Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 958
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Привет от мен,

аз започнах вече да си правя списък с необходимите неща и доплъвам отделно 'екстри' - такива , които може и да не ми трябват (шишета, четки, стерилизатор - ако кърмя в началото ще са излишни). После сядаме с вече родилите приятелки да кажат какво от нещата го имат и ще ми прехвърлят за употреба - не ме притеснява, че не е ново. Както каза и F.a.t.e. - носят го/ползват го няколко месеца.
Само ще трябва да си купим от по-големите неща леглото и количката. За количка като знам, че и тя хич няма да е за много и се оглеждам за моделите, които съм си харесала ако ги има в prodavalnik-а - по-евтино излиза, а и мамите които ги продават и те не са ги ползвали кой знае колко.  Wink
Аз съм против разточителните и излишни разходи и затова сигурно 2-3 пъти ще се огледам преди да взема нещо, но хареса ли ми  Whistling няма измъкване - взима се.
За 100 лв. памучен сатен уникален съм взимала комплект за спалня барабар с одеалото - дето е 4 пъти повече плат от бебешкия комплект...
Ремонтите са модерни този сезон  Laughing И ние сме подхванали да освежим и да поразчистим, за да има място за малката, ама аз с тоя корем не ми дават да пипам, та само раздавам наляво-надясно задачи и никой не ми се връзва  Joy
Аз ако се попретоваря, бебка след това се скъсва да ме рита - все едно ми се кара, че я притеснявам, та затова - дано всичко е наред Milena_87 - не ти трябват излишни притеснения - да смъмриш бебчо, че те стряска така. Аз като се преработя, пия профилактично по един Магнерич, доктора не е казал, ама аз все пак... през останалото време се мажа с магнезиево олио - помагало срещу стрии и целулит  Mr. Green - не знам дали има ефект, но гледам не съм мръднала визуално.

Eva - бодитата са страхотни - всичките ми харесаха.
Сладолед  Hug
Тези дни се е превърнал в обожавана храна. Чакам с нетърпение да се разходя до Пловдив, да хапна една мелба Пинокио под тепетата Simple SmileSimple Smile

# 256
Мами как сте с кръста???  Cry Снощи минах някаква треска, боли ме гърлото, всеки мускул, ужасно много гърба и таза. А кръста тотално ми се скапа, едвам ходя...

# 257
Ремонтите са модерни този сезон  Laughing И ние сме подхванали да освежим и да поразчистим, за да има място за малката, ама аз с тоя корем не ми дават да пипам, та само раздавам наляво-надясно задачи и никой не ми се връзва  Joy

А като се сетя, че миналата година в 6-ти месец точно такива ремонти правехме у нас в спалнята. Катерех се по стълбата, боядисвах и шпатловах  Blush абе все неща дето да ме натоварят, но се чувствах много добре, а и мъжо не можеше да излезе с мене на глава  Whistling Mr. Green

Зайче ... мен кръста си ме дърпа вече от месец, а е рано според мен  Tired не ми се мисли за после, като натежи още повече корема. Като стоя на мивката малко повече и веднага ме заболява.

# 258
  • Варна
мама зайка_ тръгвай на гимнастика.Ще ти помогне за болежките.

# 259
Охх най-сетне успях да изчета всичко...тъкмо стигам до края на страницата и хоп появила се нова Laughing
Милена най-добре е да отидеш бързичко на преглед, сигурно нищо няма и бебо просто се е обърнал навътре и затова не го усещаш, но щом веднъж е започнал да шава редовно, това е нещо което трябва да се следи и ако се загуби да се проверява как са нещата...Аз сега ако няколко часа не го усетя и започвам да се филмирам и тъкмо като съм почнала да откачам и той се събужда и ме подритва качествено и аз се успокоявам.
А за тоя списък даже не го прочетох до края, като видях цените дето са писани и се отказах...Аз се каня от 2 седмици да си направя списък ама за целта трябва да си спомня какво имам купено, а от бременността съм станала много глупи и паметта ми хич я няма Simple Smile Иначе съм си забранила да купувам дрехи и одеала за бебо, че установих че ще му дойдат в повече Simple Smile

# 260
Здравейте и от мен, бъдещи маменца.
Да се включа и аз в новата тема,преди да сте я изписали.Чета редовно,но все не намирам време да пиша:)))
Фейт,страхотна темичка отново  bouquet.
Честито на всички,видели щъркелчетата.
Аз изпратих мъжа ми командировка в Бургас и съм доста крива тези дни.Затова  и не се включвах с писане.Но ще ми мине и ще чакам да идва да ни вижда,когато може.
За плодовете аз ям по много и всякакви,постоянно.Ям всичко,което ми се яде и съм 5 кг.отгоре.
По роклички и чехлички ми беше много добре,но вчера като стана пак студ и обух ботушите,едва движех:))
Аз пазарувам много напоследък,нагревател за шишета,биберони,шишета антиколик,помпа за кърма,подплънки и още мн.джунджурийки.Дадоха ми стерилизатор и корито със стойка.Коритце обаче ще си купим,ще ползвам само стойката на моята приятелка.
Нали знаете,всеки с неговата лудост.
Аз помпа,корито и дрешки от друг не бих взела.
Иначе списък още нямам.Но чакам колет от USA с дрешки,лигавници,пелени,чаршафчета от снаха ми,чисто нови и после ще видим какво остава да се купува.
Иначе бебчо го усещам как ритка,пускам му музика и му чета приказки и той много се вълнува.baby_neutral
За стоките в UK,има и цени по-добри от тези в БГ за един и същи артикул.
Аз имам колан за кръста и се родих с него буквално.Не усещам тежест и болка:http://www.amazon.com/Soft-Form-Maternity-Support-Universal/dp/B000Q174GQ/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337081038&sr=8-3

Хубав ден от мен и се пазете. baloni

# 261
  • Варна
Сега се връщам от кауфланд. Направо не се сдържах. Напълних цяла количка само с плодове и салати. Взех си ягоди, череши, грозде. Така ми се ядат плодове. Мога да ям само салати, таратори и плодове. Довечера ще направя един миш-маш, че е по-лятна манджа  Mr. Green. Нямам търпение за праскови и дини  Grinning

# 262
Раздразнихте ме с тоя сладолед и сега ходих да си взема  Grinning Вече съм доволна  Mr. Green

# 263
Раздразнихте ме с тоя сладолед и сега ходих да си взема  Grinning Вече съм доволна  Mr. Green

Съжалявам  Blush

Мен пък ме раздразнихте с тези череши, дини, ягоди  smile3534 довечера май ще ходим с мъжо на пазар  Mr. Green

# 264

Съжалявам  Blush

Мен пък ме раздразнихте с тези череши, дини, ягоди  smile3534 довечера май ще ходим с мъжо на пазар  Mr. Green
Бременна му работа Laughing
Аз пък няма да казвам какво още си взех  Mr. Green

# 265
И аз отивам за сладолед Party

# 266

А като се сетя, че миналата година в 6-ти месец точно такива ремонти правехме у нас в спалнята. Катерех се по стълбата, боядисвах и шпатловах  Blush абе все неща дето да ме натоварят, но се чувствах много добре, а и мъжо не можеше да излезе с мене на глава  Whistling Mr. Green

Ами като не ми се връзват и хващам и почвам да свалям тапети сама, стъпила на стола, после като ме спипат какви ги върша и почва едно раздаване на акъл - не бива, не трябва.  Whistling
Иначе пролетното почистване го изкарах на колене върху плочките с четката, после кръста ....  newsm50 - аз гледам някакви леки упражнения от йогата за кръста и като не ме мързи чат-пат правя по някое

# 267
А аз се дразня най-много щото вкъщи  от 4 вида сладолед а не бива да ям нито един   Crossing Arms   Crazy с тези килограми  Crossing Arms

# 268
http://www.bela.bg/?page=inner_page&page_id=30&article_i … 04&sub_page=2
вижте тази статия,сетих се да я постна,заради много мои приятелки незнаещи за АСПАРТАМА
има го в почти всички дъвки бонбони и напитки.....а е ОТРОВЕН!!!
francheskasweet , много ти благодаря за тази статия. Аз също не бях чувала за този аспартам, а много обичам кола и дори сега си пийвах понякога кола лайт.

# 269
А аз се дразня най-много щото вкъщи  от 4 вида сладолед а не бива да ям нито един   Crossing Arms   Crazy с тези килограми  Crossing Arms

Ти писа, ама колко точно си качила до сега, че забравих  Crazy

Пък и един сладолед на дали ще се отрази толкова  Mr. Green

Не знам при вас, но тук стана много студено - много гадно това време  Wear Umbrella

Общи условия

Активация на акаунт