Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за откриване на сметка в Асет Банк?
Какви са разликите между остров Скопелос, остров Скиатос и полуостров Ситон в Гърция?
Кои са някои от най-добрите плажове на остров Тасос?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за откриване на сметка в Асет Банк?
-
Какви са разликите между остров Скопелос, остров Скиатос и полуостров Ситон в Гърция?
-
Кои са някои от най-добрите плажове на остров Тасос?
-
Какви са възможностите за медицинска помощ в Торони, Халкидики?
-
Какви са цените за храна в ресторанта на хотел „Сакис“?

Питам най-вече за Халкидики и Йонойските острови, защото още се чудим дали да сме някъде наблизо или да се занесем до Закинтос или Корфу. Но на хубав плаж без камъни държа много, та явно това ще наклони везните. 
за това заспало,свръхспокойно село Керамоти.

Каското ни е с международен асистънс, но за щастие не се е налагало да го пробваме. Значи ли горното, че мога да имам Каско на един застраховател и ако съм имала късмет той да предлага асистънс да мога да си доплатя, пък ако не-горя? Щото едва ли може Каското да е на един, асистънса на друг.
) докато не почнат да издават двуезични полици. Все пак само три са работните езици в общността и едва ли ще накараш гръцките полицаи да четат на български, както и реципрочно българските на гръцки
Никога на влизане в Гърция не са ми искали ЗК да показвам и да, самата ГО е валидна, но лично аз не бих рискувала главоболията, както и не рискувам без здравни застраховки.