Рисуване за начинаещи и не само - 6

• 67 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Meg Ilieva , много хубав слънчоглед! Това лято толкова ми се рисуваше, но не намерих откъде да си откъсна. Другото!

Всички сте показали много хубави неща последната страница, няма да изброявам, за да не пропусна някой!

# 661
 Илиева, страшни слънчогледи, много нежни!
Аз съм с натюрморт, пъпеша е изяден надлежно  Mr. Green

# 662
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Браво, Ели!   bouquet  bouquet  bouquet  Ще ти изям натюрморта.  Mr. Green

# 663
Благодаря, Чарли Simple Smile

# 664
  • София
И тук да кажа - много красив и истински пъпеш, а медът може да те разтопи направо.

Аз съм с пейзаж  Mr. Green :

# 665
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Браво, Клеми!    bouquet  bouquet  bouquet  Много свежи и наситени цветове!  Peace

# 666
Чак ми се преяде пъпеш Wink) с мед .
Klemy това е островчето Бурано нали ?

# 667
Леко петъчно Wink с един триптих

# 668
  Тази тема ми действа толкова позитивно HugТолкова много красота, толкова таланти.даже се чудя дали да не обединим  пирографията с тази тема.Оттатък много бавно  мърдаме, а то си е все  рисуване, нали?  Скоро ще покажа и аз, но тия дни  бях заета със сватбени картички  Wink

# 669
Много хубави неща сте сътворили всички!  Heart Eyes
Lei@, ще се радвам да покажеш картичките, които си направила.  Simple Smile

# 670
  Да, защо да не се обединят темите? Толкова красиви неща видях там, когато надникнах последния път, то си е първо рисуване, а после работа с пирограф.
Мег Илиева, чудесен е трипиха. Маковете са толкова изпипани.
Клем, на теб колко се радвам, момичеее  Hug Водата е съвсем истинка, а букета цветове- твой!
Чудех се дали да споделя да не се изтълкува като хвалба, ама много се радвам  Laughing Първо място в конкурс! Подарък ми е картина от организатора, един месец моите неща на фокус в сайта му и спонсориране на две картини в участие в конкурс в американско списание за акварел.

Споделям и нещо стъклено-първата ми любов в рисуването:

# 671
Оо айде спрете се малко де  Sad Такива красотииии. Кога ли ще имам време само да си рисувам.
Аз днеска съм на вълна торти. Утре малкият ми хоби-бизнес има рожден ден и ще правя торта. Там също има рисуване и моделиране, така че ще си измия ръцете с това, че и аз правя нещо за изкуството  Laughing
Ето да се почерпите виртуално с малки изкушения

На моя Рожден Ден бях страшно ангажирана и нямам спомен дали ви почерпих. Реванширам се сега с месец и половина закъснение  Blush

Оказа се, че ми харесва да правя фигурки от фондан и от глина също.
И за да не е съвсем празно.
Една рисунка от едно предизвикателство, в което се бях включила преди време. Предизвикателството беше Рисунка всеки ден, а темата е Създания от светлина и мрак

Добро утро на всички  Hug

# 672
Елинор 777, честито  Hug newsm44, много се радвам за теб, таланта си е талант !
Bertichka мерси за тортата Wink

# 673
Ели, честито! Това е страхотно, наистина много ме зарадва победата ти! И наградата си я бива, напред към Америка! Simple Smile   bouquet

Бертичка, то правенето на торти (особено тези с покрития и фигурки) си е много по-близо до изкуството, отколкото до готвенето. Честити рождени дни! Simple Smile

# 674
  Благодаря ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт