царевица,какви 5 лева..  Joy

Милена не Мексико джанъм,а в наша китна Добруджа царевица дал господ,като ти се опъне един ред края му се не види...не 5 лв ами и 6 на цяло да даваш какъв по добър фитнеш за нашите звезди от това ,особено Мукадес с новия тУалет...наведена цикламената пола се вее ли вее,тя пустосва де наум де на глас и се чуди аджеда кое е  трева кое поникнала царевица... Whistling Whistling Whistling

Ааааа,не мога да се смея аз на Мукадес,че е неука в колхозната работа..Че аз магданоз от трева не разпознавам  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт