Рисуване за начинаещи и не само - 6

• 67 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравей, marta_p. Разгледах нещата ти, хубаво рисуваш, но тематиката мен лично ме подтиска. Но пък аз не разбирам много този жанр в изкуството. И другото - така не се влиза в темата с линк към сайта ти без думичка. Влез, пък да се запознаем, да се коментираме, да споделяме любовта към изобразителното изкуство.

# 631
  • Пловдив
Следя ви. Възхищавам ви се. Но не рисувам.
Прекрасни са всичките ви неща. Аз мисля, че това, което понякога изглежда като грешка в пропорции, сенки, перспектива е всъщност част от стила на рисуващия.
Не мога да рисувам сега, защото имам някакви проблеми, от които душата ми плаче. Нямам стремеж към красиво сякаш. А и сега вече нямам с какво да снимам. Дори за момента не мога да ви покажа едни стари 2-3 годишни неща на цветна хартия, които правих. Всъщност и тогава ми беше зле но намирах може би успокоение там. Сега обаче може и да си внушавам, но е по-трудно.
Няма да товаря темата с глупости.
През ден два гледам новите ви неща.

# 632
Елинор 777, права си, съжалявам Simple Smile
Но пък беше късно и ми се спеше вече Simple Smile
Иначе прегледах голяма част от постнатите неща, има много хубави.
Защо те подтиска тематиката, нещата просто са знам ли...сюрреалистични Mr. Green

# 633
  Ох, да, красиво са направени, харесват ми като картина. Ама аз съм явно свръхчувствителна и се плаша лесно, Марта  Mr. Green
poohito, рисувай, независимо колко плаче душата ти и какво ти се е струпало на главата. Изкуството лекува, може да изливаме емоциите си там. Когато умря майка ми, (Нина знае), почнах да рисувам неин портрет. Мислех, че болката е толкова силна, че не мога да правя нищо друго, освен да плача до изнемога. Та пробвай, дори да е химикал в/у тетрадка.

# 634
всички рисувате прекрасно! дали някой от вас би се заинтересовал от поръчка за нещо като комикс или проста рисунка??

# 635
Добре дошли на всички!

Aiya_d, всеки би се интересувал от поръчка  Blush Аз си казвам, че бих се наела, само да знам към какво точно трябва да се наблегне и т.н. ..Доста обичам анимациите, бих се радвала да ударя едно рамо Hug

# 636
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Добро утро и добре дошли на всички!  Hug

aiya_d, и аз много обичам анимациите и бил се захванал с голямо удовлоствие с дадената поръчка.  Flutter

# 637
Добре дошли на всички и от мен!   bouquet
Aiya_d, аз също бих се захванала с удоволствие. thumbsup

# 638
  • София
Имаме си нови попълнения?  Laughing
Много ни се раздвижи темата последно време, рисувайте момичета! Чарли и ти не се скатавай!  Mr. Green
Май скоро не съм показвала:

# 639
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Привет на всички.  Grinning  Клеми, страхотни картини!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз като Ягодката, също рисувам аниации, ето една рисунка, която вече е завършена.

Ели, това е специално за теб,  да не тъжиш.  Peace

# 640
  Благодаря ти, Чарли, много си мил  Hug
Аз се върнах за малко към стъклото, но съм си купила един пъпеш... и нали знаете какво ще му се случи?  Mr. Green Дааа, ще го изям, ама преди това ще го бутна в натюрморт Simple Smile
Клеми, пак и пак ще те похваля- страхотна си. Американците използват думата "vivid" за неща като твоте- вибриращи, пълни с живот и енергия.  Heart Eyes

# 641
Здравейте, да се запиша и аз в темата с нещо мое

# 642
Ооо хора страхотни рисунки!!! От къде намирате време да рисувате толкова много. Аз нямам време за нищо Confused В края на деня изобщо не ми е до рисуване

п.п. бях питала по-назад дали с акрилни бои може да се рисува дърво и мебели с гладка повърхност. Ако не може някой знае ли с какво може?

# 643
Може с акрилни,но може би с един пласт ще прозира.Става и на стъкло.В началото започнах с акрил върху стъклото.Мисълта ми е,че става за гладки повърхности.

# 644
Klemy, много ми харесва рисунката с лодките!! Heart Eyes

Meg Ilieva, здравей!   bouquet Чудесно рисуваш! Wink

Bertichka, мисля, че може да се рисува с акрилни бои върху дърво, ама не съм 100% сигурна, аз не съм пробвала. Рисувала съм с акрилни бои върху камък и нямаше проблем. Peace

Общи условия

Активация на акаунт