Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 27 031
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мами!Чета ви редовно и по рядко пиша,много ви се радвам че пазарувате за бебоците,аз също искам,но съм малко суеверна и за това ще поизчакам!Едва се сдържам да не направя някоя покупка,но в началото имах проблем с бременността и го отдавам на суеверията и за това сега ще се въздържа,колкото и да ми е трудно!Хубав ден от мен!

# 76
hrisik незнам с какво сме те обидили, но не е било умишлено. Аз лично отговараям на въпроси, по които имам мнение или се чувствам компетентна. По другите мълча.
За кг и подуването често са симптоми на едно и също, но не винаги вървят ръка за ръка. Задържане на вода и подуване може да се получи и при слаби жени качили не много кг. Вода не бива да се спира да се пие. Регулира се с други средства проблема.

# 77
Тъй като и за имам проблем с подуването на глезените - стават като бухтички, и съответно и с килцата, мога да споделя опит. С отоците няма как да се разделя до раждането, освен да си бравя бани с поносимо студена вода и морска сол - или соли за вана, вдигамм ги на високо при всеки удобен случай (и на работа ги вдигам на един стол). Количеството изпита вода няма връзска с отоците. Приема на вода подобрява състоянието на бременната, а не намалява отоците. Аз пия по 3 литра на ден, просто съм си жадна. Приема на 2-3 литра спомага за намаляване на задържаните течности.
Надявам се, че съм била полезна  Hug

# 78
F.a.t.e., страхотна темичка, както винаги! Благодаря  Hug

На мен преди две седмици ми се подуха краката (докато си бях на село). Като се прибрах в София за два дена си спаднаха и всичко се нормализира. Аз лично това го отдавам на горещината. Аз по принцип ям изключително безсолни ястия и пия много течности.

# 79
много хубави снимки, коремчета  Party супер сте  Heart Eyes

аз реших, че от 1 септ. се сбогуваме с микровълновата, купили сме й заместник вече - Easy cook, но е в БГ - на есен го чакаме  Mr. Green

единствено мъжо тъжи за нея, но все ще го преживее  Party

# 80
hrisik незнам с какво сме те обидили, но не е било умишлено. Аз лично отговараям на въпроси, по които имам мнение или се чувствам компетентна. По другите мълча.

hrisik наистина не е било умишлено  Hug И аз мисля като Скайчето ... отговарям само когато знам нещо по въпроса ... иначе просто чета и се уча от повечето мами тук. Heart Eyes

eva_82 Честити ти памперси  Mr. Green Hug чантичката е много сладка.

Бингъл, честито синьо щъркелче  Hug

Времет тук е страхотно ... до сега хайманосвахме, след малко пак излизаме  Crazy
Хубав ден на всички  Hug

# 81
Не, за да ви дразня, ама аз днес открих плажния сезон!!!  Wink Акция "Спасете кита - върнете го в морето!" проведена успешно.  Joy
До сега се въздържах, понеже сама не ми се ходеше, защото не знаех дали ще ми понесе. Отидох с една приятелка. Плаж 2 часа, после разходка край морето, лек обяд, пак разходка и сега почивка. Бебето кротува, мама доволна... Simple Smile

# 82

И аз подкрепям написаното от скай... НЕ ,че съм от най-редовните , но винаги гледам да отговоря ако съм запозната с проблема и особено ако не е коментирано вече..

Agira при вас не духа ли ? НАс днес ни "брули" един хладен вятър. Не ,че щях да отида на плаж де (че баткото е болен вече 1 седмица ) , ама ми беше едно леко хладно на двора Simple Smile

anghella  я дай малко разяснения , че аз съм доста против микровълновите (даже за малкия не използвам. Стерилизирах в ел.стерилизатор  , топля на котлона)

# 83
Не, за да ви дразня, ама аз днес открих плажния сезон!!!  Wink Акция "Спасете кита - върнете го в морето!" проведена успешно.  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha това ми хареса  Mr. Green Hug

и не, че нещо, ама ме подразни  smile3534  Hug

# 84
Rossi-pm, духаше, ама сутринта. После като се опна едно слънце, дупето ми изгоряло като на полякиня!  hahaha
Фейт, съжалявам душица!  Hug Давам си сметка какви сме късметлии с морето. Аз всяка година по това време откривам сезона и просто нямаше вече сила на земята, дето да ме държи далече от плажа! Обзавела съм се с бански за новия ми инвентар от поне преди месец и просто седях на нисък старт! Simple Smile

# 85
Не, за да ви дразня, ама аз днес открих плажния сезон!!!  Wink Акция "Спасете кита - върнете го в морето!" проведена успешно.  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha това ми хареса  Mr. Green Hug

и не, че нещо, ама ме подразни  smile3534  Hug
 Joy hahaha и мен...и мен.... Joy
paca73 когато се  почустваш готова ще почнеш да пазариш на бебче  Hug всеки е различен  Simple Smile
аз също имах проблеми в началото и все още съм много  рискова, но гледам да мисля положително и вярвам, че всички в темичката ще сме  горди мами на сладки  и здрави бебета  Heart Eyes
А и аз няма на кой да разчитам...тук нямам мама, баба, леля..никой...половинчо ще е с мен в болницата и ако бебка подрани както пречуствам...ще ни завари неподготвени  Crazy

# 86
Не, за да ви дразня, ама аз днес открих плажния сезон!!!  Wink Акция "Спасете кита - върнете го в морето!" проведена успешно.  Joy
До сега се въздържах, понеже сама не ми се ходеше, защото не знаех дали ще ми понесе. Отидох с една приятелка. Плаж 2 часа, после разходка край морето, лек обяд, пак разходка и сега почивка. Бебето кротува, мама доволна... Simple Smile

Искрено ти завидях и аз  Hug При нас е 14 градуса, извадихме жилетки и чорапи  ooooh!

# 87
  • София
Качих няколко снимки в албумчето с последните ни покупки от Джъмбо и от едно квартално магазинче в Дървеница. Ако не се лъжа момичето там каза, че имат он - лайн магазин pumpal.net - не съм го разцъквала още, но определено харесах фрешките в магазинчето - само български производители, много хубави неща.

# 88
# 89
Качих няколко снимки в албумчето с последните ни покупки от Джъмбо и от едно квартално магазинче в Дървеница. Ако не се лъжа момичето там каза, че имат он - лайн магазин pumpal.net - не съм го разцъквала още, но определено харесах фрешките в магазинчето - само български производители, много хубави неща.
el_sol  Hug страхотно линкче си дала,много хубави чаршафки и одеялца харесах на бебка и по-натам ще поръчвам или ще отида направо да го намеря  Party Благодаря ти  bouquet
Фейтче много е хубава темата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт