Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 284
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
ама как ги виждаш двамата с Кенан по изгрев слънце да копаят царевица, че и боб да берат
Ми ще им се захаби маникюра най-малкото.

Ей това ме утрепа! Верно тоя Кенан прилича на човек, който би имал маникюр.

# 61
  • София
Здравейте и от мен! От снощи чета постовете ви и с голяма част от момичетата съм съгласна. Трудна, невъзможна любов, живот изпълнен с препятствия, доброжелателни и любящи роднини, но и много и коварни врагове – това са Фатма и Керим в новата си къща, в нощта след сватбата. Объркани, смутени, плахи, но и много, много обичащи се!
Току що изгледах преведения от Sofi_q и alians130 финал на серията, и трябва да кажа, че съм оптимист за бъдещето на съвместния живот на двамата – разменени думи на голяма обич, простила вече/според мен Фатма – цитирам не точно – „и аз много пъти се връщах към тази нощ и има много „ако”, но то е свършило, няма връщане назад, прости си!”/, една съчувстваща, нежна Фатма /как избърса сълзите му, как мило го гледаше!/. Спомнете си думите, които си размениха, докото танцуваха, спомнете си лайтмотива на цялата им връзка:”Има надежда!” Според мен ще има още малко страдания, но хубавите неща започват да се случват за тях!

# 62
  • В Града на Липите
В реда на някои мисли изказани тук и в синхрон с настроението, което ме е напъплило от снощи наистина много се замислих - Дали наистина тези нашите двамата трябва да са заедно? Керим ако продължи така е бъде цял живот задушаван от жена си, от чувството за вина, от чувството си за малоценност и нейната сила. Тя пък - Силна жена - в един момент ще и писне все да му бърше сълзите, да го настъвлява, да чака неговото Тамам. Коя жена харесва да има слаб мъж до себе си?
Не беше задължително да се заобичат все пак. Това се оказа екстра от ситуацията. Можеше той да и помогне и да се разведат по живо по здраво. Дали наистина Керим обича Фатмагюл или просто много силно и се възхищава? Дали наистина те са един за друг? Когато ги дават понякога в сцени, че си говорят без да чуваме, аз се чудя те за какво си говорят. Какво искат от живота въсщност - къща, в която си мълчат? Какво ги свързва всъщност?
Оф спирам, че накрая ще вземем да се килнем.  ooooh!

Гери, не мисля че Керим е слаб като характер. Това че се опитва да й угоди си е напълно нормално за един влюбен мъж. Просто се опитва да я направи щастлива, зачита мнението й, показва уважение. Иначе за мен си е доминантен тип, който като си науми нещо и е като магаре на мост понякога.
Освен това, съм сигурна че тя го обича. Истински и с цялото си сърце. Изгради целия си свят наново с него и къде е логиката сценаристките отново да й дръпната"килима" под краката и да я съборят на земята. И пак да се изправя и пак да изгражда живота си... и до кога така?
Свързват ги много неща според мен. Всичко, което свързва едно младо семейство, което тепърва свиква да живее самостоятелно + една травма и ужасен спомен, който трябва да преодолеят. Но не са единствените. Има много семейства с проблеми. Ще си ги решат, ако се обичат достатъчно, а аз вярвам, че се обичат.
Отплеснах се, сори  Hug

# 63
Здравейте и от мен! От снощи чета постовете ви и с голяма част от момичетата съм съгласна. Трудна, невъзможна любов, живот изпълнен с препятствия, доброжелателни и любящи роднини, но и много и коварни врагове – това са Фатма и Керим в новата си къща, в нощта след сватбата. Объркани, смутени, плахи, но и много, много обичащи се!
Току що изгледах преведения от Sofi_q и alians130 финал на серията, и трябва да кажа, че съм оптимист за бъдещето на съвместния живот на двамата – разменени думи на голяма обич, простила вече/според мен Фатма – цитирам не точно – „и аз много пъти се връщах към тази нощ и има много „ако”, но то е свършило, няма връщане назад, прости си!”/, една съчувстваща, нежна Фатма /как избърса сълзите му, как мило го гледаше!/. Спомнете си думите, които си размениха, докото танцуваха, спомнете си лайтмотива на цялата им връзка:”Има надежда!” Според мен ще има още малко страдания, но хубавите неща започват да се случват за тях!

newsm10

# 64
ама как ги виждаш двамата с Кенан по изгрев слънце да копаят царевица, че и боб да берат
Ми ще им се захаби маникюра най-малкото.

Ей това ме утрепа! Верно тоя Кенан прилича на човек, който би имал маникюр.
Верно,маникюра му да не е в цвят"небесно кафяв на бели тракторчета! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Смейте се,смейте се  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms,но да видим кой ще яде звезден боб на зима и ще продава царевица копана от ръцете на една звезда в интернет  Money Money,всеки кочан с автограф правен на ксерокс /това пък как става не ми е ясно/ #Crazy newsm78

# 65
Добре де, а защо Керим и Фатмагюл трябва да останат заедно? Изключвате ли сценарий, при който двамата намират щастието с други хора?
2 години не успяха да преодолеят травмата, явно проблема не е в травмата, а в самите тях като двойка. Може би не трябва да са заедно, може би си вредят един на друг.  newsm78
Знам ли, налягат ме едни черни мисли.  newsm78

Аз за себе си напълно изключвам такъв сценарий. За мен това няма да е щастлив финал и ще се чувствам така сякаш през цялото време са ми размахвали торта пред носа, и накрая съм получила кюфте с лук/лук не ям/. Извинете ме за сравнението.
Ако някой е очаквал пътя на тези двамата да е лесен, явно е живял в заблуда. Те изминаха дълъг път, но все още го вървят. Лекуват се, и което е хубавато - вече взаимно.
Ако накрая ще ги разделят, за какво беше цялата тази история, цялата тази борба за оцеляване.
Сигурна съм, че се обичат. То им личи. Просто травмите им са големи. Те може да ги лекуват от година и половина, но на някои хора им отнема и много повече. Поне така съм чувала и чела.
За мен всичко ще се обезмисли и ще съм безкрайно разочарована ако не останат заедно. И съм сигурна, че ще бъдат щастливи.
Може да съм непоправима романтичка, но наистина го вярвам.
gphilipova от вчерашната серия и мен ме налегнаха някakви такива мисли, но дано не е така.Хриси сравнението си е супер и точно на място.

Ето снимката от вчера е готова ... това е когато си тръгвахме от сватбата.

# 66
Ехооо,те ще заминават в Лос Анжелис,а не в Мексико...Каква царевица,какви 5 лева..  Joy

# 67
  • В Града на Липите
Цитат
Смейте се,смейте се  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms,но да видим кой ще яде звезден боб на зима и ще продава царевица копана от ръцете на една звезда в интернет  Money Money,всеки кочан с автограф правен на ксерокс /това пък как става не ми е ясно/ #Crazy newsm78

Славенко, откак паднах, тоест изпаднах от балкона, не съм спирала да се смея.
Много съм щастлива, че ви открих  Hug  Hug  Hug

п.п. като откриеш номера с кочана, непременно  сподели

# 68
Отдавна съм се убедила, че има пишещи, които не четат. може би за 10-ти път се натъквам на новината за бъдещите планове на Берен. аз съм от тези, които пропускат подобни постове свързани с личния живот на актьорите.

Моля ви,
Скрит текст:
четете повече преди да ни засипвате с информация от жълтата преса.

Не само постовете с инфо от различни вестници.Със снимките е същото .Едни и същи се постват по няколко пъти от различни потребители.Но това е така може би и защото всеки бърза да постне това ,на което се е натъкнал.

# 69
Ехооо,те ще заминават в Лос Анжелис,а не в Мексико...Каква царевица,какви 5 лева..  Joy

Аааа,не се косете! Ще ги закараме в Слънчев бряг по време на сезона,нали има много казина,тъкмо на Лос Анджелис ще им докарва... А като пристигнат израелците,съвсем хубаво ще им стане...
Тогава да ги видя дали 6 месеца ще стоят...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 70
На мен пък без "Дейли мейл" и "Дейли нюз" не ми почва деня..Но ако не е потвърдено от "Шок" и "Уикенд" не ми е спокойно някак си на душата...Та не разбрах къде щели да берат царевица?  Joy  Joy  Joy

# 71
Момичета,аз съм в траур!!!

Представяте ли си колко щастлива ще бъде Мукадес,ако разбере,че в рая има буря?

# 72
  • София
Цитат
Смейте се,смейте се  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms,но да видим кой ще яде звезден боб на зима и ще продава царевица копана от ръцете на една звезда в интернет  Money Money,всеки кочан с автограф правен на ксерокс /това пък как става не ми е ясно/ #Crazy newsm78

Славенко, откак паднах, тоест изпаднах от балкона, не съм спирала да се смея.
Много съм щастлива, че ви открих  Hug  Hug  Hug

п.п. като откриеш номера с кочана, непременно  сподели

и аз, и аз ,и аз   smile3502

# 73
На мен пък без "Дейли мейл" и "Дейли нюз" не ми почва деня..Но ако не е потвърдено от "Шок" и "Уикенд" не ми е спокойно някак си на душата

И аз така Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 74

Общи условия

Активация на акаунт