Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 938
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Lucky*,мила да на градина е по принцип.Има ме си предучилищна група в градината.Но разговарях с  две-три учителки,които ми обясниха защо е по-добре детето да е в училище.Според тях,ако остане в градината няма да се настрои за учебният процес,защото той е с нагласата,че това е място за игра.А когато е в училище групата му продължава заедно в по-горните класове и няма да се появи като нов и да има период на адаптация.От септември всички ще се срещнат за първи път и ще изградят приятелства.Не удобното в случая е ,че ще бъде само до 13 часа.Но това си дава предимството да си направя програмата и да ходи на спорт или да си продължи със народните танци.Страшничко ми е малко,ама няма как растат.А инъче материала които изучават в градината е същия както в училище.Просто ключа е в средата.И през психолога на градината минах и тя ме посъветва същото.Може би тези,които нямат възможност ще оставят децата в градина.защото не всеки може в 12 или 13 часа на обед да се освобождава или да приключва работа.

# 406
Аз активна гимнастика взех за подарък на бебето на най-добрата ми приятелка(чакаме го след 2 седмици) ама за мен си не мисля да вземам...Ако някой реши да ни подари няма да се разсърдя ама иначе не мисля че е толкова важна Simple Smile
Браво на мамите дето карат курсове...завиждам ви за смелостта...на мен не ми стиска да карам кола докато съм бременна...пък аз съм почти перманентно бременна през последната година и половина хихих и подозирам че съм позабравила разни неща ама като си купим нова кола с читав съединител ще наваксам с практиката Simple Smile

# 407
  • Stara Zagora, Bulgaria
Kaнела, вашата сгъваема кошарка скоро я беше показала, но не помня каква беше.
Стискаме палци за приятелката ти, сигурна съм че всичко ще е ок Hug

# 408
мама зайка_   мерси много. От сайта разгледах и шезлонгите  Simple Smile
Има и намаление
: http://www.novobebe.com/fisherprice-sweet-pink-passion-shezlong-bg-690.html

# 409
Канелка , стискам палци всичко да е наред с твоята приятелка и дано  с бебчето да са добре след операцията  Praynig  Hug
За шезлонгите аз съм си харесала ето този http://www.novobebe.com/productDetails-bg-3798.html   Става и за по-голямо дете и като гледам, ще мога да го ползвам и като столче за хранене след това  Mr. Green Имаше го в продавалника за 60 лв чисто нов, неотварян. Но пустия ми страх  Mr. Green То и как да не ме е страх... Снощи пак кървене имах  Confused Чакам ако се повтори да ходя до МД. АКушерката ми каза да го следя, ако се повтори да заповядам  Rolling Eyes Дано не се повтори, защото това значи болница... А детето в мен проговаря и ме хваща яд, защото света преобърнах да намеря пари да ходя на цирк утре и брат ми ми купи билети, дано ен го изпусна  Laughing ( за какви неща се притеснявам само  Laughing ) Но мисля, че е наред, явно пак е било външно кървене. Бебката ми сладка, като ме усети снощи, че се притесних, така яко ми раздаваше шшутове, че не можах да заспя сума ти време  Laughing
Хрисик , възхищавам ти се  Hug От все сърце ти пожелавам да нямаш повече никакви проблеми и септември мама на здравичко бебоче  Hug  Heart Eyes

# 410
  • София
Здравейте мами wavey
Аз да се оплача ...... Confused Снощи изядох една шепа череши и щях да умра от корем през ноща .....   Sick Sick Sick Ем драйфане ,  хем растройство.......  
( за първи път ми беше кеф да драйфам - егати облекчението) За капак сутринта се събудих с малки червени пъпчици по цялото лицето и очите даже Tired  Сега за десерт както съм на работа почват да ме позасърбяват въпросните пъпки......
Незнам дали да не изпия един алергозан  Thinking Чудя се дали пък не е новия ми лосион за лице. За всеки случей няма да го ползвам и него.... поне докато не родя де  Crossing Arms
Освен това вече пия 4 вида лекарства (желязото и витамините са си  лекарство за мене) Та Витамини, малтофер, магнезии и нош-па ПФ  smile3515 . Като ходеща аптека съм. Даже докторката ми вика нямало ли да почваме с болничните, че не можело да седя вече по цял ден на бюро щото притискам децата и им преча и бла, бла.... пък аз да не съм болна.... не съм се и преработила чак толкова ..... ма тя си знае де. Моите доктори винаги ме молят да ми дават болнични пък аз не искам  Laughing едва ли има друга такава като мене - инат и половина! Болнични от юли мисля да взимам , ако всичко ми е ок живот и здраве  Praynig
Ох оплаках се и са ми е по добре  Hug

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 12:46 от bydik

# 411
Stasy87 И аз съм си харесала този шезлонг!  Laughing
Evvaa  Hug За мен лично, активната гимнастика ми беше доста полезна, и бебан се мъчи да хваща играчките, да пее, гука с музиката.
F.a.t.e.  Hug Heart Eyes
bydik Мани, аз пък съм с такъв вирус разтройство и повръщане, но поне в момента съм ок. Само гърлото боли яката, и кръста де  Laughing

# 412
Fate - не съм написала правилно - течен бебешки сапун искат тук в родилното - нямам идея защо - евтини са и ще купя някакъв  Hug

а Продавалника си заслужава отвсякъде  Mr. Green някой неща са ми 2-ра употреба, други нови - майка ми показва всичките покупки по скайп - страхотни са, нямам оплаквания и всичко работи

Момичета - наистина ще се пазя с тези бъбреци и ще слушам док вече, че не е шега  Hug слава богу сега нищо не ме боли  Grinning

шезлонг наистина съм решила да не взимам  Hug ако толкова ми трябва, ще купя после  Mr. Green

скай - точно този модел количка ще взема - страхотна е, но както казах преди - за високи мами едва ли ще удобна - защото коша е ниско разположен  Party

# 413
bydik,и на мен снощи ми стана гадничко от черешите,но как няма след като се навечерях като прасенце,за десерт сладолед и на края почти кило череши.Щях да пукясам от лакомия  Laughing

# 414
Здравейте и от мен  Hug
Не съм Ви забравила просто наблюдавам отдалече.  smile3521
Evvaa за тази активна гимнастика и аз не бих купувала, но тъй като ни дадоха основната конструкция сега ще се наложи да купя само мънички играчки, надявам се на бебка да и е интересно. Иначе аз бях навита и сама да си я измайсторя вместо да купувам ама то пък за късмет ни дадоха.  

# 415
Здравейте момичета. Аз един тъп въпрос да задам. Стори ми се в един магазин, че видях поставката за повиване (от сгъваемите кошарки) да се използва за активна гимнастика- слагат и грифа с играчки над нея.  Така ли е или аз греша нещо. Ако има някоя мама с такава кошарка - да ме светне.
Май много объркано го написах, ама дано сте ме разбрали  Laughing

# 416
Канелка, на моята кръстница и правиха същата операция по време на бременноста. Всичко мина ок и сега си имат 4-ри годишен бандит  Wink Дано и при твоята приятелка всичко се нареди.  Hug

# 417
Мийте много добре плодовете,  които са пръскани - специално череши. Киснете ги преди това във вода  Peace

# 418
За черешите ще чакам, тука ще са прилични след около месец, пробвах днес в магазина и не беше вкусна, а са безумно скъпи  Sad
Въх,  Simple Smile сега може и върху теб да скочат, че и заплатите са безбожно големи там  Laughing  Hug
Анхелка като даде сайта за комплектчетата  по 30лв и ги видях се сетих....за разразилия се спор...който не стана ясно точно за какво беше... Crazy аз като казвах комплектче за легло имах предвид в него да включва това което е в пълния комплект : чаршаф, калъфка, завивка, обиколник...предполагам недоразумението е дошло от там  Rolling Eyes Виждам и цената и е много добра за пълния комплект  Simple Smile Като ги получиш кажи дали ти харесва качеството за да си поръчам пълния комплект.  Hug
П.П. сега се сещам, че за един спален комплект е чаршаф и калъфка за възглавница а за друг е пълния комплект с всичките му допълнения   Crazy И вижте какви спорове стават за глупости..
Нищо аз си взех поука...за някой неща...за други ми се затвърди мнението  Sunglasses
hrisik повече почивка, инжекции и аз си бия всеки ден...болката и всяка синина си струва  Heart Eyes Hug
мама зайка_ бързо оздравяване  Hug
Канела стискам палци за приятелката ти и бебето  Praynig
За съвета за гърдите благодаря на всички който ми отговориха  Simple Smile
Благодаря на всички момичета който  ми писаха на лични и смятат, че нямам вина за разразилия се вчера спор а също и не разбраха  точно за какво ме нападнаха някой. Радвам се, че поне някой ме е разбрал  Hug И вярата, че все още има такива хора  Heart Eyes Не съм лош човек и бързо забравям лошото,  но виждам, че не всеки е така...това ме кара да запомя два ника от този форум  който щом не желаят да си стиснем ръцете .....то тогава ще е другото....

# 419
Канела, каква точно е кистата на приятелката ти? Направи ли консултация с втори лекар дали наистина се налага операцията? В началото на моята бременност и при мен откриха киста. Лутеална киста, която ми обясниха, че често се среща по време на бременност и сама изчезва с нарастването на плода. Ако не изчезне се прави операция, която не крие риск за плода. При мен изчезна сама. Стискам палци всичко да мине добре.

Момичета, има ли разлика какъв ще е шезлонга? Вие каква марка сте ползвали?  Досега всички неща, които съм взела на Бертони са пълен боклук. Та за шезлога се замислям да икономисвам ли парички като купя евтини или да гледам направо за по-скъпите модели?

Общи условия

Активация на акаунт